REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un fost politician din Năvodari, condamnat pentru furt, vrea să scape de pata din cazier

Un fost politician din Năvodari, condamnat pentru furt, vrea să scape de pata din cazier

Replica API 11 martie 2020 | 23:29 3039

Un fost politician din Năvodari, fost membru al unei grupări de hoţi de benzină din conductele Petromidia, destructurată în 2012 de Poliţia Port, cere să fie reabilitat. După ce a fost condamnat în 2015 cu suspendare, Vasile Vicențiu Cișmileanu a formulat o cerere la Tribunalul Constanța cu obiectul dosarului: reabilitare judecătorească. Adică, cere să i se șteargă din cazier condamnarea pronunțată de magistrații constănțeni. Acțiunea a fost depusă pe 9 martie și a primit termen pe 1 aprilie a.c.

Vasile Vicențiu Cișmileanu

Cișmileanu și complicii săi au fost suspectaţi de poliţişti că au furat, în perioada iulie-septembrie 2012, 71.000 de litri de benzină, în valoare de peste 600.000 lei. După ce rețeaua a fost destructurată de polițiști, o parte din membrii acesteia a ajuns după gratii, iar alții, printre care și Vicenţiu Vasile Cişmileanu, la acea dată în vârstă de 26 de ani, au rămas în libertate. Ulterior, au fost trimiși în judecată și condamnați. Cișmileanu a primit un an cu suspendare, iar cazierul a rămas pătat. Astăzi, cere reabilitarea judecătorească.

Vicenţiu Cişmileanu a fost unul din vicepreşedinţii Organizaţiei de Tineret a PDL Năvodari. Ales pe această funcţie în luna martie 2012, Cişmileanu asociat cu Monica Claudia Mândru în SC Genco City SRL, prin intermediul căreia deţinea o cafenea în Năvodari, dar deținea și câteva sere de legume. Împătimit al cluburilor de fiţe din Mamaia, Vicenţiu Cişmileanu şi-a făcut timp să spargă şi conductele Petromidia, foarte probabil de aici obţinând şi banii pe care i-a investit în afaceri, dar şi în distracţiile sale nocturne. În decembrie 2005, fostul politician și un complice de-al său au mai fost prinși în flagrant în timp ce furau, tot dintr-o conductă Petromidia, nu mai puţin de 4.000 de litri de benzină.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in navodari firma VIACONSAVIS SRL.patron OCTAVIAN VASILICA constuieste blocuri si le vinde dupa care tine locatarii in frig si fara curente.niste hoti ordinari .nu mai cumparati apartamente de la aceasta firma neserioasa si tepara
0
0
Toti borfasii vor sa faca parte din acelasi partid!
4
1
cine NU fura NU are ce cauta in politica
7
0
Cismileanu fiul militianului alcoolist de la circulatie sa intre in Partdul Neamul romanesc al ocnasului MATEI NICOLAE care a prons tupeu si se afiseaza ca un porc ce este si ne-a dat flori de 8 Martie . Bai Matei , mai ai lei in gradina zoologica de la USAS ? Ca ai umplut Navodariul de lei din rigips , cacane-am pe muista ta de pe str. Randunelelor , arinca-te singur in cusca ca am auzit ca de curand iti vin alte dosare penale din urma, piticule !
15
0
poate vrea sa candideze ca matei
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272