REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

USR ar putea să-i retragă SPRIJINUL politic lui FLORIN CÎȚU

USR ar putea să-i retragă SPRIJINUL politic lui FLORIN CÎȚU

Replica API 17 august 2021 | 14:44 1279

Se anunţă o întâlnire cu scântei între premierul Florin Cîţu, tot mai contestat, şi aliaţii din USR-PLUS. Întrevederea are loc după ce-au ieşit la iveală informaţii din trecutul controversat al prim-ministrului României.

După ce s-a aflat de detenţia din SUA a premierului, coaliţia de guvernare este la un pas să se destrame. Voci din USR-PLUS cer ca Florin Cîţu să rămână fără sprijin politic şi să plece din fruntea Guvernului

Voci din USR-PLUS cer tot mai insistent ca Florin Cîţu să rămână fără sprijin politic şi să plece din fruntea Executivului. Premierul se va confrunta, aşadar, în şedinţa de luni, cu cei mai aprigi contestatari ai săi, cei de la USR-PLUS. O şedinţă care va fi cu siguranţă tensionată, în care lui Cîţu i se vor cere explicaţii.

În acelaşi timp, premierul îi critică pe cei de la USR-PLUS şi spune că nu are de ce să primească lecţii de morală de la ei, după ce n-au fost capabili să rezolve problema trenului plin cu copii, care au stat o noapte întreagă pe câmp fără mâncare şi apă.

Cîţu este contestat puternic de cei din USR. De altfel, conducerea formaţiunii s-a întâlnit de urgenţă la sfârşitul săptămânii trecute, unde foarte multe voci care au cerut, din nou, retragerea sprijinului premierului şi chiar ieşirea de la guvernare.

După cum spun surse USR, relaţia în coaliţia de guvernare va fi una tensionată şi lipsită de încredere în deciziile premierului.

Florin Cîțu

Liderii USR-PLUS consideră că Florin Cîţu nu mai are credibilitate

Liderii USR-PLUS consideră că Florin Cîţu nu mai are credibilitate şi nici moralitatea de a conduce un guvern. Ca să nu ia o decizie pripită, liderii USR au decis să ceară mai multe explicaţii premierului în şedinţa Coaliţiei, ca să vadă dacă şi în ce condiţii mai pot continua. Ba mai mult, el susţine că cei din USR sunt supăraţi din cauza rectificării bugetare, pentru că ministerele USR au primit mai puţini bani decât au cerut şi că acesta este realul motiv de nemulţumire al lor.

Stelian Ion, despre dosarele lui Florin Cîțu din SUA: "Afectează toată echipa”

Stelian Ion, ministrul Justiției, a comentat scandalul în care se află Florin Cîţu cu dosarele din SUA. Acesta a apreciat că dezvăluirile din trecutul premierului afectează întreaga echipă guvernamentală şi a subliniat necesitatea clarificării tuturor informațiilor.

"Niciunul dintre noi, nici măcar premierul, nu este de neînlocuit", spune acesta.

"Ceea ce iese în spaţiul public despre oricare dintre noi, din echipa guvernamentală, afectează toată echipa. Este o chestiune de încredere. Încrederea se clădește cu greu şi se dărâmă foarte ușor", a mai spus Stelian Ion, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand apar dosarelele lui pasaroiul...
1
0
Multa mwie cu cacat usrpluspnl cu udmr si sustinatorilor lor
2
1
mai usr-istule istet, pnl nu putea face dezastrul de pana acum fara ajutorul USR, pripepi sau vrei sa-ti deseneze cineva???
3
2
ce sa zic, tot USR e de vina.Nu vedeti ca nu e nici o diferenta intre pnl si psd???
2
5
cu 2 boi. unu cu 6 case si asta cu prafuri americane.
5
0
USR vrea sa se bage in seama ca si asa nu s buni de nimic
9
1
CDR reloaded...se bat ca chiorii pe orice si se ocupa toti de algerei, mai putin de tara
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272