REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un `PEȘTE` își TATUA FETIȚELE cu COD de BARE, să NU uite că sunt doar o MARFĂ!

Un `PEȘTE` își TATUA FETIȚELE cu COD de BARE, să NU uite că sunt doar o MARFĂ!

Replica API 12 octombrie 2021 | 00:42 7806

Iancu Tudorache se află acum în Penitenciarul Rahova, acolo unde e încarcerat pentru proxenetism. A cerut întreruperea pedepsei, la Tribunalul Constanța, însă iată că și-a retras cererea. Bărbatul este din Fetești și pusese bazele unei rețele infracționale care acționa în Spania. Alături de rude ale sale, dar și alți membri, Iancu racola fete, inclusiv din Constanța, pe care le punea să se prostitueze. Le trata ca pe marfă, le tatua cu coduri de bare, le agresa, le lega și le ardea cu fierul de călcat.

Iancu Tudorache

”Ia act de retragerea cererii de întrerupere a pedepsei formulate de către petentul-condamnat Tudorache Iancu (---), încarcerat la Penitenciarul Bucureşti – Rahova, pentru executarea unei pedepse privative de libertate. În temeiul art. 272 din Codul de procedură penală, dispune plata sumei de 313 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa, reprezentând onorariul cuvenit avocatului Roşu Silviu-Dragoş, desemnat din oficiu pentru asistenţa judiciară a petentului-condamnat Tudorache Iancu”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Constanța din 11 octombrie 2021.

sursa foto: Protv.ro

Așa cum este precizat mai sus, Iancu Tudorache este din Fetești, însă prin 1996 s-a stabilit în capitală. Acolo a început să racoleze fete și le punea să se prostitueze. A fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru proxenetism dar era de negăsit, fiind dat în urmărire internațională. În 2012, după ce o fată a reușit să scape și a relatat calvarul prin care a trecut, autoritățile spaniole au efectuat percheziții, ieșind la iveală o rețea infracțională, coordonată de doi români, între care și Iancu Tudorache. Acesta avea fete pe teritoriul Spaniei, de pe urma cărora câștiga bani frumoși.

Acestea erau tatuate cu coduri de bare, ca să înțeleagă faptul că reprezintă doar marfă, iar dacă nu se supuneau, erau bătute, legate de calorifer și arse cu fierul de călcat. Atunci au fost reținuți mai mulți indivizi, anchetați și apoi condamnați. Bineînțeles că, astfel, Iancu Tudorache a ajuns după gratii, fiind condamnat în 2015. Acum se află în Penitenciarul Rahova și, la un moment dat, ceruse să i se întrerupă pedeapsa, după care, iată, și-a retras cererea.

Menționăm că, la momentul respectiv, presa din Spania a vuit, descriind modul barbar în care cei doi români racolau și tratau fetele. Printre victime se aflau și femei din Constanța. Acestora li se promitea o viață frumoasă și multe tinere credule au picat în plasă. Așa cum este precizat mai sus, odată ajunse în Spania, pentru ele începea calvarul. Când vorbeau despre ele, liderii grupării le numeau bagaje sau colete. Traficanții de carne vie erau împărțiți în doua clanuri,conduse de Iancu Tudorache și nepotul său, Iulian, care își desfășurau activitatea în zona Marconi din Madrid, și în Montera. Cei doi își câștigaseră ”respectul” în fața altor infractori, care nu îndrăzneau să intre în conflict cu ei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sclavagism modern.
5
1
sunt multi care nu mai sunt voiti de nimeni, trebuie sa mearga si ei undeva sa-si rezolve nevoia, ma-ntelegi?
2
7
Adica cerere sa existe ca proxeneti fac rost de marfa;bravo ma,tu ai surori pentru ca cerere exista.
9
2
proxenetismul este o afacere sustinuta de clasa politica si de biserica, istoria va asigura de lucrul asta, iar oamenii mereu vorbesc, indiferent cati stiu.
20
1
Asta si copii lui sunt niste subiecte excelente pentru experimente medicale. S-ar forma niste chirurgi excelenti daca si-ar face mana cu niste vivisectii pe astia.
19
2
acestia exista pt ca exista CERERE, oferta intodeauna exista pt ca exista cerere, sa nu mai existe cerere si sa vezi cum dipar
8
11
trebuie aplicata pedeapsa maxima fara mila
37
1
Daca s-ar introduce pedeapsa capitala pentru gunoaiele astea, s-ar linisti de urgenta.
73
0
sprininul m.a.i si justitiei ro...vedeti cazul dinca..
53
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367