REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
12.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Un kilogram de roșii, mai scump decât unul de... miel, în piețele constănțene. Video

Un kilogram de roșii, mai scump decât unul de... miel, în piețele constănțene. Video

Virgil STOIAN 8 aprilie 2023 | 00:00 4148

Paștele se apropie cu repeziciune și, ca de fiecare dată, orice constănțean își dorește să aibă pe masă carne de miel, alături de toate bucatele tradiționale. Și la Constanța a început comercializarea cărnii de miel și ied în interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III. Deocamdată prețurile sunt destul de prohibitive, astfel că 1 kg de miel este 45 de lei în Piața Griviței și 50 de lei în Piața Tomis 3. Este însă doar prima zi, iar comercianții încă nu s-au înghesuit cu animalele la piață. Prețul cărnii de miel pare însă minuscul pe lângă kilogramul de roșii care ajunge și la 60 de lei în Piața Tomis.

Un kilogram de rosii, mai scump decat unul de... miel, in pietele constantene. Video
A început comercializarea cărnii de miel și ied în interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III. Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, de la animale sacrificate în abatoare autorizate, iar medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea.

Un kilogram de rosii, mai scump decat unul de... miel, in pietele constantene. Video

Deocamdată oferta este destul de slabă, nefiind decât maxim 5-6 comercianți veniți să își prezinte marfa. Prețurile sunt între 45 și 50 de lei kilogramul, cam același preț care a fost și anul trecut. Și cum o masă de Paște nu merge fără o salată comercianții ne îmbie cu roșii la nemaipomenitul preț de 60 de lei kilogramul. Vorba aia, dai un ban... dar știi că nu-l mai ai.

 

Un kilogram de rosii, mai scump decat unul de... miel, in pietele constantene. Video
În cele două piețe agroalimentare se va comercializa zilnic carne pentru Sărbătorile Pascale, până sâmbătă, 15 aprilie, după următorul program: luni – sâmbătă: 08:00 – 17:00, duminică: 08:00 – 12:00.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi doi am cumpărat 4 cârlani sa ii livram la șmecherii care ne protejeaza.
1
0
Va e frica ca o sa muriti de foame! Sper sa va stea amaratii aia de miei in gat!
2
2
Nu cred in cheltuieli, nu cred in economie, nu cred decât in lăcomia comerciantului roman care vrea bogății peste noapte.
4
0
nimeni nu se vaita de pretul tigaretelor, oare de ce? un pachet de tigari are fix 25grame, costa 25lei , asta inseamna ca 1kg de tutun costa 1.000lei. Ireal
5
3
da pe o coca cola dati 10 lei sau pe tigari 15 lei futuv@-n gat de saraci!
5
5
Sa ne pupați in P*** și voi și replica.
3
3
Sa stea cu ele pe taraba pana se plictisesc! O mare m**e si oricum sunt din alea trucate modificate care nu au gust miros...
10
1
Bataie de joc, sa-si haleasca singuri rosiile
8
2
cumperi cu suta de grame ,restul la vara pe litoral dupa arsura la soare si bae in latrina foamea i mare!acum te orientezi la alte verdeturi si buruieni ca sau ieftinit!daca ai salariu parlamentar si pensie magistrala cumperi cu zecile de kgrame, asta i tara noastra, amarastenii asteapta bonuri valorice si carduri de alimente!
6
3
lasa ca le trece cumapa rece.sa manince eimrosiile si mieii la preturike alea,pina se satura.cind incep sa se strice,ii naga la pastrama sau congelator si ii dau la vara turistilor.pofta buna.mincati.i voi ba,eu ma lipsesc!dar bani nu veti baga in buzunar!
9
4
Mai.oamenj , nu mai cumparati , apoi se vedeti cum se fac 12 lei kg.
12
2
io as da 60 de lei pe rosii, daca este inclusa si dra vanzatoare in pret.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920