REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vica Blochina, dată în judecată pentru datoriile de la întreținere. Despre ce sumă e vorba

Vica Blochina, dată în judecată pentru datoriile de la întreținere. Despre ce sumă e vorba

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 387

Vica Blochina

Este al treilea proces pe care Asociaţia de Proprietari a blocului în care locuieşte Vica Blochină îl deschide împotriva acesteia. Celebra vedetă tv a uitat de câteva luni bune să îşi plătească întreţinerea, aşa că a fost dată în judecată pentru datorii uriaşe. Superba blondină are de achitat nici mai mult, nici mai puţin de 2.500 de euro.

Vica Blochina (43 de ani) trăieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, în Centrul Bucureştiului, în valoare de 350.000 de euro. Locuinţa a fost un cadou de la Victor Piţurcă pe vremea când cei doi erau iubiţi. Întreţinerea nu este tocmai ieftină în acest complex rezidenţial, iar Vica a rămas de câteva ori în urmă cu plata. Şi asta nu pentru că nu ar avea bani, ci pentru că uită să treacă pe la administrator.

Aşa s-a întâmplat în 2015 când, din cauza unei datorii colosale, sexoasa blondină era să fie evacuată din casă. Pensia alimentară de la Victor Piţurcă câştigată în instanţă pentru băieţelul pe care îl au împreună, a ajutat-o atunci pe lituaniancă să scape de belele. Iată că acum are alte necazuri cu administraţia, tot din aceeaşi cauză! Astfel, în urmă cu câteva luni, Asociaţia de Proprietari a dat-o în judecată pentru o datorie în valoare de aproximativ 5.000 de lei, iar magistraţii Judecătoriei Sector 4 au dat şi o decizie la începutul lunii decembrie prin care o obligă pe pârâtă să achite suma, dar şi penalităţile de întârziere, plus cheltuielile de judecată.

Numai că, de la momentul introducerii acţiunii şi până în momentul de faţă, datoria s-a dublat, iar la avizierul blocului, în dreptul apartamentului Vicăi apare restanţă în valoare de 10.000 de lei. Contactată telefonic, administratora blocului ne-a spus că speră să îşi recupereze mai repede datoria. ”Este singura persoană din bloc care are datorii atât de mari la întreţinere şi, în plus, e şi rău platnică. Doar dând-o în judecată am reuşit să recuperăm anumite datorii la întreţinere, credeţi-ne că ne-am săturat şi noi de aceste procese. În toamna lui 2017 a avut două popriri cu executare judecătorească pentru datorii în valoare de 17.000 de lei, iar aceşti bani i s-au luat din cont. Bineînţeles că de atunci a acumulat alte datorii şi a trebuit din nou prin Asociaţia de Locatari să deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit şi ceilalţi locatari”,a spus doamna Nistor, pentru Click!

Vica Blochina se apără şi spune că doamna administrator este o femeie dificilă. ”Eu nu mă pot înţelege cu ea. Este o femeie arţăgoasă şi cu toţi vecinii din bloc se ceartă şi le face procese, nu doar mie. Probabil pentru faptul că sunt vedetă face lucrurile astea. Eu ce să zic, mă bucur că i-am dat doamnei de lucru, are şi ea o ocupaţie. Chiar aş ruga-o să îmi mulţumească că i-am dat o ocupaţie. Vreau să vă spun că eu în decembrie am achitat prin bancă peste 17.000 de lei pentru întreţinere. Nu înţeleg despre ce datorie vorbeşte şi pentru ce m-a dat încă o dată în judecată. Este adevărat că nu ştiu pe ce luni am achitat şi nici nu am fost la avizier să văd tabelul la întreţinere”, ne-a spus vedeta tv.

Vica nu este singura vedetă cu astfel de probleme. În 2017, Asociaţia de Locatari l-a dat în judecată pe Marcel Toader pentru o datorie la întreținere în valoare de aproape 40.000 de lei, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită. În plus, în baza hotărârii primite, imobilul achiziţionat pe firma Bleu Ciel urmează să fie scos la licitaţie cât de curând.

”Firma domnului Marcel Toader a fost executată silit, iar acesta este singurul bun care îi mai aparţine şi care va fi vândut pentru acoperirea datoriilor pe care le are. El încă mai locuieşte în acest apartament, deşi nu ar mai fi trebuit să îl lăsăm. Este un gest de umanitate. Cu siguranţă nu va mai sta mult pe aici”, ne-a spus administratorul Sorin Stan.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce vedeta este? ca facut un copil cu Piturca , o parasuta penala
0
0
Pentru voi toate parasutele sunt vedete?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920