REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Vicepremierul Daniel Suciu: 'Cazinoul va fi reabilitat, ne-am asumat'

Vicepremierul Daniel Suciu: 'Cazinoul va fi reabilitat, ne-am asumat'

Replica API 21 martie 2019 | 00:21 759

Cu pași sigur, autoritățile înaintează în demersurile făcute pentru reabilitarea Cazinoului, emblemă a orașului Constanța. Prezent la Techirghiol, miercuri, 20 martie a.c., vicepremierul Daniel Vasile Suciu a dat din nou asigurări că lucrurile avansează. „Nu îmi cereți un termen, dar eu vă spun că sunt un ardelean încăpățânat și știu ce înseamnă acest simbol pentru Constanța. Ne-am asumat că acest obiectiv va fi reabilitat și va fi!”, a afirmat viceprim-ministrul.

Potrivit acestuia, luni, 25 martie a.c., proiectul privind reabilitarea Cazinoului urmează să intre la avizare la comisia tehnico-economică, apoi la avizare inter-ministerială, iar ulterior va fi emisă hotărârea de Guvern. Totodată, în contextul modificării legii achizițiilor, vicepremierul Daniel Suciu a dat asigurări că viitoarele eventuale contestații nu vor mai bloca proiectul de reabilitare, cum s-a întâmplat până în prezent.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era vorba despre o carciuma, ceva proprietate privata, cumparata pe nimic de la stat, imediat apareau si fondurile din BUGETUL de STAT. Asa, daca nu este nimic de ciugulit sau de furat, numai vrajeli si promisiuni desarte. Nici nu mai conteaza cine a fost la putere. Toti, niste mincinosi ordinari! Se vede clar ca acolo unde au fost retrocedate terenuri ilegal sau construit si vandut locuinte la foc automat. Nici nu mai stii cine a furat primul. Prinde orbul, scoate-i ochii!!
3
0
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
4
0
iar il renoveaza acum ca vin alegerile,ce ne facem cu atatea renovari?nemernicilor
5
0
Daca era Catedrala Mantuirii Neamului sau cartierul Henri Coanda,se gaseau bani.Ma indoiesc ca se vor gasi mesteri atat de priceputi pentru refacerea arhitecturii.Acum 20-30,de ani poate mai existau cativa,astazi unii au disparut din cauze naturale iar altii sunt prea batrani pt.a mai putea lucra.
5
1
Alt mare mincinos acest daniel suciu.
3
0
Auzi mai MARIS?! Suntem varza simpla sau calita.De fapt cred j suntem ditamai RATA PE VARZA
1
2
Mincinosilor!! Hotilor!! Traiasca Romania Libera...de hoti!!
9
0
vom face altul pe mal in jos ,altul mai trainic si mai frumos la navodari adica,sa aiba si oamenii aia un acoperis deasupra babaroaselor
5
1
V-ati asumat si spitale si autostrazi si multe altele. Reabilitarea cazinoului ramane un vis. Se termina mandatul primarului si nimic, nimic nimic, asa o sa ramana ani buni. Vor trece 40 ani de la revolutie si vom privi in spate si vom vedea ca lucrurile sunt ca atunci cand trecusera 30, 20, 10. Sunteti varza
12
1
Bravo! Succes!
1
6
A inceput campania sau sunt semne ca se va prabusi cladirea?
9
0
Offf oras de prosti
9
0
eu o sa cred numai dupa ce-l vad refacut, pana atunci ................
9
0
vin alegerile,promisiuni,HAITE DE POLITICIENI,CORUPTI,INCAPABILI.Poate pun mana pe un nou mandat.Asta urmaresc,jigodiile naibi cu PSD-ul lor,capuse care vor sa suga in continuare.
13
0
Fiti barbati nu pizde NUMAI PLATITI TAXE CACATIVA PE TOTI PARLAMENTARI SI TOTI PRIMARI DIN ROMANIA NUMAI PLATITI TAXE DATI-LE MUIEEEEEE
8
0
Doar vin alegerile nu?! Normal ca s au pus si ei in miscare. Trebuie sa atraga atentia votantilor cumva nu?!
10
0
Somnul natiunii...
10
1
In locul vostru eu nu as mai declara nimic. M-as apuca si dupa aceea as vorbi. De vorbit , au vorbit toti. Iar rezultatul il stie toata lumea.
14
0
cazinoul este condamnat! va pica intr-un final! Foarte bine ar putea fi declarat monumentul competentei guvernantilor si autoritatilor locale. reflecta exact imaginea principalelor institutii ale statului. atat putem! pana la urma asta este imaginea tarii! astia suntem, atat putem!
16
0
Si Mazare isi asumase...si Udrea si toti hotii! Sictir!
26
0
Si de unde vor veni acei super-mesteri in stare sa restaureze lucrarea asta de arta?? Cladirea asta, biata de ea, e ca un cadavru inca neformolizat. E ca bunica tinuta moarta-n geam sa-i mai ia pensia. In niciun caz nu vor fi in stare semidoctii de pesedei s-o invie. Ei nu stiu nici limba romana. Dobitocul nu stie ca REABILITARE se refera doar la PERSOANE. Cladirile se pot repara, renova, restaura etc. Ma mir ca n-a zis REEDUCARE. Poate si pentru ca ar fi ceva ce I-ar privi direct. Fagadau, sa mai candidezi la primarie la Beidaud. Si sa-ti iei si menajeria cu tine acolo.
23
1
Reabilitarea costa 30 milioane euro si dureaza 10 ani. De asta se tem autoritatile. Odata inceputa lucrarea se va dovedi o groapa de bani. Cazinoul nu aduce voturi pe cand un cartier de saraci aduce.
28
0
Foarte incet dar este bine si asa ! Inca nu s-a prabusit !
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389