REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Vădineanu a uitat de griji! A aruncat cu bani după ce Pindu i-a făcut dedicații. Video

Vădineanu a uitat de griji! A aruncat cu bani după ce Pindu i-a făcut dedicații. Video

Ana Maria LIPAN 10 aprilie 2023 | 00:00 14459

Recent, Daniel Tiberiu Vădineanu a revenit în atenția publicului, după ce nu și-a achitat o amendă penală de aproximativ 5.000 de lei, iar Compartimentului Executări Penale din cadrul Judecătoriei Tulcea solicitase înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea sau cu muncă în folosul comunității. Iată că afaceristul a uitat de griji... ce-i drept, acțiunea a fost respinsă, întrucât Vădineanu a plătit amenda până la soluționarea dosarului. Vădineanu s-a bucurat că a scăpat de închisoare și a aruncat cu bani, după ce formația Pindu i-a făcut dedicații în cadrul unei petreceri private.

Vadineanu a uitat de griji! A aruncat cu bani dupa ce Pindu i-a facut dedicatii. Video

Daniel Tiberiu Vădineanu, patronul Kirvad Tour, a ajuns cunoscut după un episod de groază, când în 2013 fosta soție a plănuit să-l asasineze. De atunci, odată la câțiva ani, acesta revine pe paginile ziarelor. Recent, Replica a scris că-l ”paște”închisoarea, după ce nu și-a plătit o amendă penală. Judecătorul delegat la Biroul de executări penale al Judecătoriei Tulcea a solicitat înlocuirea amenzii penale aplicate lui Daniel Vădineanu, într-un dosar penal, cu închisoarea. Acesta nu achitase amenda, iar legea spune că, dacă persoana condamnată, cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare. Ei bine, până la soluționarea procesului, Vădineanu s-a achitat de obligații, așa că acțiunea a fost respinsă.

Video:


Scăpat de griji, Vădineanu a aruncat cu bani la o petrecere animată de muzica formației Pindu. Afaceristul a fost sufletul petrecerii și a întreținut atmosfera alături de ceilalți invitați.

Vadineanu a uitat de griji! A aruncat cu bani dupa ce Pindu i-a facut dedicatii. Video

Reamintim că Daniel Vădideanu, patronul Kirvad Tour, s-a ales cu o amendă penală, pentru ultraj, în valoare de 4.800 de lei, într-un  dosar penal mai vechi. Prin rechizitoriu s-a reținut că, în urma unei plângeri înregistrate la Poliția Municipiului Tulcea, s-a stabilit că un polițist rutier din Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a oprit pe DN 22, un autoturism marca Opel Vivaro, ce aparţinea operatorului de transport Kirvad Tour SRL Constanța. În timp ce omul legii completa documentele de constatare a neregulilor, la faţa locului s-a prezentat administratorul societăţii, Daniel Tiberiu Vădineanu, care a început să se manifeste violent verbal și gestual. Se pare că l-a insultat pe polițist și l-a amenințat cu acte de violență fizică, supărat fiind că, în ultima perioadă, oamenii legii au tot oprit vehiculele firmei sale și au aplicat amenzi. Mai exact, se pare că Vădineanu l-a făcut pe agentul de poliție dobitoc și idiot și i-a spus că-l va desființa, că-l va muta din Tulcea și că va veni cu rackeţii peste el.
Daniel Tiberiu Vădineanu a spus că știa informații personale despre polițist de pe Facebook și că s-a enervat la acea dată întrucât autovehiculul trebuia să ajungă la aeroport cu pasagerii, însă Poliția l-a reținut timp de cel puțin 45 de minute. A recunoscut că a înjurat și că și-a ieșit din fire, dar la modul general și că nu l-a jignit personal pe polițist.

Cazul Vădineanu care a ținut primele pagini ale ziarelor, în 2013

Un scenariu al groazei a luat contur la Constanţa, în 2013, vestea făcând înconjurul țării. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, din Constanţa, Daniel Vădineanu.

Vadineanu a uitat de griji! A aruncat cu bani dupa ce Pindu i-a facut dedicatii. Video
Însă, potrivit declaraţiilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiţi au hotărât să contacteze victima şi să-i spună ce i se pregăteşte, moment în care a început calvarul. După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu (prietenul Lilianei) au fost reţinuţi, fiind prezentaţi cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaţi în libertate. Liliana Vădineanu a reuşit, ulterior, să-şi dovedească nevinovăţia, procurorii clasând dosarul. Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au divorţat la finele anului 2012, după o relaţie de 7 ani, cei doi având o fetiţă, care a rămas în custodia tatălui, la acea dată.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest VDT, este un jeg de om, o scursura a societății, care-și bate joc de toți... Urlă, minte șamd. Hai sictir, escrocule!!!!!
1
0
El a fost buticar si acum e plin de bani dar tu tot nătărău ascuns in spatele butoanelor ai ramas 4x4
0
0
Pentru anaf, lautarii nu prezinta interes pentru o analiza de risc?
0
0
Un buticar asta. Avea butic 2x2m …acum 15 ani.
1
0
Romanii ar trebuie sa invete ceva de la aceasta natie, EI se ajuta intre ei, m********i sunt Grecii din ROmania... EI sunt cu afacerile, 9 din 10 medici sunt m*******i, primaria este a lor. Clinicile medicale din COnstanta sunt pe mana machidonilor. EI conduc COnstanta. ROmanii? Angajatii lor. Nemtii liderii in comertul alimentar. AUstriecii au pus mana pe resursel tarii. Sa ne fie rusine, natie de ...
7
0
nu mai puneti botul la vrajeli.interlopii arunca cu bani,apoi vine unul in spate si colecteaza toti banii inapoi,minus 100,200 de euroi.
4
0
Melodia bomba
4
2
Pindu o adunatura de manelisti ce au stricat muzica macedoneasca. Cer bani cu sacul...pt ce?!
37
7
plateste diurna soferilor la timp. Ar fi si mai bun daca ar baga in conturile bancare ale salariatilor si p******a aia de salariu minim pe economie. Ar fi prea mult, Danut, sa le virezi angajatilor si salariul minim? In rest, firma este ok, serviciile sunt de calitate.
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468