REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un taxi, fără șofer, a plonjat în șanțul săpat pentru lucrări, în zona ICIL. Video

Un taxi, fără șofer, a plonjat în șanțul săpat pentru lucrări, în zona ICIL. Video

Victor ROTARU 5 noiembrie 2022 | 00:00 4519

După ce o ambulanță a „aterizat” în șanțurile de pe bulevardul Al. Lăpușneanu, iată că acum un taximetrist a ajuns în șanț, de data aceasta în zona ICIL.

Dacă săptămânile trecute, o ambulanță a ajuns în șanțurile săpate pentru lucrările efectuate pe bulevardul Al. Lăpușneanu, azi, 4 noiembrie, un taxi a ajuns în șanțurile din zona ICIL.

A plecat mașina singură?!

Potrivit informațiilor noastre, taximetristul era parcat pe celălalt sens de mers, după ce a lăsat o clientă. Șoferul le-a spus polițiștilor că ”mașina i-a sărit din viteză„. și că el nu se afla în autoturism, acesta fiind pe avarii.

Posibil să nu fi tras frâna de mână și să fi lăsat mașina scoasă din viteză.

Video:

Video cu momentul în care mașina o ia, ușor, la vale, și ajunge fix în șanț.

După cum se poate vedea și-n imagini, autoturismul o ia încet la vale, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La un moment dat, ”virează” la stânga și ajunge în șanț. Șoferul alerga după autoturism, gesticulând.  Posibil ca volanul să fi rămas blocat spre stânga, altfel nu se explică cascadoria.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare mos teaca o sa puna taxe si pentru parcarea subterana, ca ar scoate o caruta de bani, la cum a gaurit orasul !!
3
0
Deci cand vedeti lucrari pe strazi in oras abandonate, sa stiti ca sphaga e pe drum !
3
0
Va spun eu cum functioneaza; se face o gara de apalt la primarie, se pune de acord cu unul de incredere care participa la licitatie si care accepta sa returneze pe diferite cai 20% din valoare , se face o aferta cu un pret cu 50% mai mica media pietei , dupa castigarea licitatiei se efectueaza un 25% din lucrare si apoi se sisteaza lucrarile pe trei luni pt diferite probleme tehnice ce vor fi explicate la comisia de apalturi apoi se accepta suplimentarea lucrarii cu 45% d8n valoarea initiala, sphaga in acest mod este virata,imediat la cel interesat, locuitarii orasului; da-i in phula kalului, sa astepte !
6
2
Ca-n filmele cu prhosti !
3
1
Cum a alergat nenorocitul in trafic. Poate il calcau aia.
3
2
Ca orice om gospodar, amiralul broască, a umplut Constanța de gropi și șanțuri. Speră probabil că peste timpuri arheologii îi vor descoperi, îtr-unul din ele!
15
6
Eu taxiuri pe GPL am vazut, dar pe termoficare Radet...nu prea :(( inseamna ca nu e asa scumpa gigacaloria in Constanta.
12
2
Lăcomia taximetristului și-a spus cuvântul.
12
2
Epic cum alearga tolomacu dupa masina.
8
2
Ia lasa tu masina in viteza si trage frana de mana.sa vedem ce se intampla si in acelasi timp sa jncerci sa te dai jos. Cum sa spui ma "posibil sa fi lasat masina n viteza fara sa traga frana de mana"... nici pornita nici oprita nu face sens ce spui idiotule
16
0
Pe amiral.la faza de lucrari este altcineva responsabil. FELI X STRO E. El a dat ordin sa fie bombardat orasul . Este o lupta surda politica. Amiralul este sabotat de raja. Nu ca as fi eu vreun fan al amiralului.departe de mine gandul asta.dar raja a sapat peste tot pt ca in constiinta colectiva sa fie indus faptul ca amiralul e pamant de flori.este. dar si raja a ajutat sa fie desconspirat.nu poti sa lasi raja sa isi faca de cap.vis a vis de articol nu ne mi mira. Lica Neagu ce are de spus cand vede asa ceva???? Astia s ai lui. Vitejii lui.pisa m as pe tigaile lor. Toti analfabetii din piata chiliei palas si piata grivitei sunt vitejii lu Luca Neagu.....
6
12
de ce dracu a decopertat trotoarele daca nimeni nu lucreaza de 2 saptamini
19
0
Astia ne trimit masinute pe teava cind or da drumul la apa calda , sa ne jucam in cada !
15
0
Lucrarile la care nu se mai lucreza bre. Eu nu am mai vazut picior de muncitor...totul e paradit. Lapusneanu varza, Aurel vlaicu Varza, 1 mai varza, totul varza.... Muncitori ioc, doar vrajeala aroganta de la primar...
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212