REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un daltonist a confundat pistolul cu artificiile, în noaptea de Revelion. Video

Un daltonist a confundat pistolul cu artificiile, în noaptea de Revelion. Video

Victor ROTARU 7 ianuarie 2023 | 00:00 2474

România este o țara prielnică pentru șmecheri. O demonstrează și cazul fraților Tate, care au pus pe jar toate autoritățile din țara noastră. Cei doi au decis să se relocheze la noi în țară, pentru că este o țară „sigură”, după cum a declarat Andrew Tate în trecut: „În Anglia, o infracțiune are loc din întâmplare. În România, șansele unui atac la întâmplare sunt zero.” Dar oricum, avem și noi șmecherii noștri cu care ne putem mândri.

România este țara în care dacă te împiedici, dai de un șmecher. Fie că vorbim de șmecheri relocați, care consideră țara noastră sigură pentru fel de fel de combinații, fie că vorbim despre șmecherii autohtoni, care opresc cetățeni străini pe stradă dându-se drept agent de poliție, precum Fane Căpățână, putem trage concluzia că România este un incubator de astfel de persoane.

Rețelele de socializare au devenit cel mai bun loc unde îți poți etala șmecheria. Astfel, un bărbat din Medgidia, la cumpăna dintre ani, a vrut să fie mai cu moț față de restul românilor care „împușcă anul” clasic, cu petarde sau artificii. El, aparent, a luat de bună zicala, folosindu-și pistolul din dotare pentru această veche tradiție, trăgând câteva focuri de armă în aer. Oare nu a mai văzut bine, din pricina lui Bachus, confundând pistolul cu petarda?!

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede de la o posta ca e pistol cu gloante oarbe nu are recul
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272