rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Vestigiile cetății Tomis riscă să fie îngropate sub un bloc cu 6 etaje!

Scandal în jurul proiectului privind “Aprobare Plan Urbanistic de Detaliu strada Mircea cel Bătrân nr 47A locuinţă colectivă S+D+P+5 etaje + 6 R”! Astfel, se dorește ridicarea unui bloc în imediata apropriere a vestigiilor monumentului istoric Poarta Mare a Cetății Tomis. Ministrul Culturii, George Ivașcu, a dat aviz favorabil pentru PUD-ul construcției, deși Direcția de Urbanism a primăriei Constanța a respins autorizarea, până când locuitorii orașului nu-și spun părerea. Deputatul PNL Bogdan Huțucă a făcut o interpelare în Parlament, cerându-i socoteală ministrului Culturii.

”În calitatea mea de deputat și președinte al PNL Constanța, am adresat o interpelare ministrului Culturii, George Ivașcu, privind avizarea de către acesta a unei construcții, la Constanța, chiar peste un sit arheologic de o mare importanță nu doar pentru oraș, ci pentru întreaga țară. Prin semnătura ministrului Ivașcu se încuviința demararea procedurilor pentru autorizarea realizării unei construcții civile la o distanță de 0,87 metri de Poarta Mare a cetății Tomis, una dintre cele mai mari și importante descoperiri arheologice din județul Constanța. Având în vedere situația creată, i-am solicitat lui George Ivașcu să precizeze care sunt considerentele pentru care, în opinia sa, avizul favorabil pentru PUD-ul construcției mai sus amintite a primat în defavoarea măsurilor necesare de conservare și punere în valoare a monumentului istoric Poarta Mare a cetății Tomis. De asemenea, i-am cerut să precizeze din ce motiv Ministerul Culturii și Identității Naționale se comportă ca și când ar fi o instituție cu atribuții ce țin strict de o comisie de urbanism și nu, așa cum ar fi firesc, de luarea celor mai corecte și necesare măsuri pentru protejarea monumentelor istorice importante din România și punerea lor în circuitele istorice și turistice care ar putea contribui enorm la dezvoltarea economică și culturală a comunităților. Totodată, având în vedere gravitatea situației, am făcut o declarație politică în Camera Deputaților, prin care îi cer premierului Dăncilă să verifice ce se întâmplă la Ministerul Culturii și Identității Naționale! Actualul ministru al culturii, George Ivașcu, în loc să se ocupe așa cum ar trebui de cel mai important eveniment al anului, Centenarul Marii Uniri, dar și de conservarea, recondiționarea și punerea în valoare a monumentelor istorice și a siturilor arheologice care au o importanță istorică deosebită pentru poporul român, dumnealui dă avize favorabile pentru construcții aflate pe terenuri la doar câțiva metri de unele obiective istorice cu o valoare inestimabilă!”, este de părere parlamentarul Bogdan Huțucă.

Potrivit evz, terenul aparține unei persoane care l-a moștenit de la o altă persoană care la rândul ei l-a cumpărat, în urmă cu 12 ani, de la primăria condusă la acea vreme de Radu Mazăre. În schimbul promisiunii de obținere a două apartamente în viitorul bloc, moștenitoarea cedează terenul unei firme care vrea acum să ridice imobilul deși se află la mai puțin de un metru de vestigiile arheologice ale porții de nord ale cetății Tomis din secolul IV d.Hr.

M.P.

marţi, 20 noiembrie 20181568
Comentarii

03de-al lui Parvan(20 noi 18:30)
Bai liberarilor, bravo! Dadurati cu mucii in fasole, ca ce altceva sa faceti si voi in mandatele de consilieri locali, judeteni, si deputati fara scop.Acum o luna habar nu aveati unde e poarta de nord a Tomisului si azi sunteti specialisti si latratori la luna in ale istoriei veche. Bre nea Puiule, i-ai lasat pe astia liberi si au rupt lantul.
10olga(20 noi 18:17)
asa s-a construit si viluta de pe Ctin Brancoveanu colt cu Grigore Tocilescu 4 tot pe vestigii arheologice , ce va mai mirati fratele era ministru de ,,,,,
02bani ciorditi din zidurile ist(20 noi 17:49)
Veniti sa vedeti si ruinile catatii Callatis care a fost inchisa patru ani cu gard de tabla de doi metri inaltime si cand anul trecut gardul a fost dat la o parte nici macar zidurile cetatii nu se mai vad de buruieni vegetatie care acxopera tot situl! Dom primar radu cristian ce-ai facut cu banii? Tabla, gardul de tabla cred ka fost singura investitie pe care-ai facut-o si pe aia cred ca v-ati batut ccare s-o luatii.
012Laurentiu(20 noi 11:02)
Cand o sa invatam sa ne folosim de banii investitorilor privati in folosul comunitatii?Am lasat Cazinoul in paragina, mormantul Hipogeu napadit de buruieni, vestigiile romane la fel si exemplele pot continua. Mai aveti asteptari din partea institutiilor statului roman? E posibil ca acest investitor chiar sa puna in valoare aceste vestigii, scotandu-le din anonimatul si paragina in care se afla.
52Anonim(20 noi 09:04)
Daca eram pe vremea vechiului regim,nu mai aveam subiect de discutie si importanti care sa isi dea cu presupusul,nici proprietari,nici vestigii....doar inca un bloc comunist de 10 etaje. In momentul de fata vestigiile sunt puse in valoare de gunoi si deseul de santier care este deasupra si de placuta inexistenta care ar trebui sa ne arate ce este acolo. Daca sunt asa importante pentru anumite entitati de ce nu sunt puse in valoare? Sau "devin importante"doar daca in vecinatatea lor o persoana privata ar dori sa construiasca?
07Batjocura(20 noi 08:08)
Singura diferenta dintre Constanta si Tandarei e caracterul de oras antic. Vestigiile importante au valoare de brand de oras, nu de teren si imobiliare. Rascumparati terenul, restaurati si faceti muzeu in aer liber. Cu ce bani? Cu bani tiganilor asistati social. Si vindeti casele in care stau moka in Centru la licitatii deschise, cu strigare, pe bani adevarati. La multi ani, Romania, 'ti-ar capul de proasta ...
35Nae(20 noi 07:19)
Sustinem acest proiect pentru a pune in valoare acest vestigiu care de 20 ani e o groapa de gunoi.constructia este langa vestigiu si va atrage multi turisti in zona centrala a orasului nostru.felicitarii investitorilor care s au gindit sa faca ceva pt.orasul nostru.
63Marius(19 noi 22:36)
Bine ca dorim sa vedem niste pietroaie si buruieni, in loc de o cladire moderna!
38anonim(19 noi 21:42)
Daca tot e sit arheologic de ce de ani intregi locul respectiv nu a fost intretinut conform reglementarilor de sit arheologic ? Au crescut buruienile mai mari decat adancimea la care este sapat. Cu ce ii incalzeste pe cei de la cultura aceasta descoperire, scriu cumva in cartea de istorie despre ea? Sa fim seriosi la cum s au vandut terenurile din zona parcului Tabacarie nu cred ca terenul asta este problema cea mai mare. Proiectul are avizul ministerului culturii , sa se verifice si celelalte proiecte din peninsula daca au acest tip de aviz , dar ma indoiesc .
63Anonim(19 noi 21:21)
Dezvoltarea orasului nu prinde bine? Vi se pare mai onorant sa va stiti orasul invadat de buruieni? Este mult mai onorant cu o cladire moderna, decat o posibila gradina botanica neoficiala. Aici nu e loc de invidii ci mai degraba o piata competitiva pentru a stimula dezvoltarea socio-economica a orasului.
37Un constantean(19 noi 21:10)
Fantastic cum cineva s-a trezit sa aiba grija de aceste vestigii. Pana sa apara cineva care sa vrea sa schimbe in bine imaginea orasului nimeni nu dadea semne ca i-ar pasa. Dar cum balariile acelea fac azi cinste orasului? Dar cum ne gandim ca facem rau istoriei Constantei cand cei care au in grija aceste monumente nu au avut grija sa nu arate atat de groaznic? Prea putin conteaza cine cum a mostenit si de unde, important ca ceea ce acum arata a ruina peste un timp poate asigura niste locuri de munca. Plus imaginea locului net superioara celei din prezent!
25Baros(19 noi 20:50)
Daaa,interesant.Dar sa ne spuna domnul deputat Hutuca ce realizari are dansul si ce a ,,creat''ca sa spun asa...in mandatul lui,sa ne transmita cam cum ar pune el in valoare acest vestigiu arheologic de mare interes national si ce a facut personal pentru protejarea si dezvoltarea din punct de vedere turistic al acestor situri arhelogice aflate intr-o adevarata ghena de gunoi in zona peninsulara a orasului Constanata..pacat toti vin cu vorbe si masuri dar nimeni nu face nimic.Poate ca cine doreste construirea unui imobil pe acest teren,ar putea pune in valoare intr-un mod cu adevarat civilizat,
06Costel(19 noi 20:10)
Manipulare In orb a consilieri si partide dirijata de Vanturache, Primar si unii arhitecti, platite de Dragan patronul din Port care vrea sa faca cu Vanturache 8 etaje cum e in PUZ si PUG. Ministrul Culturii nu are nici o treaba, aprobare e de la singurul for legal Sectiunea de Urbanism si zone protejate a Comisiei nationale a monumentelor istorice. Vedeti siteul acestei comisii ca sa intelegeti la Ce se preteaza ...
011Un primar PENAL(19 noi 20:05)
Gresit! Nu ministerul a dat aviz desi primaria a respins autorIzarea. Cronigic INTAI PRIMARIA A CERUT PRIN CETIFICATUL DE URBANISM AVIZUL MINISTERULUI CULTURII, APOI CU AVIZUL SI TOATE CELELALTE DOCUMENTE SOLICITATE DE PRIMARIE A FOST DEPUS DOSARUL DE AUTORIZARE IAR ARHITECTUL SEF IMPREUNA CU PRIMARUL AU RESPINS AUTORIZAREA, DUPA CE DOSARUL CUPRINDEA TOATE AVIZELE SI ACTELE SOLICITATE DE EI! Abuz in serviciu sadea urmeaza sa ploua cu plangeri penale. Si sa plateasca arhitectul sef si primarul sutele de mii de euro cat a costat obtinerea tuturor hartiilor cerute de ei prin cetificatul de urban
14nae(19 noi 19:46)
mortii cu mortii,machidonii cu machidonii,i-ti este si frica sa pleci din casa caci s-ar putea sa gasesti altceva in locul locuintei,muie fecalau
09Vasile(19 noi 19:22)
Stau In zona, s a sapat de arheologi 2 Ani, s a descarcat arheo spre deosebire de imprejurimi care Sunt construite fara descarcare. Vanturache si Primarul pe mana cu conducerea OAC vor sa puna mana pe teren pentru afacerile lor.
05Mazare(19 noi 18:50)
Mazare a vandut tot oamenilor voi nu intelegeti a vandut tot orasu tot terenu din oras paracri maciuca
113In realitate...(19 noi 18:19)
Care scandal? Conform planului urbanistic zonal primaria solicita beneficiarului sa depuna o documentatie in vederea elaborarii Planului Urbanistic de Detaliu. Tipul de cladire edificata si inaltimea acesteia au fost propuse de PRIMAR, cand a compus Planul urbanistic zonal de revitalizare a zonei peninsulare, cu multi ani in urma, nu de proprietarul terenului ! Proprietarul doar depune actele solicitate prin certificatul de urbanism de catre primar.
26Petre(19 noi 17:54)
Cine a dat aprobare pentru aceasta constructie? Nu raspunde nimeni pentru nereguli? Sa fie sanctionat. Se distruge totul in aceasta tara.
114Hutuca nu stie carte(19 noi 17:30)
Alooo Hutuca unde erai cand a fost aprobat PUZ-ul? Ca deputat ce esti ar trebui sa stii ca un PUD nu deroga de la PUZ iar destinatia terenului si inaltimea cladirii au fost stabilite prin PUZ. Adica de primarie nu de proprietar
19ATENTIE(19 noi 16:54)
Sa se verifice cine este proprietarul terenului si cum l a dobandit! Vor fi mari surprize!
mai mult...Politică
20 apr 01:17PoliticăConsilierii municipali, convocaţi în şedinţă. Vezi ordinea de zi!

În conformitate cu prevederile art. 39 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală,...787

20 apr 01:26PoliticăZeci de angajaţi ai Primăriei Constanţa au donat sânge!374
20 apr 00:50PoliticăPrimăria Constanţa continuă acţiunea privind ridicarea maşinilor abandonate412
20 apr 01:54PoliticăLiviu Dragnea, ironic „Sunt mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie“

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, ironic, că este mâhnit că Augustin Lazăr a ieșit la pensie. Declarația a...305

20 apr 00:51PoliticăÎCCJ a decis: Judecătorii au respins redeschiderea dosarului lui Traian Băsescu359
20 apr 01:57PoliticăPreşedintele Iohannis a sesizat CCR cu privire la legea referitoare la retragerea titlului de doctor397
20 apr 01:51PoliticăBogdan Licu, înlocuitorul lui Augustin Lazăr. Magistratul va fi delegat de CSM procuror general interimar

Bogdan Licu va fi delegat procuror general interimar de Secția pentru Procurori a CSM, pentru o perioadă de două...365

20 apr 00:51PoliticăAugustin Lazăr, eliberat din funcţia de procuror414
20 apr 01:45PoliticăDecebal Făgădău şi Costin Răsăuţeanu ALEG autobuzul albastru764
20 apr 01:40PoliticăRareș Bogdan publică o scrisoare a unei eleve de 17 ani către Liviu Dragnea: 'Nu vă mai bateți joc!'

Capul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, susține că a primit o scrisoare din partea unei...401

19 apr 00:00PoliticăTeodorovici iar a luat bani cu împrumut la dobândă mare: Încă 400 de milioane de lei327
19 apr 01:00PoliticăLiviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'958
Vremea
11.8°5.9° - 11.8° sâmbătă, 20 aprilie 2019
câțiva noriUmiditate: 32%
Vânt: 6.41 m/s din NE
Presiune: 1026.042 milibari

Loto
6/496813313342
5/4013192035385
joker9142628335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 apr 00:00SportNicolae Stanciu a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite, vineri, în...243

20 apr 00:00SportRăzvan Marin, dezlănţuit! Românul a marcat din nou pentru Standard

ăzvan Marin e de neoprit la Standard Liege. Românul a înscris din nou, în disputa de pe teren propriu cu Genk, scor...354

20 apr 00:00SportAstra - Craiova 0-1. Mihăilă, primul gol în Liga 1

Universitatea Craiova a câştigat primul meci după plecarea lui Devis Mangia. Conduşi de Corneliu Papură, oltenii au...225

20 apr 00:00SportHalep și compania, în haine de armată! Militarii români din Afghanistan susțin echipa României de Fed Cup

Românii din țară și din străinătate abia așteaptă să urmărească meciul din semifinalele Fed Cup, dintre...266

Local
20 apr 00:52LocalIancu Cuşu INSISTĂ. Proiectul privind aprobarea PUD-construire hotel în staţiunea Mamaia, în atenţia consilierilor locali

A doua oară cu noroc?! Planul urbanistic de detaliu - construire imobil S+P+5-8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia,...2153

20 apr 01:26LocalModificări în parcările din oraș!

Începând de vineri, 19 aprilie, mai multe parcări din municipiul Constanța care înainte erau deservite de taxatori...1028

20 apr 01:28LocalNava militară britanică HMS 'Echo' va face escală în Portul Constanța

Nava maritimă hidrografică britanică HMS „Echo” sosește în portul Constanța duminică, 21 aprilie, pentru o...271

20 apr 01:33LocalCâini duși la adăpostul de pe Vârful cu Dor, revendicați de proprietari!

Primăria Constanța îi anunță pe constănțenii proprietari de câini că, dacă vor constata dispariţia câinelui...548

20 apr 01:48LocalTânăr din Cernavodă, anchetat pentru FURT DE TELEFOANE!

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției...357

20 apr 02:08LocalElevii Liceului Teoretic „George Călinescu” din Constanța au dăruit de Paște

Săptămâna aceasta, Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanṭa a demarat două acțiuni caritabile în...282

20 apr 01:34LocalZIUA COPILULUI, sărbătorită la Constanţa! Prichindeii vor fi costumaţi în personajele preferate

Primăria Constanţa a demarat procedura de achiziţie a contractului de prestări servicii organizare evenimente...425

20 apr 01:35LocalAcțiuni ale studenților de la Universitatea „Ovidius” pentru copiii cu nevoi speciale

Liga Studenților din Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează în perioada 22 – 25 aprilie a.c....244

20 apr 01:43LocalTone de lemne, confiscate de polițiștii constănțeni

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică și ai Postului de Poliție Ostrov, împreună cu reprezentanți ai...439

20 apr 01:42LocalINCENDIU în Constanța: centrală termică distrusă!

Un apel dat la numărul unic de urgență 112, dat în miez de noapte, anunța izbucnirea unui incendiu într-o...1598

Monden
20 apr 00:00MondenCătălin Botezatu a vorbit despre problemele de sănătate. „Merg să îmi fac analizele în Turcia”

În ultimii ani, Cătălin Botezatu a avut probleme cu inima și se află în permanență sub supravegherea medicilor....187

20 apr 01:36MondenCine este blonda cu care a fost surprins Mario Fresh la mall. Iubitul fiicei Andreei Esca a strâns-o în braţe

Toate îi merg din plin lui Mario Fresh. A făcut o figură frumoasă la "Exatlon", în Republica Dominicană, a revenit...225

20 apr 00:00MondenAndreea Bălan s-a întors în sala de dans, după cele patru operații suferite

Andreea Bălan a publicat în mediul online câteva imagini cu care a reușit să își bucure admiratorii. Vedeta s-a...160

20 apr 18:01MondenBianca Drăguşanu le dă peste nas cârcotaşilor: „Unii cred că mănânc botox la micul dejun”

Nu e un secret pentru nimeni că Bianca Drăguşanu este adepta operaţiilor estetice pe care le face ori de câte ori...215

20 apr 00:00MondenFerma 2019. Kamara l-a eliminat pe Silviu Țolu din competiție

Un nou duel la Ferma! Joi, 18 aprilie, Silviu Țolu și Kamara au fost concurenții care s-au luptat pentru locul lor...162

20 apr 00:00MondenReacţia furibundă a Ralucăi Podea după ce a aflat că Florin Pastramă se însoară cu Brigitte

De când Florin Pastramă şi Brigitte Năstase formează un cuplu atât la Ferma, cât şi în viaţa reală, Raluca...228

20 apr 00:00MondenPăr și barbă verde-neon! Cine sunt artiștii care o concurează pe Delia

Vedetele fac tot posibilul să sară ”în ochi”. Dacă Gianina Corondan ne-a obişnuit deja, de mai bine de două...155

20 apr 00:00MondenCorina Chiriac cântă cu trupa Azur, Angela Similea lansează album nou

Interpreta şlagărelor “Strada Speranţei”, “Opriţi timpul!” sau “Trenul fericirii”, Corina Chiriac, nu...193

20 apr 00:00MondenDe ce băiatul lui Charlize Theron poartă rochiţe şi haine de fetiţe?

În ultimii ani, fanii actriţei s-au întrebat de ce fiul ei, adoptat acum şapte ani, poartă mereu rochiţe şi...203

20 apr 00:00MondenCannes 2019 - Un film regizat de o cineastă născută în România, selectat în secţiunea Cinefondation

Filmul "As Up To Now", regizat de cineasta Katalin Moldovai, care s-a născut la Sovata şi locuieşte în prezent la...161

Mapamond
20 apr 00:00MapamondPreşedintele Republicii Moldova agită spectrul alegerilor parlamentare anticipate, îndeamnă la discuţii mai constructive

Cu cât mai aproape va fi termenul de dizolvare a Parlamentului, cu atât discuţiile dintre formaţiunile care au acces...154

20 apr 00:00MapamondNoua armă tactică testată de Coreea de Nord este pentru confruntări terestre

"Noua armă tactică ghidată" testată miercuri de Coreea de Nord este un sistem de rachete pentru confruntări...163

20 apr 00:00MapamondMarea Britanie: Femeia ucisă în cursul revoltelor de la Londonderry era o tânără jurnalistă de investigaţie

Femeia împuşcată mortal joi seara la Londonderry era o ziaristă considerată o ''speranţă'' a jurnalismului de...159

20 apr 00:00MapamondFranţa desfăşoară 60.000 de poliţişti şi jandarmi pentru încă un protest al „vestelor galbene“

Peste 60.000 de poliţişti şi jandarmi vor fi desfăşuraţi sâmbătă în Franţa, la cea de-a 23-a manifestaţie...171

20 apr 00:00MapamondJaponia: Un şofer octogenar a provocat un grav accident de circulaţie la Tokyo

Un şofer octogenar a provocat vineri un grav accident de circulaţie la Tokyo, soldat cu zece răniţi, dintre care doi...181

20 apr 00:00MapamondO mie de migranţi cubanezi în ultimele zile, la graniţa dintre Mexic şi SUA, anunţă autorităţile mexicane

O mie de migranţi cubanezi au sosit în oraşul mexican Ciudad Juarez, la graniţa de nord cu SUA, şi alţi 400 s-au...152

20 apr 00:00MapamondIrlanda de Nord: O femeie ucisă la Londonderry, poliţia suspectează „un incident terorist“

O femeie de 29 de ani a fost ucisă în cursul nopţii de joi spre vineri într-un schimb de focuri la Londonderry, în...151

20 apr 00:00MapamondGrecia: Explozia unei grenade în faţa consulatului rus, revendicată de anarhişti

Un grup anarhist grec a revendicat joi explozia unei grenade, în martie, în faţa consulatului Rusiei la Atena,...158

20 apr 17:21MapamondFranţa aduce un omagiu „eroilor“ salvatori ai catedralei Notre-Dame din Paris

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a mulţumit joi pompierilor care s-au luptat cu flăcările la catedrala...157

20 apr 00:00MapamondONU: Mii de copii ai jihadiştilor străini, concentraţi într-o tabără în Siria

Un înalt responsabil al ONU a invitat joi ţările lumii să-şi asume responsabilitatea pentru cetăţenii lor aflaţi...159

Sănătate
19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1580

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1291

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...834

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1402

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3954

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2365

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7341

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3139

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...5013

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...2004