REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Vasile Dîncu: Românii şi-ar apăra ţara în caz de război

Vasile Dîncu: Românii şi-ar apăra ţara în caz de război

A.F. 10 octombrie 2022 | 00:00 841

Românii şi-ar apăra ţara dacă ar fi război, şi-a exprimat convingerea, sâmbătă, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu.

"Aşa cum fac şi ucrainenii, eu sunt foarte sigur că românii ar răspunde, dacă ar fi cazul, să-şi apere ţara", a spus Vasile Dîncu, la Prima TV, citează stiripesurse.ro.

El a menţionat că este în derulare un studiu privind calitatea resursei umane din Armată, a climatului şi moralului trupelor româneşti, ale cărui rezultate vor fi făcute publice în circa două luni.

Vasile Dîncu a menţionat că studiul cuprinde inclusiv întrebări despre condiţiile de muncă ale militarilor, despre ceea ce au nevoie aceştia. Potrivit oficialului, aceştia sunt chestionaţi dacă sunt mulţumiţi de meritocraţie, sistem, comandanţi, de modul în care pot da feedback sistemului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu cred .Pentru ce carne de tun? Pentru niste hoti care ne-au furat tineretea si viata? Fara speranta si fara un viitor aici in tara. Fara locuri de munca,fara investitii ,fara fabrici,uzine. Cu un nivel de trai sub limita existentei. Toti tinerii fug afara.Pentru ce ? Sa apar ce ? Vilele imbuibatilor si blocurile lor? Pentru taxe si impozite aberante? Taxa impozit pe peretii casei cumparata de mine? Ne-ati adus la sapa de lemn si nu stiti cum sa ne omorati mai repede cu taxe si facturi mai mari decat salariul lunar.Ne blestemam si zilele ca ne-am nascut.Ca nu avem ce manca si cu ce ne imbraca.Ca nu avem cu ce sa reparam ceva care sa strica in casa ca nu ne ajung banii sa platim,sa cumparam ceva ce se strica de ani de zile. Nu avem cu ce sa traim. Ne-ati vandut altor hoti aici si afara.De peste 30 de ani va imbuibati toti hotii de la putere.Prin rotatie aceiasi..Voi veti fi in prima linie... fugiti toti si cu toate conturile voastre la bancile de afara.Ati distrus tot ,orasele arata ca dupa bombardament.Saracie lucie.Oameni bolnavi si saraci.Ce sa aparam?
1
0
BRAVO domnule POPESCU!! Aici ai lovit bine!! Adicatelea sa murim ptr o sleahta de hoti?????!!!! AFERIM!
1
0
A dat si Dancu o declaratie in care nici el nu crede dar suna bine la urechi,ce ati fi vrut sa spuna:"cum sa isi apere romani tara cand majoritatea dintre ei ii condamna pe ukraineeni pentru ca nu sau predat rusilor din prima zi".Oricum Romania este in NATO si nu se baga Rushi peste Americani si ca sa va dati seama ce inseamna NATO chiar si Suedezi impreuna cu Finlandezi au intrat in alianta,ori Romania nu este la nivelul Finlandezilor de Suedezi nici nu discutam.
1
0
Cu tine in linia întîi Dincule!!!!! Să vă fie rușine voi nu faceți nimic pt tara! Tipic romanesc pe alții în fața!
3
0
Astept un conflict,doresc sa primesc arma si sa conving toti camarazii sa-i impuscam pe toti care au guvernat tara de la 89 pana in prezent.
5
0
Ce sa apar averile voastre ? Totul se reduce la frica ca va pierdeți beneficiile și averile strânse prin furt timp de 30 de ani
6
0
"Românii şi-ar apăra ţara dacă ar fi război" Nu, nu ne-am risca viata pentru "tara voastra", din cateva motive simple: - statul roman (prin institutiile sale) isi bate joc de mine constant si imi retine abuziv peste 50% din banii pe care ii produc (diferenta brut-net, taxe, TVA). - patronul isi bate joc de mine, salariul partial legal si ore suplimentare neplatite, alternativa este santajul cu concedierea. - bancile isi bat joc de mine cand aproape imi dubleaza rata la apartament si la electrocasnice, pe motiv ca nu vor sa piarda bani, doar eu sa ies in pierdere si ele in castig. - supermarketurile (Lidl in special) isi bate joc de mine cand imi vinde produse mai slab calitativ ca in vest la preturi mai mari, si daca ma duc la concurenta patesc la fel. - tiganii isi bat joc de mine si imi zgarie, murdaresc masina si talharesc familia si nu am ce sa le fac fara sa risc inchisoare. - romanii isi bat joc de mine cand merg la mare/munte si gasesc mizerie si nesimtire de nedescris. Daca iarna asta o sa inghet de frig din cauza costului gazului si al curentului nu o sa strig "slava Ucraina" ci la naiba cu voi si cu Ucraina voastra nenorocita. Nu dragul...ticalosul meu ministru, nu as muri pentru "tara voastra" dar sper din toata inima ca voi sa muriti cat mai curand pentru ea.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272