REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un tânăr care se DROGA în Germania, PRINS BEAT şi fără permis la volan în Vama Veche

Un tânăr care se DROGA în Germania, PRINS BEAT şi fără permis la volan în Vama Veche

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:00 466

DETALII din ANCHETĂ

DETALII din ANCHETĂ

Un tânăr din București a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Însă, decizia Judecătoriei Mangalia nu este definitivă și, cel mai probabil, urmează apelul. Însă, detalii din rechizitoriu au ieșit la iveală, în sensul că în mașină se afla și un alt tânăr, care habar nu avea, după cum susține el, că șoferul nu avea permis și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Dar s-a trezit la Poliție.

Prin rechizitoriul nr. 1681/P/2017 din 24.08.2017 întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia și înregistrat pe rolul Judecătoriei Mangalia la data de 25.08.2017, s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr din București pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În sarcina inculpatului s-a reținut că, la data de 2.08.2017, a condus pe drumurile publice autovehiculul marca Citroen deși avea suspendat dreptul de a conduce și era băut (0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat) . Menționăm că el mai fusese prins pe picior greșit și în martie anul curent. ”S-a mai arătat faptul că la dosar au fost depuse raportul de reținere a permisului de conducere întocmit la data de 11.03.2017 de către lucrătorii de poliție din municipiul București, împrejurarea că i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Totodată, el a fost condamnat la 45 zile amendă la valoarea de 40 de euro pentru conducerea sub influența alcoolului sau a stupefiantelor (Sentința penală din 26.09.2014 a Tribunalul AG Freudenstadt din Germania), precum și cazierul auto al acestuia”, potrivit rolii.ro.

În continuare, potrivit declarației martorului A. A.M., în noaptea de 1 spre 2.08.2017, când a plecat împreună cu o mașină din Vama Veche către 2 Mai, șoferul se deplasa cu viteză însă nu știe ce s-a întâmplat întrucât a adormit, nu a observat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice dar a precizat că și el băuse, și, condus fiind de organele de poliție la sediu poliției, a aflat că șoferul se numește (...) și avea permisul suspendat. Audiat fiind de către organele de urmărire penală în calitate de inculpat dar și în cuprinsul declarației date în fața instanței de judecată, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor. Acum urmează apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De tot cacatu replica. Toti analfabeti comenteaza aici. De ce lasati toti nebunii sa dea comenturi fara log in nu inteleg.. ca sa bage numai minciuni sa isi formeze oamenii pareri eronate despre unul si altul. Tara lui peste.
0
0
eu din cate obreserv aici este un sifon mare aici nu am auzit sa scrie florin asta de cineva care vinde droguri sau etnobotanice dar in rest tota lume scrie de el nu cumva astia care scrie duce in eroare politia si adevarati vanzatori sunt ei..??
1
0
Inainte de a fi prinsi la Vama veche au fost filmati in timp ce procura droguri de risc de pe Alea farului de la poarta la Buruiana Florin , La Mangalia ofiteru sub acoperire Buruiana Florin nu mai vinde droguri legale vinde de mare risc si de risc, are minore la produs se stie e un gabor sub acoperie si protectia DIICOT SI BCCO Constanta pozeaza in Interlor si lider de grup infractional da el e sefu politiei drogurile le tine la mancarea pe masa in casa stie toata lumea inclusiv paduchi,Trezirea si saltati pe aceste scursuri ale societati si pleve prezinta un mare, foarte mare pericol social
3
1
Ba, de unde va vin ideile pentru titlurile astea? Ce facultate de jurnalism ati facut? Din titlu se intelege ca omul se droga in Germania, si conducea fara permis pana in Vama, sa isi faca si el filmul cum trebuie. Ba, sunteti redusi rau de tot.
5
1
aflati ca media rom dezinformeaza. ei lauda statul paralel corupt.
4
0
A luat 45 de zile amenda de 40 de euro pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Si voi ati facut un titlu cum ca se DROGA in germania? Nu stiu ce e mai imp la voi ? Dorinta de senzational si dezinformare, prostia sau rautatea?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108