REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
14.7° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Un consilier local municipal îi cere demisia primarului Constanței!

Un consilier local municipal îi cere demisia primarului Constanței!

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 428

Consilierul municipal liberal, Mihaela Andrei, a solicitat primarului Constanței, Decebal Făgădău, în ședința de consiliu de miercuri, 20 martie, să informeze constănțenii cum a solutionat solicitarea nr. 198228/16.11.2018, prin care un cetatean al Municipiului Constanta a sesizat primăria că, în ziua de 16.11.2018, copilul acestuia a fost mușcat de 3 caini fara stăpâni pe aleea Stadionului, în zona blocului TAV7. Edilul nu a dorit să facă niciun comentariu în cadrul ședinței. Ulterior, consilierul i-a cerut lui Făgădău demisia!

"Vă comunic, în primul rând, în calitatea mea de mama și în al doilea rând în calitatea mea de consilier local liberal. Sunt atâtea pericole la care copiii noștri sunt expuși zilnic, să ne fie teamă să ne trimitem copiii la școala deoarece integritatea corporală, psihică și chiar viața copiilor le este pusă în pericol, urmare a incapacității dumneavoastră de a încheia un contract cu o frmă de ecarisaj, ne cereți mult prea mult”, a transmis consilierul. ”Consider că incapacitatea de a gestiona o problemă atât de ușoară, dar atât de vitală pentru siguranța copiilor nostri, nu face decât să-mi intărească convingerea că nu faceti cinste scaunului de primar al orașului în care traiesc și locuiesc de 42 de ani și va cer în mod public demisia, dle primar!

Începe capturarea câinilor maidanezi, în Constanța!

După ședința de consiliu, Făgădău a făcut declarații pe marginea acestui subiect, precizând că adminsitrația locală a încheiat contractual cu firma care se va ocupa de capturarea câinilor. ”Mi-au sesizat locuitori din cartierul Poarta 6 că au identificat mașini care aduc câini pe raza muncipiului. Polițai Locală, împreunăc u Poliția Națională și Jandarmeria vor lucra la identificarea celor care ne aduc, din dorința de a-și rezolva problema la ei acasă, câinii. Primăria Constanța a semnat contractul pentru capturarea câinilor fără stăpân! În zece zile, adăpostul va fi funcțional, astfel că patrupedele vor fi adunate de pe străzile Constanței. Este pentru prima oară când avem serviciul propriu. Nu mă aștept să dăm un randament ridicat de la început. Mă interesează modul în care se face capturarea, sterilizarea, păstrarea câinilor. Noi nu suntem dușmani cu câinii, ci încercăm să-i luăm, să-i îngrijim și să-i supunem procedurilor de adopție. Vom face campanii pentru adopție, pentru conștientizare, de sterilizare, dar și de sancționare", a spus Făgădău.

Menționăm că licitația pentru capturarea câinilor a fost câștigată de SC FELINA VET SRL, din București, Sectorul 5. Valoarea totală a contractului semnat recent este de 1.104.000 de lei, fără TVA. Hrana câinilor va fi asigurată de Întreprindere individuală Ceapă Loredana Manuela, din Brăila.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bune? Trebuie luate masuri impotriva pepinierelor! Acei care aduc cainii si-i abandoneaz!
0
0
O gloata de derbedei si primitivi.Ca sa ceara trebuie sa stie ce.Habar nu au de ce ajung acolo.
0
0
STERILIZARI GRATUITE CAND?
4
0
Ii doare-n pu-la pe hoti acum cand psd si croitorasul cel viclean al lui DRACnea, ministrul HOTILOR tudorel toader a facut asa LEGE pentru hoti de ne rad astia in nas. merg putin pe la puscarie, conditii lacsary, daca nuu au conditii lux, le scade trei sferturi din pedeapsa si plateste statul si despagubiri de ;jde mii de euro la golani! Asa a iesit nutu camataru, bercea mondialu..Bravo psd..ce grije ai tu de HOTI.
3
1
Mutarea plosnitelor si a HCoanda langa jandarmi, la marginea orasului?ne-au distrus linistea hoardele de indieni.Camere in zona cand,sa vedeti cum misuna la 2 noaptea pe strazi dupa talharii di nu numai.Taxate leprele pe ratc,ca in toate tarile pe la sofer,sa nu mai umble moca,platesc caldura?platesc 50 de lei chirie astia,platesc apa?nu,impozitati romanii ca sunt datori sa tina putorile gratis in H Coanda,ne obliga sa stam la radet ca sa dea el subventii la pomanagii lui si noua ne ia si pielea cu atatea scumpiri
7
0
Vad ca au inceput sa bata valurile acum in campanie. Eu ma ofer sa capturez si sa eutanasiez numai caini rosii care musca din protestatari.
5
1
Primar retardat . Are fatza de prost si fudul , tu l in gat de mascarici. Da ce asteptati de la ajutorul lui mazare che ?
8
0
vreau sa-l vad pe fatalau ca aduna el ciinii de pe strazi.
12
0
ar trebui sa fie primar ca sa poata demisiona, dar asta e un mascarici fandosit si plin de ifose
12
1
Acest primar,o greseala genetica,aduna tot felul de societati,din Bucuresti ,din Braila,ca sa se ascunda de incapacitatea lui.Un incompetent,un om fara viziune,adica un nevertebrat.Prosti suntem cu totii,ca l-am votat,dar nu credeam ca acest individ e atat de retardat,incat sa nu faca nimic de 4 ani,dar absolut nimic.Sper sa ne trezim odata si sa se gaseasca cineva cu idei si vointa sa ne fie lider si primar.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389