REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un primar din Constanța înjură, ca la ușa cortului, alegătorii! Video

Un primar din Constanța înjură, ca la ușa cortului, alegătorii! Video

Virgil STOIAN 6 decembrie 2022 | 00:00 4975

Dacă ieri Replica scria despre modul în care primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu, a fost amenințat de către Iulian P., iată că situația se întoarce la 180 de grade. Astfel, reporterii Replica au intrat în posesia unei filmări în care primarul îl amenință și îl înjură pe Iulian P., folosind un limbaj suburban. În ograda cui o fi adevărul?!

Tudorel Gurgu

Potrivit lui Iulian P., conflictul este destul de vechi, totul pornind în anul 2015, atunci când acesta susține că ar fi fost manipulat de primar să semneze niște hârtii, iar în urma refuzului acestuia, Tudorel Gurgu l-ar fi șicanat până în ziua de azi.

Iulian P. a acordat reporterilor Replica o declarație în care a povestit ce a avut de pătimit din cauza primarului: „În anul 2015 la nivel de comună, a fost înființată asociația crescătorilor de animale UDRICA Ciobanu, întrucât Primăria nu mai putea declara pășunea la A.P.I.A. Am fost numit Președintele acestei asociații de către crescătorii de animale, nu de către primar. O scurtă perioadă nu au existat probleme, până când s-a încercat să fiu manipulat prin semnarea unor hârtii că s-ar fi făcut lucrări pe pășune prin societatea aparținând Consiliului local Ciobanu și anume Ciobănașul Edilitar, lucru cu care nu am fost de acord. Ne-a fost spart sediul asociației de către reprezentați ai Primăriei nemaigăsind o parte din bunuri nici până în acest moment. S-a încercat manipularea oamenilor prin faptul că au fost chemați la Primărie în numele asociației unde au fost făcute ședințe în spiritul incitării oamenilor la violență împotriva mea, a spus Iulian P.

Tudorel Gurgu

Am primit amenințări personal dar și prin interpuși

Mai mult, Iulian P a mai precizat că ”la momentul actual există un proces pe rol la Curtea de Apel Constanța, urmare a sesizării depuse de primarul comunei Ciobanu pentru că a înșelat oamenii din asociație. Totodată, au fost amenințări la adresa părinților mei care locuiesc în comuna Ciobanu prin aplicarea unui număr de trei sancțiuni contravenționale pentru construirea unui gard fără autorizație de construcție, în sumă de 150.000 lei. Mi-au fost respinse mai multe cereri de eliberare de certificate fiscale pentru vânzarea unor mobile și intabularea unor clădiri. Amenințări la adresa mea atât personal cât și prin diverși interpuși, unele filmate iar altele doar la stadiul de plângeri penale. La momentul actual aștept sentința într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Hârșova pentru nepunerea în posesie a unui teren.

Iulian P. ne-a pus la dispoziție o filmare din timpul verii, prin intermediul căreia se observă comportamentul de mahala al alesului șef din Ciobanu. Deși ar trebui să fie un exemplu pentru cei care l-au ales, Gurgu adoptă o atitudine grosolană și purcede la injurii și... blesteme. În filmare, Gurgu e acuzat că ar folosi utilajele primăriei în interes personal.

Video:

Contactat de reporterul Replica pentru un punct de vedere, Tudorel Gurgu nu a  dorit să facă declarații.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știu că a fost făcută o sesizare la Parchetul Hârșova care a constatat că nu sa întâmplat nimic.
3
0
Faceți plângere la dana
3
0
Unde e ma tarania asta de localitate? cum poate fi derbedeul asta primar? cu amenintari mafiote...ca sa nu ajunga ala sa "bea ceaiul cu lingurita"...pi..da ma-tii de mafiot j***s.. nu se autosesizeaza nicio institutie ?
8
0
Ii mai trebuie o bataie bună țărănoiului asta
6
0
Primarul are toti banii orasului sub mana. Poate sa fure cum vrea el cu acte, facturi false... Primarul se alege ca sa faca ceva pt comuna, sa munceasca zilnic, sa aiba vocatie
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614