REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un evazionist își trage bloc cu 6 etaje pe malul lacului Siutghiol

Un evazionist își trage bloc cu 6 etaje pe malul lacului Siutghiol

Cristina BĂRBUCEANU 11 decembrie 2022 | 00:00 5001

Deşi constănțenii, dar și turiștii, se tot plâng că staţiunea este prea aglomerată şi abia dacă mai zărești un petic de spațiu verde, iată că se tot construieşte pe malul Lacului Siutghiol. Recent, un evazionist a demarat procedurile pentru construcția unui bloc cu 6 etaje în această zonă. Este vorba despre Udă Constantin, de la U.C.G. Construcții Ecologice SRL. În trecut, acesta a avut probleme cu legea, fiind trimis în judecată pentru evaziune fiscală, și nu doar o dată.

Fotografie cu rol ilustrativ: construcție în zona lacului Siutghiol

Un nou bloc se va ridica în zona lacului Siutghiol

În ultimii ani, Constanța a devenit orașul blocurilor în construcție. De la an la an, tot mai multe blocuri se ridică, iar investitorii sunt fie din Constanța, fie din țară. O altă construcție se va ridica la ieșire din oraș. Astfel, pe data de 7 decembrie a.c. a fost eliberat certificatul de urbanism care prevede „Construire imobil locuințe colective 2S+P+6E, împrejmuire, organizare de șantier și branșamente”. Certificatul, care are o valabilitate de 12 luni, a fost solicitat de firma Construcții Ecologice SRL, al cărei reprezentant este Udă Constantin. În document nu se precizează adresa exactă unde va fi amplasat imobilul, ci doar că va fi construit în zona lacului Siutghiol.

Fotografie cu rol ilustrativ pentru extragerea pietrei calcaroase

Societatea Construcții Ecologice SRL are sediul în Constanța, pe str. Făgetului, nr. 136, cam. 3. În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 5.667.945 RON, cu un profit de 101.755 RON (marjă de 1.8%). Aceasta avea ca obiect principal de activitate codul CAEN 811, adică: extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei.       

Constructorul a fost condamnat în trecut pentru evaziune fiscală

În trecut, Udă Constantin, reprezentantul firmei Construcții Ecologice SRL a avut probleme cu legea, când, alături de alte două persoane a fost trimis în judecată pentru spălare de bani, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa. Desigur, nu este singurul dosar de evaziune fiscală în care Udă Constantin a fost implicat de-a lungul timpului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mafiot mare urmeaza sa ti pregateasca o vagabonteala , de nici nu o sa mirosi ce se intampla in jurul tau !
1
0
Donchi pufleni vrea sa se incalete iar pe funie !
2
1
firati ai dracu de retardati si ciobani. Ati ramas la fel de preistorici in lumea voastra de taranoi Nu va intereseaza decat banii si fudulia, sa fiti cat mai ajunsi.
7
2
Donchi a ajuns rau, n are bani nici de curent. Vila lui de pe Unirii colt cu Ratiu, seara e cufundata in bezna ! Nu tu iluminat festiv, nu tu ornamente… Spre deosebire de vila lui Cambela, de vis a vis, care straluceste la greu ! Sarmanul Donchi !
7
1
Donchi pufleni a vrut sa si faca felu !
4
0
Nu trebuie sa luam de bun tot ce apare in presa deoarece presa este in general aservita si in general mediocra fiindca patronii sunt cei de la butoane. Dar totusi o samanta de adevar este in fapt. Va dati seama in ce tara traim? Daca evazionistii zburda pe campii inseamna ca sunt frati cu cei care sunt platiti din bugetul statului, adica de noi bizonii si sunt tovarasi la furat. Pestele de la cap se impute.
8
3
Bravo lui! Hai ca i-ati facut reclama.
6
1
Este nascut in stejaru tulcea … este di n neam de sifonari ! Are agatati tot neamul la el cu proiecte !
7
6
M-ati speriat cu titlul asta,am crezut ca-i vorba da Cristian Ghe Barhalescu. (evazionist)
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212