REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanネ嫗 Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanネ嫗 Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un deputat propune tトナerea unor avantaje financiare ale parlamentarilor

Un deputat propune tトナerea unor avantaje financiare ale parlamentarilor

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:08 1430

Deputatul USR Mihai Poliネ嫺anu a declarat, miercuri, テョntr-o postare pe pagina sa de Facebook, cト i se par prea mari beneficiile financiare pe care le are un parlamentar.

窶朸n parlamentar primeネ冲e o indemnizaネ嬖e care este テョn valoare de circa 11.000 de lei. Ea reprezintト practic salariul parlamentarului.

Fiecare deputat primeネ冲e ネ冓 o sumト forfetarト テョn valoare de circa 28.000 de lei. Acesta reprezintト suma pe care parlamentarul o cheltuieネ冲e lunar cu テョntreaga activitate a cabinetelor parlamentare, asta テョnseamnト angajaネ嬖, firme cu care lucreazト, plata chiriei ネ冓 a utilitトκ嬖lor ネ冓 tot ce テョnseamnト logisticト, biroticト, etc.

テ始 plus, dacト nu are domiciliu テョn Bucureネ冲i sau Ilfov, fiecare deputat primeネ冲e circa 5.000 de lei pentru a-ネ冓 plトフi cazarea テョn Bucureネ冲i.

Fiecare parlamentar mai beneficiazト de cテ「teva avantaje, gratuitate pe transport CFR, cei care stau departe de Bucureネ冲i primesc banii pentru un drum dus-テョntors pe sトパtトノテ「na cu avionul ネ冓 dacト face naveta cu mトκ冓na atunci benzina este decontatト.

Mi se pare cト fiecare parlamentar cテ「ネ冲igト decent, 11.000 de lei, dar mト refer la celelalte avantaje financiare, fie suma pentru cazare, suma pentru diurnト sau decontarea transportului CFR, aerian sau auto, poate unele din aceste avantaje ar trebui reduse窶, a declarat Mihai Poliネ嫺anu, portivit stiripesurse.ro.

Precizトビi:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menナ」ioneazト cト activitatea jurnalisticト este exoneratト de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacト se pトピtreazト un echilibru テョntre libertatea de exprimare ナ殃 protecナ」ia datelor cu caracter personal.
Informaネ嬖ile din prezentul articol sunt de interes public ネ冓 sunt obネ嬖nute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeti ca se va schimba ceva in bine , ptr popor , daca a venit PNL la guvernare ? Se va remania parlamentul ? Se vor imbunatati politicile economice si sociale ? Nu ati inteles ca aceasta frumoasa si fosta bogata tara , este programata a fi terminata , furata , distrusa ? Ca un exemplu , vedeti cum se fura padurile de atati si atati ani , si nu se ia nici o masura !! Vai de noi ! O sa ajungem sa-l regretam pe Ceausescu ! Ala te baga la zdup daca taiai un singur pom fara motiv. Azi guvernantii incurajeaza furtul si defrisarea padurilor. Cine mai stie ce spagi se percep si de catre cine !
0
0
Asa ceva nu se va intampla!Asta ar fi un exemplu pt.populatie daca ei si-ar mai reduce din marile beneficii pe care le au ca parlamentari!De latrat toti latra ,dar cand trebuie sa treaca la fapte ,dau inapoi!
2
0
Deputatul U.S.R.care a aratat lucrul asta are dreptate,acum sa vedem daca parlamentari U.S.R.il vor sustine pe M.Politeanu si vor face ca cuvintele astea sa devina initiativa legislativa dupa care sa vedem cati parlamentari vor fi deacord ca aceasta initiativa sa devina lege,altfel doar vorbe adica nimic,sa mai adaug si ca foarte multi parlamentari fac trafic de influenta bagandusi tot felul de rude sau amante prin A.G.A.sau C.A.de unde capuseaza intreprinderile de stat.
3
0
AL TRADATOAREI MACOVEI, IN OFENSIVA.
1
2
In afara de ce spune dl de 08.22, mai adaug faptul ca activitatea lor in parlament e egala cu ZERO, adica nu produc nimic!
5
0
Cu bicicleta de la Satu-Mare
2
1
Foarte bine! Sa le fie taiate avantajele financiare parlamentarilor. E mult, e mult prea mult, pentru acesti PARAZITI care si-au votat si aprobat atatea facilitati: pensii speciale, sporuri, indemnizatii,.... de mancatori de BANI PUBLICI, da. Si sunt atat de multi..... Am votat 300 de parlamentari.... ei sunt 600.... Despre ce vorbim !? Rusine sa va fie !! Pensionarii care au muncit si cotizat la stat, asteapta promisiunile si minciunile voastre.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614