REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VANDALISM la Centrul de Permanență din Năvodari

VANDALISM la Centrul de Permanență din Năvodari

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 1140

Nici bine nu au fost finalizate lucrările de reabilitare a Centrului de Permanenţă din Năvodari, că huliganii au şi dat buzna să distrugă bunul aflat pe domeniul public. Fără să stea prea mult pe gânduri că un oraş întreg beneficiază de serviciile oferite de Centrul de Permanenţă sau că autorităţile locale au investit bani şi timp pentru crearea unor condiţii decente şi pentru a moderniza infrastructura din sistemul de sănătate local, indivizii au încercat să incendieze clădirea.

La puţin timp după ce primarul din Năvodari a anunţat finalizarea lucrărilor de modernizare a Centrului de Permanenţă şi a cabinetelor medicale din interiorul acestuia, luni, 31 august, imobilul a fost incendiat. Grav este că incidentul a fost provocat în mod intenţionat, focul fiind pus în mod voit, la una dintre uşile care asigurau accesul în clădire.

Focul a fost pus la tocul uşii

Viaţa de noapte a oraşului Năvodari este una tumultoasă, cu tot felul de indivizi care îşi fac apariţia în peisaj, iar cetăţenii de bună credinţă ai oraşului au, de cele mai multe ori, de suferit de pe urma acţiunilor acestor indivizi. Aşa s-a petrecut şi cu Centrul de Permanenţă. În imagini se poate observa că focul a pornit de la tocul uşii, din partea superioară a acestuia. Drept urmare, flăcările au pătruns în interirorul clădirii, afectând peretele interior pe care se afla amplasată uşa, dar şi tavanul. Din fericire, senzorii de fum cu care este prevăzut imobilul s-au activat, fiind emisă alerta de incendiu, astfel flăcările nu au apucat să se extindă, fiind stinse la timp.

Potrivit informaţiilor furnizate de primarul din Năvodari, în momentul de faţă se desfăşoară o anchetă. Acesta a făcut chiar şi o postare pe pagina de Facebook prin care anunţa public că va depune plângere penală. „Anunț public că voi depune plângere penală pentru ca făptașii și cei care stau în spatele lor să fie trași la răspundere!”,a precizat Florin Chelaru.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
0
0
Puscariasul a pus focul
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272