REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un militar a fost condamnat pentru lipsire de libertate și viol!

Un militar a fost condamnat pentru lipsire de libertate și viol!

Virgil STOIAN 3 ianuarie 2023 | 00:00 2116

Daniel Mihai Vlădoi, un cadru MAPN, în rezervă, a fost acuzat că și-a obligat fosta iubită să consume 150 ml coniac, după care a forțat-o să se deplaseze la toaletă unde, prin mai multe lovituri aplicate cu pumnii si cu telefonul mobil la nivelul capului, a determinat-o să întrețină relații sexuale orale, timp în care a fotografiat-o cu telefonul acesteia, fotografiile fiind ulterior trimise unor cunoscuți ai femeii.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis condamnarea lui Daniel Mihai Vlădoi la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire și alte violențe. Sentința a fost dată pe 29 decembrie 2022 și nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, Daniel Mihai Vlădoi, un  cadru MAPN în rezervă, s-a deplasat la o sală de pariuri din  Pecineaga unde lucra ca supraveghetor fosta sa iubită. S-a reținut că, în această împrejurare, profitând de faptul că persoana vătămată a rămas singură în sala de pariuri, inculpatul a obligat-o să consume aproximativ 150 ml. coniac, după care i-a cerut  acesteia să se deplaseze în toaleta sălii de pariuri. Apreciind ca se afla în pericol și cunoscând caracterul violent al inculpatului, persoana vătămată a acceptat cererea imperativă a acestuia iar în timp ce se aflau in toaletă, prin exercitarea de agresiuni asupra victimei, lovituri cu telefonul la nivelul capului și cu pumnii, inculpatul a forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale orale, împotriva voinței acesteia și chiar a urinat pe aceasta. De asemenea, bărbatul, în timp ce întreținea relații sexuale orale cu victima, i-a luat fără voia sa telefonul mobil și a fotografiat-o, împiedicând-o totodată să plece din toaletă, prin amenințări și violență fizică. După aceea a trimis pozele unor apropiați de-ai victimei.

 

Minuta Judecătorească

La individualizarea pedepsei instanța a avut în vedere circumstanțele grave în care au fost comise infracțiunile de lovire, viol, lipsire de libertate asupra persoanei vătămate ce avea o vârstă mult mai tânără decât inculpatul, fiind cu 26 de ani mai mică și care era practic dominată și controlată de acesta iar inculpatul era, la data comiterii faptelor, o persoană mult mai puternică fizic decât persoana vătămată, un bărbat matur, cu un vădit comportament agresiv, care a acționat cu intenție, insuflându-i acesteia o puternică stare de temere și determinând-o să fie obedientă și să se conformeze tuturor cererilor sale, chiar dacă în realitate aceasta nu a consimțit la întreținerea actului sexual oral ce a avut loc în cauză. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Daniel Mihai Vlădoi la 5 ani și 6 luni de închisoare. Sentința nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi daca le da pensii nesimtite isi omoara si ei timpul cu ce pot in loc sa se duca la munca ca cica nu mai pot munci. Sa vezi acum pelerinaj pe la sala de jocuri sa vedem care e m****a sa nu cumva sa o luam de nevasta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272