REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Viaţă chinuită, din scutece: bebeluş de patru luni, folosit de mamă la cerşit!

Viaţă chinuită, din scutece: bebeluş de patru luni, folosit de mamă la cerşit!

Replica API 21 august 2017 | 00:56 523

Constănţenii care locuiesc în zona Cireşica a municipiului ne-au semnalat că, de ceva vreme, o tânără s-a aciuat în zona respectivă şi se foloseşte de copilaşul ei, ce nu pare să aibă mai mult de câteva luni de viaţă, pentru a-i sensibiliza pe trecători. Dacă zilele trecute, tânăra avea la ea şi câteva sacoşe cu haine şi o sticluţă de apă pentru cel mic, sâmbătă avea un cărucior cu câţiva pamperşi.

„Suntem îngrijoraţi, pentru că stă cu cel mic în soare, de dimineaţa până seara! De ce nu se sesizează cei de la Poliţie, de la Protecţia Copilului, să îi ducă undeva? Nu pare să trăiască pe stradă, duce undeva bunurile pe care le primeşte, a doua zi apare cu altele”, ne-a semnalat un cititor. După ce informaţia a fost publicată pe site-ul „Replica” de Constanţa, poliţiştii de la Secţia 2 au decins în zona Cireşica.

Au găsit-o pe tânără pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, în dreptul clubului Phoenix. Au stabilit că tânăra, Luminiţa Asan, în vârstă de 23 de ani, este din localitatea Culmea (oraş Ovidiu) şi apela la mila oamenilor folosindu-se de bebeluşul ei de doar patru luni. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru cerşetorie şi folosirea unui minor pentru obţinerea de foloase materiale.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nea cristi nu vezi ca scrie mareeeee are 23 de ani, sau ai avut bucurii la ea de stii ca are 19 ani?. Lasand gluma la o parte toti sunteti complici ca nu respectati prevederile legale si tolerati un abuz din partea parintelui asupra copilului, erati obligati sa sunati la 112 sau 983, cat si voi cei de la replica, si meritati niste sanctiuni pecuniare.
0
1
tanara este o fata de 19 ani, copil si ea la randul ei. Isi iubeste copilul, si am remarcat pt ca locuiesc chiar acolo. Sunt multi oameni care o ajuta, este un om bun, umil, fara posibilitati. Probabil mai sunt cativa rautaciosi, care preferea sa judece, decat sa ajute.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272