REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Varujan Vosganian

Varujan Vosganian

Replica API 14 februarie 2017 | 00:00 708

Fostul ministru al Economiei, Varujan Voganian, atunci când nu este poet sau blogger, se dezlănţuie în Parlament! De la parlamentarul Vosganian am aflat, astfel, că mai oropsit şi oprimat ca politicianul român... nu e nici un politician în lumea asta! Hai, nene, că ieri nu te simţeai bine!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest individ, ar fi indicat, ca inainte de asi expune parerile, sa-si rezolve problemele legate de lege pe care a incalcat-o si s-a facut pres sa scape, iar apoi a capatat glas. Rusine, cuvantul acesta, constat eu, nu face parte din vocabularul dansului ca de altminteri al multor politicieni ajunsi din intamplare in aceste pozitii si nu au reusit ionca sa descifreze cu ce se mananca . Politica nu poate fi la indemana oricui. Pacat am ajuns o tara de asistati sociali prin bunavointa ciumei rosii de care nu vom scapa usor
1
0
Periculos acest om,unde calca armeanu si evreul cat este de viclean fuge.Ca ministru a furat la greu,plangea cand i s-a cerut in parlament arestarea.Comunisti de ieri si azi prin CCR au rezolvat problema primarilor,sefilor de consilii judetene,ministrilor,parameltarilor si tuturor functionarilor publici prin dezincriminarea abuzului in servicu,pana acum mai aveau o retinere in a fura dar acum nu au nici o problema.Dlor parlamentari unde exista prejudiciu nu poate fi vorba de dezincriminare chiar daca este abuz in servicu.Acum judetatori in veselie ii achita pe toritionari functionari publici.
1
0
Alooo are dreptate oprimat cu programul :o juma de ora pe zi parla - parla, o ora juma la cantina, restaurant cum ai spun ei si trei patru ore somn, iar cu oropseala indemnizatia mai mica sa nu va mai chinuiti cu caratu, a-ti aflat cat primesc cam 12.450 lei verificati, asa caaaa, are dreptate babacu !
3
0
Un cioflingar din partidul ratatilor ...
4
0
Nu plangacios mic care se ascundea pe sub fustele parlamentarilor ca sa nu fie anchetat si acum a devenit smardoi
7
0
Un golan fricos ce s-a ascuns in spatele imunitatii parlamentare ce face de ris armenii.
7
0
Saracii politicieni! Sunt cei mai oropsiti oameni de pe planeta. Si nu dua seama prostilor care-i aleg sau fraierilor dupa cum doreste fiecare sa i se spuna.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272