REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un vameș a fost prins în trafic aproape de comă alcoolică!

Un vameș a fost prins în trafic aproape de comă alcoolică!

Virgil STOIAN 4 noiembrie 2022 | 00:00 2858

Cătălin Gârleanu a fost condamnat la 2 ani închisoare, în regim de detenție, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Sentința a fost dată de Judecătoria Medgidia, pe 11 octombrie, și nu este definitivă. Bărbatul, vameș de profesie, este acuzat că, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus pe contrasens, și a provocat un accident, continuându-și apoi drumul. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1.33 mg/l alcool în aerul expirat.


Potrivit anchetei, Cătălin Gârleanu, la ieşire din localitatea Mereni spre localitatea Topraisar, a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism. În urma coliziunii, oglinda din partea stângă a autoturismului lovit a fost ruptă, iar inculpatul şi-a continuat drumul, martora întorcând autoturismul şi urmărindu-l pe inculpat circa un kilometru, oprind în faţa acestuia. A mai precizat martora că şoferul autoturismului indicat avea halenă alcoolică. Inculpatul a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind de 1.33 mg/l alcool în aerul expirat. Inculpatul, care se în autoturism alături de soția sa, a declarat că a fost nevoit să se urce la volan, pentru că fiica sa, care se afla la bunici, plângea astfel că s-a dus după ea.  


Instanţa a considerat că inculpatul a dat dovadă de iresponsabilitate faţă de viaţa sa, a soţiei sale şi a celorlalţi participanţi la trafic în momentul în care s-a urcat la volan având o alcoolemie mult peste limita legală, iar condamnarea anterioară a inculpatului, pentru acelaşi tip de infracţiune, sugerează că acesta are un tipar comportamental care nu poate fi corectat prin sancţionarea sa cu pedepse a căror executare să fie suspendată. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatului la 2 ani de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tre penetrat anal sa il doară.Dupa sa rămînă liber pin la următoarea tragere.
2
0
LA VAMA ASTA ESTE STAREA NORMALA,VA SCAPA TOTUSI CU SUSPENDARE.....
2
1
e unul cu mercedes rosu CTSND care tot umbla beat la volan
4
0
Iar fi-su lui Albu, fost prefect Pnl pus pe pilele lui ta-su, a primit cu suspendare după ce a omorât un om, conducând sub influenta alcoolului. Asta da justiție!
11
0
Sau poti sa o s**i si sa o iei in fund si sa fii virgina
9
1
Pai poti hali o salata cu otet si iti arata ca esti baut ,sau poti lua medicamente de diabet ,iti arata ca esti baut,stiati asta .
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212