REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Unul dintre locotenenţii lui Băhăian, „săltat” de poliţiştii constănţeni

Unul dintre locotenenţii lui Băhăian, „săltat” de poliţiştii constănţeni

Replica API 2 februarie 2017 | 00:00 1140

Mandat

Mandat

Sergiu Băhăian

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliţie Siliştea, la data de 31.01.2017, l-au depistat pe Gheorghe Gruia, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Siliştea - judeţul Constanţa, pentru care Tribunalul Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat. Cel în cauză a fost escortat şi introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Precizăm că Gruia este unul din „locotenenţii” lui Sergiu Băhăian, condamnările definitive fiind date de magistraţii Curţii de Apel Constanţa, marţi, 31 ianuarie anul curent. Precizăm că Băhăian are mai multe condamnări la activ. În una din speţe, membrii grupului coordonat de el au ucis 4 persoane, foşti „parteneri” de afaceri, care trebuiau lichidate, pentru a evita riscul ca vreuna dintre ele să îi denunţe, cu privire la mai multe infracţiuni economice.

În general, Băhăian şi Şlepac i-au racolat pe Lucian Cernat, Emilian Leinte, Ionel Ulezu şi pe Petrică Captalan, din rândul persoanelor nevoiaşe, de care s-au folosit la comiterea mai multor infracţiuni economice. Peste un timp, aceştia au fost găsiţi morţi, 2 în canal şi 2 îngropaţi de vii, sub plăci de beton. Astfel, după arestarea grupului infracţional, procurorii au constatat că fostul patron al societăţii Sabina Product, este liderul celor care au executat asasinatele din judeţul Constanţa, însă Şlepac a fost cel care a recunoscut „din prima” că el este criminalul, dar că a acţionat la comanda lui Băhăian.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NASA se numeste GLONT Mariana Din constanta
0
0
Putin a primit acest escroc nenorocit gruia gheorghe .Domnilor procurori si judecatori "luati l" si cu celelalte inselatorii puse la cale de el .Saltati pe Lehadus de la Bacau pe Caraza dan constantin tot din Bacau si nu in ultimul rand pe fiul lui Gruia Razvan acest fiu de catea!
0
1
si un alt complice din Valul Lui Traian i-a ucis in Penitenciarul Poarta Alba. nimeni nu a anchetat, cu raspundere, ce s-a intamplat. gardienii mituiti pentru a ascunde aceste fapte abominabile. rusine.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272