REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

VEȘTI BUNE la Constanța: rata de vindecare este de 65% în rândul persoanelor cu COVID

VEȘTI BUNE la Constanța: rata de vindecare este de 65% în rândul persoanelor cu COVID

Replica API 24 aprilie 2020 | 19:46 6976

Săptămâna se încheie cu o veste cât se poate de bună: în Constanța avem 145 de persoane vindecate de infecția cu noul coronavirus! Asta înseamnă că avem o rată de vindecare de 65%, rezultate obținute cu ajutorul personalului medical constănțean, un exemplu de implicare și profesionalism pentru noi toți.

George Niculescu

"De altfel, trebuie să apreciem eforturile medicilor, asistentelor, infirmierilor, tuturor celor implicați în procesul de vindecare. Și ce altă metodă mai bună avem de a ne arăta aprecierea, decât să fim responsabili și să nu le îngreunăm misiunea?

Fac apel către toți locuitorii acestui județ să respecte în continuare prevederile Ordonanțelor Militare!

Repet, și pentru cei care mă înțeleg greșit: cei care merg fie la muncă, fie în ajutorul celor aflați în nevoie, fie au de rezolvat situații justificate, se pot deplasa, dacă prezintă motivația organelor de ordine! DREPTUL LA MUNCĂ SAU LA LIBERĂ CIRCULAȚIE (JUSTIFICATĂ) NU VĂ ESTE ÎNGRĂDIT! Celor care pot să amâne deplasările, care pot sta acasă, îi rog să o facă!

Înțeleg că toată lumea a obosit să se gândească doar la coronavirus, să se simtă amenințați de acest dușman nevăzut! Dar, cu puțină răbdare, vom trece și de asta! Responsabilitatea voastră, a tuturor, se va traduce în vieți salvate!

Multă sănătate și aveți grijă de voi", a spus George Niculescu, prefectul Constanței.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...sa-mi...da' multi saraci cu duhul,sau mai bine zis multe capre raioase cu coada pe sus....ma refer la cei cu gura murdara ...tot timpul au ceva impotriva ...nimic nu-i bine...nimic nu le convine...a,..doar daca pe partea lor,restul nu conteaza,egoism tipic ciocoiesc...le doresc tot "binele" din lume...
1
0
Cand aud o veste buna despre Romania imi dau seama ca e taman invers....adica de rau
1
0
Numai sclavii comunismului si ai lui mazare comenteaza, lasati omul sa isi faca treaba, terminati cu smecheriile si pomenile electorale si reveniti la normal, lasati Constanta sa isi revina duupa atata chin de ani, invatati sa respectati regulile si legea si o sa ne fie tuturor bine
2
1
Sper sa zbori cat mai repede din functia pe care o ocupi pe nemeritate esti pe langa tot ce se int la multi ani de mititica
1
1
Asta o fi vestea buna!Vestea proasta este ca inca mai esti prefect!Oricum,ai fost numit pe postul pe care il ocupi,nu stiu cati te-ar fi ales daca era vorba de vot!
4
1
sper sa faci parnaie la greu pt infectarea litoralului romanesc cu covid19 de la ciorile aduse din diaspora! Muie PNL, muie Diaspora!
5
4
Muie machidonilor penelisti si useristi! Sa muriti toti de covid19 !
8
6
Aici e inclus si APV-istul nesimtit?
9
3
pe scurt ca si asa sterg,muie penele,muie iohanis
6
7
Ma,nene,cred ca,de atata izolare,nu mai functionez! Nu mai pricep nimic! Zici ca suntem liberi,dar nu e lantul cam scurt? Daca vreau sa stau ca omu', pe o banca in parc,ma ia militia. Pai,ce drac de libertate e asta??? Cum sa nu ma apuce pandaliile??? Si de ce sa port botnita? Daca lucrurile stau asa bine in Constanta,de ce sa ies cu botnita?
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212