REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Vela: Slujba de Înviere va avea loc fără prezența credincioșilor

Vela: Slujba de Înviere va avea loc fără prezența credincioșilor

Replica API 16 aprilie 2020 | 00:01 2761

Ministrul MAI a făcut declarații, miercuri, 15 aprilie, cu privire la distribuirea Sfintei Lumini.

”Sfânta lumină va fi distribuită sâmbătă, începând cu ora 20.00. Clericii din fiecare parohie vor fi ajutați de maxim 5 voluntari. Aceștia vor purta echipamente de protecție. Credincioșii vor primi paștile și lumina din pragul casei, fără a ieși în stradă. Va ieși o singură persoana desemnată de asociația de proprietari ca va lua Lumina”, a spus Vela.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la kkt cu popii ..le e frica ca dau faliment?
0
0
El nu a vrut sa incheie acel pact, dar l-au obligat popii. La fel ca sucevenii, care au fugit ca haiducii din carantina pe camp .Mai sa vezi! Apropo de iohannis , intrebare, de ce oare a cerut desfiintarea pactului?Dau 10 puncte !
1
0
D-le Vela, te-ai impiedicat RAU DE TOT. Da! Te-ai inhaitat cu popii, ti-ai pierdut CREDIBILITATE, cinstea si onoarea. Ai trecut peste ordinele militare, pe care le-ai citit cu atata greutate. Abia le-ai citit. E greu sa le intelegi si mai greu sa le si APLICI, asta este explicatia. Dezamagitor, d-le Vela! Ti-ai umilit subalternii, punandu-i sa care prescura si lumanari, in stare de urgenta. Incredibil ! Asta-i misiune lor, asta-i misiunea voastra, a POLITIEI ??!! RUSINE ! Nu avem nevoie de CIRCUL vostru. Nu! Voi sunteti responsabili, sunteti constienti, ascultati de medici, sau de popi !?
7
1
Adica va iesi dracolita de presedinta a blocului care ne fura de ne rupe sa-mi aduca lumina cand aceasta ma ameninta cu politia,cu relatiile pe care le are ea la primarie si cu fiul ei avocat care a lucrat la primarie.
5
2
Cretin esti Vela! FMM de "revolutionar cu rol determinant"! I-ai pupat inelul lui Iliescu, sclavule...
5
1
Cacaciosi !
10
0
Vela a incercat sa se pishe contra vantului si a reusit. E ud pana la sosete.
15
1
degeaba ,ati pierdut rahatilor de la pnl ...ha ha ha.
6
7
hehe, voturi voturi, aia inteligenti nu avem nevoie de voi. mars la usr sau la emigrare. vrem prostii sa voteze. hehe
9
0
aloo ba cat va bateti joc de romani si incercati sa castigati voturi asta e campani electorala voi ziceti ca batrani sunt vulnelabir si vreti sa ai tineti in casa pana la anu si acum ce faceti voi sa ai chemati pe daniel si pe todosie sa va cate la slujba cand voi PNL veti disparea si acum isi da si Iohanis seama cu cine sa aliat
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272