REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ucraina nu e prea mulțumită după ce a primit 31 de miliarde de dolari din Occident

Ucraina nu e prea mulțumită după ce a primit 31 de miliarde de dolari din Occident

Victor ROTARU 30 decembrie 2022 | 00:00 806

Ministrul ucrainean de finanţe, Serhi Marcenko, a raportat că, de la începutul invaziei ruse, partenerii și aliații externi au oferit Ucrainei 31 de miliarde de dolari sub formă de împrumuturi și granturi menite să sprijine bugetul ţării. Marcenko a subliniat că deficitul lunar a fost de 4-5 miliarde de dolari.

"Faptul că ni s-au dat 31 de miliarde de dolari în 2022 nu este o mană din cer, care, din anumite motive, ar fi căzut asupra Ucrainei" - a remarcat ministrul, adăugând că motivul fluxului neuniform de fonduri alocate de parteneri a fost că țările occidentale nu planificaseră să acorde Ucrainei aceste împrumuturi și granturi, fiindcă lumea nu era pregătită de un război. Astfel, a subliniat oficialul, guvernele țărilor partenere au luat aceste decizii din mers. "Și-au schimbat propriile bugete și au găsit soluții în cadrul perioadelor bugetare. Iar acest lucru este costisitor" - a explicat ministrul, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca ucrainienii apara europa de bolsevici. Daca nu-i ajutam o sa bata la usa noastra asasinul putin.
2
1
De la începutul războiului au tot cerut bani și arme. Sa nu ne mire ca vom ajunge la vorbele lui Luckasenco cind a spus ca Bielorusia Rusia împreună cu Ucraina se vor alia și vor ataca Europa. Ăștia sunt parșivi!
1
1
Un război între ruși cu ruși nu strică mai scapă lumea de niște idioți r*mânii din Ucraina sănt tratați ca sclavii Statul r*mân trebuie săi aducă pe r*mânii din Ucraina Avem nevoie de r*mâni la muncă nu de indieni și pakistanezi
3
2
Asta de sub mine....si ce vrei sa-l pupe' n c*r pe zelenski?ia mai terminati cu pupincurismu' ,astia sinteti tot aia cu vaccinu' si cu restrictiile,ca asa trebuie.....acu' cind s-a demonstrat ca au fost apa de ploaie si incalcare a drepturilor ,ce plm mai ziceti?tot ca voi ,nu?,batman ...
0
1
ziar profund rusofil si xenofob
1
4
sa ne mai lase in pace! de unde si cind vor da acesti bani inapoi! sau or sa vinda tara!
3
2
pompati bani pentru razboi, in doi trei ani se vor ...termina si banii si ...tara!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272