REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Valeriu Gheorghiță spune ce variante au românii imunizați cu AstraZeneca dacă se suspendă vaccinarea

Valeriu Gheorghiță spune ce variante au românii imunizați cu AstraZeneca dacă se suspendă vaccinarea

Replica API 19 martie 2021 | 00:10 2002

Dacă se va suspenda vaccinul produs de compania britanică AstraZeneca, opțiunea cea mai simplă pentru românii care au primit doar prima doză de vaccin ar fi vaccinul de la Johnson&Johnson, a declarat, miercuri seara, la Aleph News, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, citează stiripesurse.ro.

Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță a fost întrebat, la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News, ce se va întâmpla cu românii vaccinați cu prima doză de la AstraZeneca în cazul în care la nivel european se va decide suspendarea acestui vaccin.

„Sunt două opțiuni: fie vaccinarea cu Johnson care este același tip de vaccin, cu vector viral, fie vaccinarea cu vaccin pe bază de ARN mesager, Pfizer sau Moderna. Întrebarea este dacă este suficientă o singură doză sau trebuie făcută o schemă completă în condițiile în care vorbim de Pfizer sau Moderna. Dacă vorbim de Johnson este suficientă o doză”, a spus Gheorghiță.

Dacă va fi suficientă o singură doză se va putea determina, spre exemplu, prin testul de anticorpi ai persoanei programate și în funcție de acest lucru se va putea decide dacă este suficientă o doză sau trebuie schemă completă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu fac numai cu astra , OPEL astra ca sunt tulcean borat!!!
0
0
puteti sa-i injectati cu orice ca poolimea oricum nu tine cont!!! poate ser fiziologic decntat la pret de vaccin ca si asa se imbolnavesc si dupa vaccin si nu-si dau seama!!!
3
0
Da cu zaru batrane ....vezi ce iese ca nu e pielea ta
4
0
am o singura varianta - o alta doza de Astra, la rapel. Doar asa, de-al naibii.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272