REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Un angajat al unui furnizor Auchan, CONCEDIAT după ce a OMORÂT o pisică! Soţul femeii care a anunţat oroarea a fost şi el concediat!

Un angajat al unui furnizor Auchan, CONCEDIAT după ce a OMORÂT o pisică! Soţul femeii care a anunţat oroarea a fost şi el concediat!

Replica API 27 noiembrie 2019 | 03:38 2427

O femeie din Constanța a reclamat faptul că un bărbat, angajat al unui furnizor Auchan Sud, de la Curățenie, ar fi omorât o pisică. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook, precizând că bărbatul se numește Nicu H..

Reprezentanții Auchan au efectuat imediat o anchetă internă, precizând: ”În urma anchetei am aflat că persoana vinovată pentru această situație este un angajat al unuia dintre furnizorii noștri externi. Furnizorul a fost deschis în rezolvarea imediată a acestei situații, total inacceptabile, și ne-a informat că persoana în cauză a fost sancționată prin desfacerea contractului de muncă. Regretăm enorm această situație surprinzătoare și pentru noi, cu care ne-am confruntat pentru prima dată, și îți mulțumim pentru grija arătată”.

Însă, informaţiile ulterioare indică faptul că şi colegul acestui bărbat a fost concediat! Motivul: soţia sa a fost cea care a publicat imaginile cu individul care a omorât pisica. Din câte se pare, angajatorul a considerat că au fost încălcate condiţii din contract prin publicarea imaginilor din incinta centrului comercial!

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psihopat este putin spus! De ce nu se aplica legea?!
0
0
Pe aia care omoara milioane de gaini, rate, gaste, porci, vite, oi , rapane, caracatite..etc, de ce nu i concediaza nimeni! Ipocritilor!@
0
2
Pai nu merita batuta proasta aia, sa ramana leguma
1
0
Acest domn ce a omorat pisica se numeste Nicu Hontu si va pot confirma ca are probleme psihice. A invatat la liceul Navrom si inca de atunci avea probleme cu capul. Daca nu ma insel locuieste in km 4-5 sau km 5.
2
1
Dumneavoastra, ce comuna faceti de ras?
3
1
Ce cauta pisica in marqet ?lasa par si mizerii si pe urma zicem ca produsele sint de vina
3
6
Cat tamtam pentru o pisica moarta.
3
12
L-AU DAT AFARA PE CEL CARE A RAPORTAT INCIDENTUL
3
7
Ce plm aveti ma cu animalele? Majoritatea dintre ele au ajuns pe strazi tocmai pentru ca marlani ca voi s-au bucurat cand le-au adus acasa, mici fiind apoi le-au aruncat in strada cand au realizat ca e putin de munca cu ele. Aproape toate pisicilie si toti cainii maidanezi din orase initial au fost prin case,curti. Ce sa zi, altfel, manca-v-ar viermii aia de vi-i dau pisicile cand ca zgarie si musca-v-ar de coai.le alea inutile toti maidanezii.
13
1
Foarte bine a facut.
9
18
Bai cretini ordinari, voi realizati ca era un biet pisoi ? Cum sa te zgarie si sa iti creasca viermi ? Asa descreierati exista in judetul nostru "drag si scump"?
13
2
capcaun nenorocit,in egiptul antic dac vedeai o pisica moarta trebuia sa stigi de departe ca nu tu ai omorat-o,daca cumva erai banuit ca ai omorat pisica erai lapidat in procedura de urgenta
17
1
Cand vreti sa vedeti cele mai stupide si idioate comentarii din partea unor gunoaie de oameni, intrati pe Replica...!!!
21
6
Psihopata-I mata , perversitatea intruchipata de gutan!
2
4
IUBITORI DE ANIMALE, GANDACI ,PAIANJENI SI SOBOLANII DC II OMORATI ? II LUATI FRUMOS SI II PUNETI IN GRADINA
14
8
Mari cacati cu ochi mai sunt unii oameni! Ce pretentii poti avea de la un alienat mintal ca acesta la intelegere si comportament uman fata de semenii lui cand cu un amarat de animal face ceea ce face!
14
7
Vecina are 5 pisici. Le voi duce la Auchan.
18
17
Vedeti ca frustratul care a ucis pisica si a fost concediat comentteaza pe aici cu clone. Va dati seama dn postarile lui care e individul
8
8
pai bine mah iubitorilor de animale asa sunteti voi.daca omora un caine asa vaaai criminalul arata ce fel de comportament vaaaai o sa omoare si om maineee..MARSHH MAAA daca era un caine si va musca copii era vai si amar sa fie omorat.asa si cu matza stiati ca are o bacterie sub unghie si daca te zgarie exista un risc sa iti creasca vierme sub piele?..nu a facut bine dar si voiii vai criminalu..hai lasati o moarta.. daca matza aia era turbata si va zgaria si ce dracu va mai facea , o putea omora nu? mie imi spuneti ce rasa perversa de oameni suntem
12
28
un labagiu, psihopat ca si toti care incurajeaza fapte de genul ori li se par normale si banale...
16
6
Sa vina in spatele bl fd 15 sa le omoare si pe ale lui agi ali remzi nenorocitul drakului
5
24
Preocupari si gesturi de limitat mental. Distractii care arata si alte lucruri despre persoana respectiva, de aia a fost concediat.
19
4
Cum inca nu e arestat pentr asta doar s a dat legea. Dar nu mai bine il lasam sa ia viata si celor care ii tin partea ca vad ca criminalul de maine e deja format. Bine ca i ati dat poza ca o sa am un pic de treaba cu el.
16
13
Trebuia sa le omoare pe toate,il chem si la noi la bloc mai sunt 100 cred
24
31
multi psihopati in libertate, intre postacii replica
15
12
Taci ma prostule ca si tu esti tot o scursura, un zdrentoi asemeni lui. Da te n mortzii tai de jegos
6
8
trebuia premiat,,foarte bine a facut.
15
33
Sa ii moara familia in chinuri angajatului prostalau, sa dea in cancer el si sotia si toata familia lui. Sa il blestemam toti
9
34
Da-o dracu de pisica si asa era urata!
22
43
Merita felicitat si recompensat iar tarfa zoofila condamnata la palta de despagubiri! Muie Auchan. Nu mai vezi un sfert de ban de la mine si ai mei!
20
35
Ce sa zic mare tragedie
22
28
La spitalu 9 cu tine zdreanta
21
11
asta e stire? si eu m-am kkat mai devreme la wc, dupa care am tras apa
27
23
Foarte urat din partea lui. Merita sa fie concediat.
41
19

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212