REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un fost loc de joacă din Constanța a devenit 'adăpost' pentru câini vagabonzi și oameni ai străzii

Un fost loc de joacă din Constanța a devenit 'adăpost' pentru câini vagabonzi și oameni ai străzii

Replica API 15 aprilie 2019 | 11:03 413

Fostul loc de joacă pentru copii, situat pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanța este invadat de câini vagabonzi periculoși dar și de oameni ai străzii, aflați sub influența băuturilor alcoolice sau drogați.

De aceea locuitorii din zona se tem să mai iasă cu copii la joacă în acel loc, de frica câinilor.

Un astfel de mesaj a fost trimis de către un locatar Cotidianului Replica de Constanta:

"Bună ziua. Așa arată acum, dezafectat, un fost loc de joacă pentru copii, situat pe strada Dionisie cel Mic. Invadat de câini vagabonzi periculoși, bețivani și drogați care consumă liniștiți și locul unde sunt scoși câinii "de apartament" de către stăpânii loc ca să-și facă nevoile. Referitor la câinii vagabonzi, este evident că nu va mai dura mult până să se întample o tragedie. Eu nu mai am curaj să-mi las copilul să se joace înn fața blocului. Așa s-a ajuns în orașul Constanța, să nu ne mai simțim în siguranță în exteriorul locuinței. Mulțumim primăriei și poliției locale."

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun, omoram cainii, dar eu zic sa omoram si oamenii fara adapost! Sa omoram tot ce misca, domnule! Ca doar n-o sa le facem adaposturi ,ca primarul de unde mai fura? Toti comentacii astia de pe aici voteaza de 20 ani PSD si Mazare si se plang ca lucrurile nu merg bine in tara asta!
0
0
si sterilizata javra topt are dinti , pe Ionut Anghel l-au sfasiat de viu o haita de caini sterilizati si eliberati pe strada de reprezentantii Caleidoscop care nici macar nu au fost pusi sub acuzare. Cainii fara stapani sunt asemeni sobolanilor - daunatori dar spre deosebire de sobolani te pot ucide prin muscaturi!
1
0
Bine ca bagati in seama mesajele drogatilor! Bravo!
2
1
sa piara bagabonzii !
1
4
Domnului sau doamnei reporter trebuie sa-i mai dea cineva niste lectii de limba romana!
2
4
Ce cauta acele garaje ? Primaria ce face ??? Aud !
3
1
jupuiti toti maidanezi,,,zoofili amendati cu 10 000 de lei.
3
4
Nu-i problema, dam autorizatie pentru un bloc pe spatiul ala si gata, dispar plangerile.
5
0
Acele animalute nu erau vai de ei, abandonati, daca se aplica legea cum trebuia , de sterilizare a celor cu stapin, de amendare a celor care abandoneaza !!!!!
4
1
Pentru ca suntem condusi de cei mai prosti si acesti prosti prefera sa fie caini pe strada sa poata faca contracte cu hingherii si sa adune caini sa ii omoare si sa incaseze bani. Acei caini nu erau pe strazi daca erau campanii de sterilizare gratuita oferite de primarie gratuit. Unii sunt prea prosti sa gandeasca si o sa zica ca nu au ce cauta cainii in parc.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614