REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Val de AMENZI pentru nerespectarea IZOLĂRII, inclusiv la Constanța!

Val de AMENZI pentru nerespectarea IZOLĂRII, inclusiv la Constanța!

Replica API 18 martie 2020 | 15:26 12679

Inspectorii sanitari din cadrul direcțiilor de sănătate publică au aplicat amenzi în valoare de 1.835.000 lei unui număr de 120 persoane pentru nerespectarea autoizolării , conform HG 857/2011, art. 30, lit H.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamț și Hunedoara, câte 12 amenzi în fiecare dintre aceste județe, cu valoare de 210 000 lei (NT) respectiv 134 000 lei (HD).

Reamintim că, în cazul în care o persoană călătorește într-o țară expusă infecției cu noul coronavirus din zonele de risc rosie/galbenă, la revenirea în țară ramane obligatoriu în carantină/izolare la domiciliu timp de 14 zile, împreună cu familia.

Potrivit informațiilor noastre, la Constanța au fost aplicate 3 amenzi!

V.S., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autorii articolului ar putea sa ne spuna daca printre cei amendati in Constanta este si nefericitul senator Chitac?
9
2
La Poarta alba sa se faca un centru de carantina pt cei care refuza acest lucru!Sub paza si obligati!
1
1
Cand vor face triajul astia de la camerele de urgenta pentru a decide cine sa puna pe ventilator, sa-i lase pe diasporezi in pace ca ei au sistem imun beton. Nu au nevoie de fapt de asistenta medicala deloc. Sa stea acasa sa boleasca.
3
3
Veniti si la Baneasa!Nu o a aveti atatea hartii la cate amenzi trebuie!
6
1
Stop autobuze nu va suiti in ele
4
5
Buna idee cu ciorile dar incepem cu vulpea si nu ma refer la doi si-un sfert!
3
2
BA FRATILOR TOATE CURVELE DIN PRIMARIA CONSTANTA LIPSESC DE LA SERVICIU CA SUNT ......IZOLATE....DE AMANTII LOR DIN PRIMARIE.....PRIMESC BANII CONSTANTENILOR SA STEA ACASA. ALO....DSP CONSTANTA CE PAZITI! JUMATATE PRIMARIA E IN IZOLARE....PE BANII NOSTI AI CETATENILOR! SI-AU INCHIS PORTILE .....SI STAU ACASA...NENOROCITI!
13
7
Toate cazurile de romani sau ciori borate care nu se supun legii sa fie executate sub orice forma !
12
7
In Onesti tiganii au iesit la procesiune funerara! Cand li s-a atras atentia au raspuns : noi suntem tigani, asa e traditia la noi, ce-i aia coronavirus? Daca tiganii au putut sa faca asta fiti siguri ca si noi putem. Libertatile fundamentale nu pot fi ingradite ca d-aia sunt fundamentale, mai puneti mana pe Constitutie comunisti iliterati si agresivi ce sunteti - normal prostii compenseaza lacunele prin agresivitate!
10
11
La cine faceai referire cand ai zis isterici la tembelii astia comunistoizi frustrati cu hai sa ne baricadam in casa cu 5 tone de cartofi 7 de ceapa si 10 de hartie igienica si sa-i omoram pe singurii care aduc valuta in tara? daca da e ok daca nu pe tine te taiem mai intai! vreti sa ne restrangeti drepturile? opunem rezistenta - direct cu arma in amna sau indirect prin raspandirea virusului in mod intentionat! lasati clontu' mai jos sa nu va treziti cu chestii mai nasoale decat coronara gen un mic razboi civil urmat de interventii pacificatoare unele de la rusi altele de la aliatul strategic!
22
8
nu amenzi ca nu le vor achita niciodata puscaria asta este cea mai buna pedeapsa, ca astia care vin in tara acum au muncit la negru si nu au asigurari
7
23
Cum plm de sunteti toti smecheri pe net. Dar niciunul nu ridica privirea din pamant cand sunteti pe strada. Drepturile omului sunt ingradite si limitate in momentul in care exista stare de urgenta sau de asediu, respectiv razboi. Din pacate o mare parte din neintegratii in societate, cauzate de un IQ de maxim 50, aproape cat a unui cimpazeu castrat, pun in pericol vietile altor cetateni, motiv pt care indif cat de mult ai explica, ei nu inteleg decat de bataie sau puscarie...
31
17
Vedeti sa nu fiti luati voi cu cateaua de 7.62!
14
13
Oligrofenul ala de la LIBERA CIRCULATIE, e un cretin irecuperabil. Si daca ar fi numai retardatul asta , nu s-ar cunoaste, dar tara e arhiplina de asemenea specimene animalice. Pai se vede la ciurucurile de diasporeni cum poate sa se manifeste. Nenorocitii astia au speriat intreaga planeta.Astia tb. daca nu impuscati macar 10 ani de puscarie, cand stii ca esti infectat sau posibil infectat stai in carantina nu fugi sa contaminezi alti nevinovati.Numai de gunoierii din diaspora nu avea nevoie ROM. in perioada asta critica.
27
26
Irespinnsabilule, nu intelegi nimic din ce se intampla acum. Trebuiesc luate masuri radicale, din cauza unor imbecili ca tine care nu inteleg situatia de acum. Din cauza voastra o sa o tragem pana la iarna.
35
20
diaspora!!!!!!!!!!!!
11
28
DACA nu stii ce inseamna ingradirea unor drepturi In stare de urgenta Marsh si citeste cretin obosit
38
23
SUGETI PULA PROCURORILOR IMPREUNA CU SCLAVII VOSTRI MILITIENII! DREPTUL LA LIBERA CIRCULATIE NU POATE FI INGRADIT! Sper sa va haleasca pana la maduva corona asta a pulii!
25
56

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272