REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Un polițist local s-a folosit de o adeverință falsă pentru a avansa în grad!

Un polițist local s-a folosit de o adeverință falsă pentru a avansa în grad!

Victor ROTARU 12 februarie 2023 | 00:00 11492

Paul Adrian Anastase s-a folosit de o adeverință falsă pentru a putea urca în grad și pentru a beneficia de bani mai mulți. Postul pe care a reușit să îl obțină Paul Anastase este cel de polițist local clasa I grad de asistent în cadrul Direcției Poliția Locală Constanța.

Un politist local s-a folosit de o adeverinta falsa pentru a avansa in grad!

Paul Adrian Anastase, cu ocazia susținerii examenului pentru ocuparea funcției publice de execuție polițist local clasa I, grad de asistent, în cadrul Direcției Poliția Locală Constanța – Serviciul Fluidizare Rutieră, a depus la dosarul de concurs o adeverință fără număr, emisă de o firmă care atesta în mod nereal faptul că aceasta a îndeplinit funcția de director în cadrul firmei în perioada 2.04.2003 – 21.09.2005.

Acesta a indus în eroare Direcția Poliției Locale Constanța cu privire la îndeplinirea condițiilor necesare ocupării postului de polițist local clasa I grad de asistent în scopul obținerii unui folos material injust în cuantum de 16.879 lei, reprezentând diferența rezultată ca urmare a majorării nivelului de salarizare ca urmare a ocupării postului în perioada 03.05.2016  până în prezent.

Un politist local s-a folosit de o adeverinta falsa pentru a avansa in grad!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului Paul Adrian Anastase, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infractorul de la Politia Locala are dreptate.Primii care ar fi trebuit incatușati sunt : Făgădâu infractorul care a permis si a tolerat acest fals in acte, Chițac, amiralul facut la f**u-i mă-sa de Iohanis care a mușamalizează cazul si-l tolerează si Pena Corcodușa Ovanezian , protectoarea infractoriilor din Primaria C-ta. PS .Coruptii coruptiilor sunt cei de la DNA C-ta care au nisip in ochi.Seful DNA C-ta este " fruncea coruptiilor",cum spun banatenii.De ce? Ptr ca nu face nimic ,o freaca la rece si declara ca a luptat impotriva coruptiei precum Agamiță Dandanache.
5
0
E grav daca lasam aplicarea legii in seama unui in fractor care s-a folosit de un fals pentru a castiga bani nemeritati. Nemeritati fix conform legilor pe care clameaza ca le apara.... Asemenea indivizi nu au ce cauta in politie, fie ea locala sau nationala. Trebuie sanctionati exemplar .
3
1
Putina m**e cu c***t la angajati de la locala!
7
0
Baaaaa vA zăpăcit anagoste cu amenzile de nu mai știți de voi pe unde va prindea va dădea, în fața lui tremurați nu aveți curajul sa îi spuneți nimic în față, fiți mă bărbați adevărat că are mulți dușmani taximetriști că i a zăpăcit legal i a turnat cu maimuțe, fără acte .....lumea știe ce vorbesc. bv Aganoste nu-i lăsa, îl iubesc și băieții de la rutieră daca are probleme imediat sunt langa el că știe că e corect. Nu mai incercati să-l denigrați p!zd€€lor
4
6
Pentru politistul local care vrea sa dea banii inapoi doar celor care isi exprima public nemultumirea fata de activitatea prestata de el. Daca asa pune problema, atunci sa procedam corect. Sa primeasca salariu doar de la contribuabilii care sunt multumiti de activitatea lui. De la restul nimic. E cineva multumit de el, ii trimite 50 de bani. Daca nu e multumit , atunci nu-i trimite nimic. Ar primi probabil maxim 2-3 lei pe luna. Asa trebuie pusa problema.
5
2
E un pripas un copil de mingii de il trimiteau aia din cartier sa le ia tigari si isi lua capace daca nu venea repede,mai tragea si el ceva pe nas dar cand avea bani,ca de obicei nu
7
0
Anonim - recte politistul local, are dreptate, politia locala a devenit aroganta si impertinenta. A uitat ca politistul local exista ca sa slujeasca cetateanul, nu invers. Dar ca toti cei din aparatul de stat s-au cococat pe functia lor vremelnica si uita ca ei sunt acolo DOAR in slujba cetateanului. Sa-l ajute si sa-i serceasca interesele, nu sa-l vanaze, sa-i ceara buletinul sau sa-l terozizeze cu amnezi. Asta trebuie sa se schimbe, trebuie facut in asa fel incat functionarii sa inteleaga ca sunt in slujba cetateanului, nu invers!
8
2
Noi papagalii de la locala Cernavoda nu facem mai nimic,salari mari,trai pe vatrai!Incalcam legea afisiind poza parazitului de la locala decedat!
9
0
SUNTETI TOTI TARI IN TASTATURA IAR CAND VINE POLITISTUL LOCAL LA VOI TREMURATI SI DIN VOCE SI DIN MAINI CU BULETINUL IN MANA NISTE MIELUSEI ASTA SUNTETI
5
16
din Cernavodă fost comandant de poliție declar pe proprie răspundere că nu plătesc utilități adică apa rece,termie,apa calda,energie electrica.Am și 10 garaje care le am închiriate la diferite persoane terțe fara a avea contracte cu ANAF.Cum fur acum așa am furat toată viața.M am făcut comisar șef de poliție dintr un simplu șofer cărând la m.a.i fondul acvatic și cinegetic al Dobrogei.Acum vreau că prostimea din Cernavodă să mă alega PRIMAR.
10
1
Sa verificati si daca politistul local OLTEANU VALERIU angajat de 3 ani in Politia Locala Constanta, are toate actele in regula si daca are toate tiglele pe casa. Individul acesta da amenzi pentru iarba dar de moloz nu se atinge. Nu-l vede. Verificati daca nu cumva este orb.
13
0
Si mai lucreaza in PL?
13
0
Politia locală angajează proxenenti. Exemplu Anagnoste Daniel agent la poliția locala PROXENENT de meserie perioada 2011 /2014 activa ca pește in GERMANIA cu Mihaela vecina lui care a vândut-o dupa la alți Proxenenti drept dovadă sa angajat la politia locală. Oare cum se fac angajările la pol locală. Nu se sesizează nimeni din primărie sa faca o investigație mai amănunțită
16
0
polititisti in general ar tebuii avansati in grad dupa marimea burtii!obosesc si cand sparg seminte!
14
1
AM DECONSPIRAT GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT DE LA POLITIA LOCALA
12
0
Mi se rupe mie de comentariile voastre răutăcioase, acum servesc cafeaua în autospeciala de locala , cu caldura la maxim , și muzica în surdina, ma duc sa dau o tura asa in silă , amendez 3-4 bulangii ca voi care parchează neregulamentar , doamne ce serviciu am ! In loc sa lătrați pe aici , dații drumu la munca , conduceți târnăcopul cum știți voi bai bine. PS. Mor de drag cand vad cata invidie și prostie zace în voi , îmi dați satisfacție!
15
12
Cati bani dai tu pentru salariul meu de politist? Vreau sa ti i returnez. Vezi cat ceri ca in Cta sunt minim 100 mii platitori de taxe si salariul meu este de 5000 lei .
8
20
Vad ca individul posteaza aici si isi ia singur apararea. Chiar daca fapta s-a prescris , tu tot in fractor esti !!!!!
28
2
Tupeu de golan . El fura si tot el cu gura mare . La puscarie cu el .
30
1
Acest asa zis politist este un i*******r si ar trebui pedepsit exemplar, sa nu le mai vina si altora chef sa faca la fel!
23
2
Daca era vreun bombardier nu aveati curajul sa scrieti decat initialele numelui! Habar nu aveti de continutul dosarului!
11
13
De parca s.a trecut șingur pe funcția mai buna ! Dar altcineva nu a avut loc de el și la turnat.
12
9
Prescrierea nu-l face nevinovat pe acest individ platit din banii nostri. E in continuare un i*******r care nu trebuie sa mai ramana in sistem. Toti de teapa lui ar trebui pedepsiti exemplar.
27
2
Si totusi...daca totul este prescris si incetat, voi de ce bâzâiți pe langa stiti voi ce?
6
14

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389