REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un crescător de oi din Cogealac a ajuns administrator al Portului Constanța

Un crescător de oi din Cogealac a ajuns administrator al Portului Constanța

Replica API 28 martie 2022 | 11:44 18993

Gheorghe Naceades este una dintre cele mai interesante numiri din ultimii ani la șefia Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, iar perspectiva rămâne una inedită și din perspectiva averii sale. Tânărul jurist PSD pus administrator în port are o condiție materială modestă, principalele sale venituri venind din creșterea oilor, la care se adaugă și echivalentul unui salariu mimin pe economie din partea uneia dintre firmele sale, care declară însă activitate zero.

Gheorghe Naceades

Gheorghe Naceades și-a publicat la 30 de zile de la numirea sa în funcția de administrator al CN APMC declarația de avere din care putem vedea că are o condiție materială mai degrabă modestă.

Se întreține din salariul minim și ferma sa de oi

Pesedistul are 4.757 mp de teren intravilan în Râmnicu de Jos și 25.000 mp de teren arabil în Săcele, dar nu a reușit până acum să-și ia și o casă. Naceades conduce un Peugeot 207 din 2005 și nu are niciun ban în bănci, obiecte de artă sau alte bunuri.

Juristul crescător de oi pe care PSD l-a pus la port are de încheiat anul acesta socotelile cu Raiffeisen și Idea Bank, cărora a trebuit să le returneze două împrumuturi luate în 2017, în valoare de 114.170 lei, respectiv 80.000 lei.

La categoria venituri, Gheorghe Naceades declară o sumă totală de 31.680 lei încasată ca salariu de Genco International Cotani SRL, adică 2.640 lei pe lună, undeva puțin mai mult decât salariul minim pe economie.

În plus, Naceades a încasat în ultimul an 35.800 lei de pe urma fermei sale de oi și 35.000 de lei dividende de la Kaspa Green Clean SRL.

Gheorghe Naceades

Firme cu afaceri simbolice

Gheorghe Naceades are trei firme: Kaspa Green Clean SRL, Genco International Cotani SRL și Genco Development SRL, recomandându-se, totodată, și membru al Biroului Permanent al organizației municipal PSD Constanța.

Tânărul nu pare a descurca deloc în afaceri, dacă e să ne raportăm la cifrele firmelor sale. Kaspa Green Clean SRL se ocupă cu activități de curățenie și a raportat pentru 2020 afaceri de 135.640 lei și un profit net de 67.453 lei, cu un singur angajat, precum și datorii de 22.937 lei.

În schimb, Genco International Cotani SRL, firma de construcții de la care încasează salariu, a raportat cifră de afaceri zero și pierderi de 266 lei, fără niciun angajat. La rândul său, Genco Development SRL are ca domeiu de activitate tot construcțiile și a înregistrat în 2020 afaceri de 731 lei și pierderi de 10.611 lei, cu 3 angajați, precum și datorii de 201.953 lei.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baaaaaaaaaaaaaaaaai voi realizati cat de grav este sa pui in posturi de conducere din MT si sa conduca cel mai mare port al tarii astfel de specimene ?????
0
0
Ultimele achizitii de minti luminate sa conduca portul Cta. pe langa cele deja existente. Un crescator de oi si un cocalar gelat de Buc. venit din axa Pandele-oprea-catana.
0
0
AVETI CE MERITATI !
0
0
Cand erau mici isi stergeau mucii cu maneca ,pe vremea lui ceausescu C.A.P..scria pe ei si case de chirpic .....
1
1
ce mweee v a da psd'u, hastagistilor!!!!
0
0
Marii vinovati sunt cei de la partide. Ii numesc pe cei mai putin mintosi si obedienti in posturi importante, ca sa le serveasca interesele. Astfel de cazuri sunt peste tot. Nu conteaza culoarea politica.
0
0
Posturile astea in conducerea celui mai mare port al tarii sunt castigate la poker ? Cioban, un gelat trezit peste noapte director in MT. Baaaai ne trezim si noi ?
1
0
zici ca-s toti facuti de aceeasi mama.
1
0
Donchi pufleni de la Caraiman Neptun avea 10000 de oi doar pe Hartie !
0
0
a fost pus ca sa semneze tot ce i se va cere. Nu pe competenta. Cioban.
2
0
Miroase a aracet.
1
0
baaaaaa, ciobani la port? asa de rau am ajuns? asa de foame e la bugetari? ai sa mi bag... unii platesc taxele si altii le mananca. pariu ca daca apar rusii astia pa, pa iar ceilalti vor sta sa suporte. as vrea sa vad si eu inregistrarea interviului de admitere al ciobanului de mioare la conducerea portului.... dav as foc!
2
0
Bravo dragi votanti psd si pnl.Data viitoare poate va puneti mintea la contributie cand puneti stampila pe buletinul de vot.Multumiti de ce oameni va reprezinta???
4
0
totul merge ...bine cand conducerea e ...cu tine !
0
0
Nu denigrati comuna Gogealac va rog frumos.Poate este din Tariverde sau de peste granita,spre Tulcea
0
1
Mu ye cu ca ca la mokani haters
2
2
Rusine Stroe si Dumitrache. Aveti destui oameni de valoare in partid nu maimuta asta
3
0
Tot la capitolul cioban este si fiul unui fost inspector sef, ajuns mare director in MT. Acestia conduc cel mai mare port al tarii.
1
0
Ckipan salbatic director
3
0
Se pare ca M Burlacu nu se obisnuieste cu gandul ca nu mai e in CA. Nici nu vei mai fi, draguta!
0
0
Genco pura... Ce vise de mafiot are si arayerea asta mica. Aparent daca fentezi fiscul esti mare mafiot. Intre oi sigur ii merge faima, probabil ca e si potent, tot printre oi.
0
0
A fost propus de social democratul Cati Hristu vestitul primar taliban. Oier de cinste al comunitatii din Cogealac
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212