REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Un polițist aflat în concediu pe litoral a salvat un tânăr de la înec

Un polițist aflat în concediu pe litoral a salvat un tânăr de la înec

Replica API 22 iulie 2019 | 00:26 324

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Biroul Rutier Ploiești a intervenit fără ezitare în salvarea unui tânăr ce era să se înece.

Agent de poliție Lucian Lepădatu

Sâmbătă, 20 iulie a.c., în jurul orelor 06:30, aflat în concediu de odihnă în județul Constanța, pe plaja stațiunii Costinești, agent de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 ani, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafață și striga după ajutor.

Fără să stea pe gânduri, tânărul polițist a sărit în mare și a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el și un colac de salvare și reușind să îl aducă la mal teafăr.

Polițistul, deși nu era în timpul serviciului ori în misiune, nu a irosit nicio clipă și, astfel, a reușit să îl salveze pe cel ce s-a aventurat în larg, fără a fi nevoie ulterior de intervenția unui echipaj de salvare.

„Pe această cale, îi mulțumim colegului nostru, pentru faptul că viața celor din jur este în topul priorităților sale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stima si respect
1
1
Da Mr. Mike aparent asa este dar doar aparent. Daca nu te lovesti cu capul de pragul de sus niciodata nu te vei invata minte. Aceasta tara va progresa atunci cand locuitorii ei vor fi oameni responsabili, iar responsabilitatea vine cu pierderi si sacrificii. Si eu subscriu la ideea ca nu trebuia salvat ci dat ca exemplu si admir oamenii responsabili care nu forteaza limitele prosteste - geamandura e acolo cu un rost - si care isi asuma raspunderea pt. tampeniile comise! Trebuie sa invatam ca dc o comitem NU NE SALVEAZA NIMENI!
2
1
Doamne!Multa lume proasta!Un om,spre mandria politiei,unde sunt multi nemernici,a salvat alt om si prostimea il critica.
5
1
Felicitari baiatului, pana la urma este doar un copil la varsta lui si a facut o fapta buna, nu trebuie sa uram toti politistii doar pentru ca multi dintre ei nu au nimic de a face cu meseria lor. Pe de alta parte sa iesi la pensie dupa 20 de ani de cascheta e un avantaj!
4
0
adica chestor...Asa se avanseaza in militia romana.Nicolae Emilian fost cdt de oi nasparlii la militia Cernavoda din tractorist apoi agent iar dupa doua zile din agent sinsp.La trei ani de politie scms si la 5 ani comisar sef si la pensie.Unde pulamea esti tu Tepes doamne sa le dai in gura la toti militieni fara scoala de politie o frumoasa MUIE.Acum marele avocat de cacat Nicolae duce factura la SACT lunar de 2000 lei lunar fara sa produca nimic ptr aceasta societate.RUSINE DERBEDEULUI NICOLAE SI CELOR CARE L AU TINUT IN FUNCTIE PE ACEST ESCROC ORDINAR.ACEASTA ESTE SOCIETATEA ROMANA
6
4
N-avea cum sa fie mama ca nu e nebuna sa treaca de gemandura, singura care ar trece e vaca de ma-ta si ii ziceam cum iti asterni asa-i sa dormi. Cocalarul militian are fata de tigan!
3
8
Da exact asa ziceam pentru ca mama nu s-ar aventura niciodata dincolo de gemandura si daca prin extrem ar face-o si-ar asuma responsabilitatea pentru fapta ei si nu ar astepta sa fie salvata si nici n-ar chitai dupa ajutor ca un impotent inconstient ci din contra ar prefera sa crape cu demnitate dar astea-s cuvinte care te depasesc si cel mai probabil "te doare". Si pe mine m-a educat in acelasi spirit! De aia eu sunt peste tine si nu doar cu nr de clase al trenului adica atatea cate ai tu!
10
3
daca era mata mai ziceai asa boule?
4
12
Nu trebuia sa-l salveze! Daca nu crapa ceilalti nu se invata minte si vor continua sa treaca de geamandura ca tampitzii!
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212