REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un nou hobby în Năvodari: furtul de cărucioare pentru copii

Un nou hobby în Năvodari: furtul de cărucioare pentru copii

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 1958

O nouă modă umblă prin Năvodari. Este vorba despre furtul de cărucioare pentru copii. Mămicile din Năvodari sunt indignate de faptul că nu își pot plimba bebelușii în liniște, deoarece se pare că există unul sau mai mulți oamenii cu un hobby destul de bizar, furtul de cărucioare. „Din păcate a devenit un sport local, acesta de a fura”, spune o persoană din Năvodari.

„Cel/cea care ți-ai însușit ieri, pe la ora prânzului, un căruț pentru bebe din blocul 34, est, scara B, sper să vezi postarea asta și să ai remușcări că ai lăsat un copil fără căruț, când abia reușesște să facă câțiva pași. Nu este vorba că nu ne-am permite altul, însă este vorba despre gestul urât pe care tu l-ai făcut. Dacă aveai nevoie și nu îți permiți să cumperi, puteai obține unul prin donații, dacă deschideai gura fără să pui mâna”, a declarat una dintre mămici. Femeia păgubită ar vrea să știe cine a fost hoțul, însă din primele informații, în acea zonă nu ar exista camere de supraveghere. „Ar fi drăguț să aflu cine l-a luat. Nu l-aș mai vrea înapoi, dar i-aș spune două vorbe să țină minte de la cine l-a luat. Să le fie rușine celor care au ajuns să fure și de la copii”, a mai spus mămica.

Se pare că Năvodari a devenit fieful hoților, nu numai de cărucioare pentru copii. Lumea se plânge pe rețelele de socializare că orașul în care locuiesc nu pare cel mai sigur. „Ce să mai zic eu, că mi-au furat mașina de spălat de la ușă, dădeam cu var în casă și am scos-o la ușa pentru 5 min și când m-am întors, a dispărut”, a spus altă persoană care locuiește în Năvodari.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Obe da carucioru fir.ai a drq
0
0
sat oras de hoti!Ce sa le ceri? Ati vazut mirlania de sens giratoriu ridicat ca o cetate in mijlocul drumului,fara pasaje in panta,la intrare,cu delfini taranesti?asta.i novodariul,trage apa si pleaca!
2
0
replicaCA...
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272