REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Un bărbat a fost omorât de un minor din cauza unui telefon mobil

Un bărbat a fost omorât de un minor din cauza unui telefon mobil

Replica API 25 mai 2020 | 13:06 11647

Tragedie într-o familie din Tulcea, după ce un bărbat a fost omorât din cauza unui conflict prostesc. În urma unui conflict între fiul victimei și un alt minor, victima a primit un pumn în bărbie, aceasta căzând la pământ, lovindu-se cu capul de bordură. Căzătura i-a fost fatală.

De la ce a plecat conflictul

Pe fondul unui conflict anterior, fiul victimei s-a întâlnit într-un bar cu inculpatul Dănuț R. și l-a lovit acesta peste mână astfel încât telefonul mobil pe care inculpatul îl ținea în mână a căzut la pământ și i s-a spart ecranul. După câteva ore, inculpatul s-a deplasat la locuința victimei și i-a solicitat o sumă de bani pentru repararea telefonului, apreciind că distrugerea acestuia a fost din cauza fiului victimei. Cei doi s-au înțeles asupra unei sume, care avea să fie plătită ulterior. A doua zi, inculpatul i-a observat în același bar atât pe victimă cât și pe fiul acesteia, astfel că și-a chemat propriul tată în ajutor, sperând că astfel își va putea recupera paguba.

Tatăl inculpatului l-a lovit pe fiul victimei cu pumnul în figură

Inculpatul însoțit fiind de tatăl său s-a deplasat la bar și după ce a avut loc o discuție între tatăl inculpatului și fiul victimei, tatăl inculpatului l-a lovit o dată, cu pumnul în figură pe fiul victimei. Victima a venit în ajutorul fiului său, cu intenția de a-l lovi pe agresor. În acel moment, între cei doi părinți s-a interpus inculpatul Dănuț R. care a aplicat o lovitură cu pumnul asupra victimei. Lovitura a fost de jos în sus și a vizat bărbia victimei. Urmare a loviturii primite, victima a căzut la pământ, pe spate, în cădere lovindu-se cu capul de o bordură. Victima a fost transportată la spital, în comă iar după două zile a decedat.

Decesul a avut drept cauză hemoragia internă cauzată de traumatismul cranio-cerebral. Față de cele mai sus expuse, instanța a constatat fără nici o urmă de îndoială, că faptele există, că ele constituie infracțiune, că au fost săvârșite de inculpat, cu vinovăție, motiv pentru care a decis măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bar e dechis acum? Ca de-astea am mai vazut
0
0
La zbarna cu voii!!! Paria societatii !!
1
0
nu mai stergeti comentariile
1
1
..toti ne confruntam cu problemele momentului..si prin munca si efort,incercam sa trecem peste ele..dar unii care nu stiu decat carciuma,acolo stau zi lumina..de unde au acesti indivizi bani de bautura,tigari,telefoane si alte mofturi...ieri la bar...azi la bar...maine la ..bar...dracu sa va ia cu barurile voastre...kakatul sa va bata....
3
0
Executat imediat in public la locul crimei!
8
0
Puscarie pe viata.Cateva incarcerari de genul...si sa vezi "bombardierii" cum se linistesc.In Singapore...numai daca te prind pe strada mestecand guma....esti pasibil de amenda.Daca ai aruncat chistocul de tigara pe jos...amenda ,e interzis fumatul pe strada.Daca te prinde cu nasul in "pudra"..puscarie,urmat de o "cravata" asortata.Deci...se poate.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212