REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un bărbat care locuieşte în zona Casa de Cultură, TERORIZAT: ‘Au vrut să intre peste mine în casă…’

Un bărbat care locuieşte în zona Casa de Cultură, TERORIZAT: ‘Au vrut să intre peste mine în casă…’

Replica API 13 decembrie 2017 | 00:00 417

Sesizare la Poliţie

Sesizare la Poliţie

foto cu rol ilustrativ

Un constănțean susține că a trecut prin clipe îngrozitoare! În timp ce se afla la domiciliu, în apartamentul său situat pe strada I.G. Duca, a auzit zgomote la ușa de la intrare, iar apoi și-a găsit fereastra de la baie forțată. ”Am înlemnit. Dacă intrau peste mine în casă? Se vede foarte clar că au băgat o rangă, ceva, rama geamului e avariată”, a spus omul către polițiștii din cadrul IPJ Constanța.

Se pare că totul s-a petrecut în seara de duminică, în jurul orei 18.30. Victor C. locuiește pe strada I.G. Duca, într-un apartament situat în unul dintre blocurile L. Acesta a mers luni la Poliție, 11 dedecembrie, pentru a relata prin ce a trecut. ”Eram la televizor. A sunat cineva la ușă, apoi și la vecinul de lângă. M-am dus, m-am uitat pe vizor și erau cred că doi bărbați. Nu îi cunosc. Nu am răspuns. Nici vecinul.

Atunci am auzit cum vorbeau între ei: hai, mă, ăștia nu sunt acasă, îți spune eu. I-am văzut cum pleacă. Ulterior am auzit niște zgomote, ca și cum încercau să intre în casă. M-am dus la ușă, dar nu era nimeni”, a spus constănțeanul. A mai așteptat puțin și, apoi, văzând că zgomotele au încetat, s-a liniștit. Însă, a doua zi de dimineață, a avut parte de o surpriză.

”Când am mers la baie am văzut fereastra forțată. Se vede cum au băgat o rangă pentru că rama e îndoită toată. Nu au reușit să intre, spre norocul meu, dar atunci am realizat de unde veneau zgomotele”, a mai adăugat Victor. Acesta a precizat că locuiește la etajul 1, iar la parter este un aprozar. Cel mai probabil, susține el, indivizii au urcat pe acoperișul acelui spațiu comercial și au încercat să intre în casă. Apoi, ar fi văzut lumina de la televizor și au abandonat.

”Dacă intrau peste mine în casă, ce făceam? Numai la asta mă gândesc. Stau cu spaimă că se poate întâmpla iar. Locuiesc singur, mă pot trezi cu ei peste mine și îmi dau una în cap, eu știu? Era 18.30, poate că m-a salvat lumina de la tv. Dar dacă intră noaptea??”, a mai relatat constănțeanul. Tot potrivit acestuia, blocul respectiv a mai fost ”vizat” de hoți și în trecut.

Se pare că anul trecut au fost sparte garajele, iar în urmă cu ceva ani au fost sparte toate boxele. Oamenii legii sfătuiesc locuitorii de la malul mării să fie atenți la persoanele pe care le primesc în casă, să asigure mereu ușa de la intrare și ferestrele. ”Pentru situaţiile de urgenţă în care este ameninţată siguranţa dumneavoastră, a familiei sau a bunurilor ori pentru alte situaţii în care legea o impune, apelaţi numărul unic de urgenţă 112”, potrivit polițiștilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prost rau de tot bai baiete! Sper sa te calce hotii si sa-ti ia si gatul, cretinule!
1
0
Te-ai gandit tu la toate asa-i? Pai in felul asta, te pot atrage pe proprietatea mea, sa-ti dau cu o lopata in cap si zic ca a fost legitima aparare. Unii nu gandesc cand vorbesc.
1
3
In loc ministrul de justitie sa elibereze toate scursurile din puscarii, ar trebui sa gandeasca o lege a proprietatii bine definita in care dak prinzi hotul pe proprietatea ta fie curte sau apartament ,sa-ti poti apara prin orice mijloace posibile proprietatea familia, chiar dak ar duce si la omorarea infractorului, iar legea penala sa nu te incrimineze pe tine ca proprietar! Sa vedeti dupa aceia dak vor mai sparge case apartamente etc.
9
1
daca ati eliberat din puscarii scursurile....
13
0
Persoana in cauza are simptome de schizofrenie, daca aude voci, sau din cauza alcoolului de slaba calitate, care il consuma, are halucinatii...
1
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367