REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un LAMBORGHINI ARE VOIE să PARCHEZE pe locul PERSOANELOR cu HANDICAP

Un LAMBORGHINI ARE VOIE să PARCHEZE pe locul PERSOANELOR cu HANDICAP

Replica API 28 iulie 2020 | 00:00 6310

Pentru anumiţi şoferi, fie ei constănțeni sau turiști, se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Acesta este și cazul unui constănțean, șofer de Lamborghini, care a parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilitați. Pe lângă acesta și alți turiști au fost remarcați făcând parcări ‘minune’.

Pe zi ce trece, parcările anumitor şoferi te lasă mască. Nu mai este o noutate faptul că unii șoferi își parchează autovehiculele din dotare total alandala însă când dai de câte un specimen în plin sezon estival… te abții cu greu. Unii oameni chiar nu gândesc deloc atunci când ocupă 2 sau 4 locuri de parcare. Să nu mai spunem de cele destinate persoanelor cu dizabilități. Nu se gândesc că mai sunt sute de persoane care caută un loc de parcare în același timp. „Unii zici că-s nebuni! Se gândesc doar la ei! Dă-i încolo pe ceilalți, să se mai învârtă 10 ore până găsesc un loc de parcare. Turiștii sunt nesăbuiți. Parchează oriunde” a spus un constănțean.

Bolid, pe locul şoferilor cu handicap

Au parcat cum le-a venit și pe unde le-a venit nu a mai contat ca era trotuar, loc de parcare destinate persoanelor cu dizabilități sau spațiu verde. De exemplu, un bolid se afla parcat pe locul de parcare pentru handicapaţi, în Portul Turistic Tomis. Păi doar sunt în vacanță cine suntem noi să-i judecăm?

Pe lângă acesta, pe grupurile de Facebook destinate parcărilor alandala au fost evidențiați mai mulți turiști dar… și constănțenii.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul asta a devenit sufocat de Makidoni borati veniti de pe Tarlalele din Dobrogea si Tigani Pesti veniti din Braila Galati , orasul asta a devenit o mizerie din cauza lor
1
0
E roman si tot de make ziceti!Ce dobitoci!Tine si el pe langa el ce i de calitate makedoni, daca tinea romani era deja sifonat pentru ceva!! Asa ca ramaneti cu uitatu voi astia care scrieti aiurea de persoane care nu i cunoasteti si poate ca a gresit parcand aiurea! Probabil a dat si el masina la vreun clovn de al lui care sta atarnator si a parcato aiurea!!!Respect pentru AOP!!
2
1
Zice voi de chei si cuie da nu realizati ca ala daca depune plangere va treziti cu despagubiri penale, cheltuieli de judecata si pt simtu de justitiar te trezesti cu factura de 10000 pentru vopsea ramai fara garsoniera si abonament de ratc sarakule
2
2
acum va deranjeaza???asa arata un oras de handicapati....mai atacati in instanta regulamentul parcarilor cu plata...ridicarea masinilor...
0
2
Un ''autograf'', o usa infundata, un parbriz spart sunt singurele chestiuni care ii pot linistii pe imbecilii astia!
2
1
Pentru Fane - 28 iul 13:20- Am doar doua vorbe sa iti spun ...SUGI PWULA! Tu si neamul tau de cocalari, cel mai probabil makidoni, imputiti!
3
2
Baaa...ce nu intelegeti ca este o parcare privata si locurile acelea sunt contractate pe abonament lunar
2
1
Nu este vina domnilor conducatori auto dati drept exemple in articolul de fata...este vina celor platiti din bani publici sa aplice sanctiuni in caz de incalcare a normelor legale. Simplu.
4
1
Oricum CT este denumita de cei veniti din tara ...cocalaria .
5
2
In Romania totul este de vanzare:diplome de doctori,ingineri,carnete de sofer,certificate de handicap,bani sa ai ca se rezolva orice problema,te scot judecatori nevinovat si daca ai fost beat si ai omorat un om pe zebra,asa ca nu mai criticati se poate ca soferul sa fie handicapat cu acte.
5
1
stefan odagiu ii plac putelle,va spun sigur ca a comiso de cateva ori
3
1
astia cu haudi,lambo,sint handicapati inculti taranimirlandezi,asa ca au voie sa parcheze ca ula.locul lor e de fapt la pirnaie!
1
3
Stai jos si trage apa ca pute rau cand deschizi gura.
4
2
chiar este handicapat
4
1
Colcaie de frustrare in comentarii. Daca nu mai suportati sa vedeti bogatia si opulenta celor care isi permit, duceti-va tata inapoi la ceamurlia, cogealac, seimeni de unde ati venit. In Constanta 5 la suta sunt oameni de succes, restul atarnatori invidiosi, de-aia s-a dus pe pula orasul.
6
20
Ala cu lamboul are scris pe toate blocurile STEFAN BUILDING sa se stie ca-s facute de el . In caz ca trece cineva si intreaba oare al cui e blocu asta , sa aiba raspunsu direct pe cladire !
7
3
muiepulitzialocala care sta la umbra si arde doar daca parchezi in fata lor,analfabetifara4clasepisamaspeviatalordeoligofrenicare rup 3 pixuri pana completeaza un peveu
13
1
Militia locala nu face nimic. Vara trecuta am dat un mesaj pe aplicatia politiei locale pentru o masina parcata timp de 2 ore, pe carosabil la Santa Maria Bay. Dupa o saptamana a sunat un politist sa ma intrebe daca masina mai este acolo.
15
0
Doamne cata rautate dezvoltata din frustrarile voastre
6
12
Cine sunt proprietarii si cu ce se ocupa ? Platesc taxe si impozite la stat ? Simplu pe baza numerelor de inmatriculare verificati proprietarii si veniturile declarate !
17
0
Grobian cu lamb
12
2
A avea lamborghini este in sine un handicap psihic. Deci a parcat regulamentar. Sa le ridice masinile si amenda si gata. Ce plm atata labareala. De cand se ocupa pseudo militia locala de chestiuni de rutiera, cu semi analfabeti, dezastrul a capatat proportii biblice.
20
5
Popor de cretini
13
4
Aia este o parcare privat si acel om presupun ca are un abonament, asa ca este liber sa parcheze unde vrea in acea parcare.
2
22
Pentru acesti derbedei care vor sa apara in presa sanctiunea amenzii ar fi prea mica.Merita sa li se dea foc la masini.
13
4
Din poze, unu e Fane odagiu, care nu se mai suporta si cu mercedesul o prostituata, nevasta de peste
8
1
De ce nu intelegeti ca ei parcheaza regulamentar? Doar sunt handicapati mintali si e normal sa parcheze pe aceste locuri!
15
2
Neinteresant, astia au voie sa parcheze oriunde, este lumea lor atata timp cat ceilalti sunt lipsiti de reactie din lasitate sau indiferenta. Asta cu articole in ziar sau grupuri de atitudine sociala este o falsa impresie ca cineva se implica sau ii pasa. Singura solutie ar fi linsajul sau aplicarea legii pe loc dar cum nu are cine sa o aplice, linsajul ramane solutia
8
6
Nu-i iertati, cheia pe masina si abtipilduri cu adeziv pe parbriz
11
8
prostan cu Opel
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102