REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un elev de clasa a IX-a A BĂTUT UN PROFESOR! A fost pus sub control judiciar

Un elev de clasa a IX-a A BĂTUT UN PROFESOR! A fost pus sub control judiciar

Replica API 9 decembrie 2017 | 00:52 924

La data de 8 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanta au fost sesizați că în incinta liceului Virgil Madgearu a avut loc în conflict spontan intre un cadru didactic și un elev al instituției de învățământ. Elevul a agresat cadrul didactic, după care a părăsit incinta liceului.

Polițiștii constănțeni l-au identificat și l-au condus la sediul secției pentru audieri. Elevul de 16 ani, din Constanța, a fost reținut și introdus în arestul IPJ Constanța, iar astăzi va fi prezentat unității de parchet pentru luarea masurilor ce se impun, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sâmbătă, în jurul orei 15.30, fost prezentat instanţei cu propunere de arestare. Magistraţii au decis măsurea controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut un comentariu cum ca nu se mentioneaza exact ce s-a intamplat. Baiatul respectiv a intrat intr-o clasa, el nefiind de acolo, pe motivul sa faca "caterinca" de profesoara. Aceasta l-a dat afara iar baiatul a reactionat violent. Asta este tot
5
1
Cat de usor va lasati manipulati de titlul unui articol ca nu spune mare lucru din cele intamplate.
1
8
Ca acest comportament este dezvoltat si de catre oportunistii de la Asociatia Elevilor! Democratia este perceputa si promovata de incompetentii acestei asociatii de doi lei, intr-o maniera personala si nu prin evidentierea unor drepturi si obligatii sociale pe care le au elevii. De fapt, uitati-va numai putin la ce fete au reprezentatii acestei pseudo-asociatii si veti intelege mai mult!
10
2
Democratia nu inseamna libertatea de a face oricine ce-l taie capul,ci respectarea unor reguli de conviatuire care sa aduca bunastare tuturor celor care le respecta. Multi confunda libertatea cu anarhia. Fals. Ia incercati sa faceti pe desteptii in tarile democratice,sa vedeti ca acolo chiar se respecta regulile.Vreti o tara ca afara? Pai comportati-va ca afara,apoi cereti alesilor sa faca ce fac alesii de afara. Daca ne purtam ca un popor de maimute nu vom evolua,indiferent ca facem parte din UE ,NATO sau ce o mai veni.
17
1
Cind vad astfel de cazuri zau daca nu mie dor de vremurile lui CEASCA ! Exista rusine , respect , bun simt , profesorii erau icoane ptr elevi , mergeai pe strada fara frica chiar si noaptea , nu exista sa treci fara sa saluti , acum tie frica chiar si de copilul pe care il cresti daca ridici tonul la el poti sa ti- o iei ! Democratia asta a schimbat caractere in RAU !
18
3
Parlamentu ne vrea dezbinati . . . uniti le e frik totui pleaca de sus de la guvern !
8
6
frumosi si liberi...Liberi fara munca,liberi in stomac de foame,liberi in buzunare fara bani,liberi fara serviciu ,liberi fara minte,etc.Oare o sa plateasca tineretul liber contributii la cas si cass ?.
16
1
Cu cat mediatizati mai mult acesti dobitoci, cu atat mai dese vor fi cazurile astea. Cum zice reclama: Asta-i libertate !
6
4
Un retardart care o sa scape basma curata ca e minor. Suntem jeguri umane fara caracter si fara discernamant. Multumim sistemului legislativ roman care favorizeaza infractorii.
24
0
Sa fie retinuti. Sunt tot felul de neobrazati care se cred in ringul de box sau pe maidan
28
1
si parintiii lor.Cand am intrat la scoala in 1964 te aruncau invatatoarele ,profesorii si parintii in tavane din pumni.Daca nu dadeai sarut mana sau buna ziua la tot ce exista pe strada erai linsat.Era un respect total.De invatat invatam de mergeam pe sarma.Am intrat la Politehnica unde erau 15 pe loc din prima .Acum elevul lui peste prajit fara uniforma,pletos isi ia dosarul daca are diploma de maturitate in dosar si este student.Asta i democratia in Roumania.Pe vecini ii trateaza ca pe niste gunoaie,are telefon de 5000 de lei si audi Q 7.Vai de parintii care nu asculta de copii !.
40
4
Un mucos de 16 ani
31
1
Merita si profesorii respect Dar cand un profesor nu te intelege Si te aminta ca nu te trece sau ca iti scade puncte la purtare Normal ca devii mai violent Deci nu e doar vina lui
5
40
La televizor suntem invatati ca orice problema se rezolva cu un pumn. In educatia tinerilor o puternica componenta este violenta. Religia prezinta violenta ca fiind acceptabila. Familia practica violenta fizica si verbala. Rezultatul este firesc.
32
14
De la drogurile legale . . !
30
4
Foarte bine ca a fost retinut ! Astora li sa urcat rahatul la cap , nu tu scoala , nu respect , nu bun simt , nu uniforma sint sfidatori si nesimtiti ! De ce trbuie ca un cadru didactic sa suporte mizeriile unui mucos needucat ?
62
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614