REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Victor Ponta, după atacul lui Cristian Preda la Klaus Iohannis: Problema este că milioane de români cred minciuna cu 'oamenii noi' ai PLUS

Victor Ponta, după atacul lui Cristian Preda la Klaus Iohannis: Problema este că milioane de români cred minciuna cu 'oamenii noi' ai PLUS

Replica API 6 august 2019 | 00:23 459

Fostul premier Victor Ponta a apreciat luni că președintele Klaus Iohannis `culege ce a semănat' după ce Cristian Preda (PLUS) a zis că șeful statului a fost mai mult absent și s-a întrebat de ce i-ar da oamenii un nou mandat.

”Putem să ne bucurăm - pe principiul “Întărâtă-i Drace” / dar totuși vă dați seama pe mâinile cui o să dăm toată România? Vă dați seama că, în loc să îndrepte relele făcute țării din 2016 până azi acești oameni o să facă un dezastru și mai mare?

Cristi Preda acesta este acum “cărătorul de geantă” al lui Cioloș - și îl atacă pe Iohannis! Treaba lor , ei între ei/ cred că este foarte bine că Iohannis culege acum ce a semănat în noiembrie 2015 ( când “a fost nevoie să moară oameni” ca să îl aduca pe Cioloș la Guvern)!

Problema este că milioane de români de bună credință chiar cred în minciuna asta cu “oamenii noi” ai PLUS !! Preda a fost “cărătorul de geantă” al lui Băsescu timp de 5 ani - pe urmă mare șef și luptător al PDL (ăia care au guvernat așa de “bine și cinstit” în 2010-2011 ) pentru un “ciolan” de europarlamentar/ când PDL nu l-a mai pus pe listă traseistul a fugit la ciolan la PMP (la Elena Udrea) și a mai prins un mandat în Grupul PPE / acum iar a rămas fără “friptură” și s-a lipit la Cioloș la alt partid (PLUS este al treilea deja) și la alt grup european! Dacă ni-l vindeți și pe Preda ca pe un OM NOU ( ca și Cioloș) înseamnă că ori sunteți mincinoși, ori nesimțiți - ori ambele!

Problema adevărată este însa alta - impostori, fripturiști și traseiști au mai votat românii doar ca să voteze contra!

Acum însa țara este în pragul unei crize cumplite - după Guvernele impuse și dominate de Dragnea (adică Cioloș, Grindeanu, Tudose și Dăncilă)! Pentru a readuce stabilitatea și predictibilitatea țării, echilibrul și normalitatea, reformele structurale și proiectele de dezvoltare- este nevoie de ALTCEVA decât slugile lui Băsescu resăpate de Cioloș ca să lupte cu Iohannis al lor!!!

Aceasta este adevărata problemă a noastră acum!” a spus Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma Ponta problema ta este ca din fericire pentru ei romani nu te mai cred demult.
0
0
ponta,un parlit care ramane fara ciolan.
1
0
Da-va dracu de nenorociti mai Mickey Mouse ca toti sunteti o apa si-un pamant. Toate zdrentele ne-au condus si ne conduc din 90 pana astazi. Toti ati fost aserviti altor tari. Despre taierile ilegale de paduri de ce nu scrie nimeni? De ce nu incearca nimeni din politica sa stopeze acest fenomen? Austria ne-a capusat mai rau decat comunsimul-toate avutiile tarii sunt ale lor-petrol, gaze, paduri. De ce???
8
0
Corect,toti cei enumerate de Ponta sunt de maturat impreuna cu alte reziduri umane.Dupa ce arunca gunoiul,Ponta sa sara si el in tomberon si sa traga capacul peste el. Din pacate romanii voteaza ca la fotbal,nu dupa ce gandesc cu pripriile minti. Ghidati de propaganda,romanii sunt asa de idiotizati ca sunt in stare sa-si voteze propria anihilare si sa atace chiar pe cei ce eventual i-ar apara.Treaba e ca nimeni nu ne apara,toti se bucura ca ne dam singuri la cap si ne tot alegem ciurucuri la conducerea tarii spre un mare cacat existential.
7
0
Ce personaj grotesc acest Ponta. Scopul lor este sa atace alianta USR-PLUS, intrucat este o amenintare serioasa pentru clasa lor mafiota.
9
2
Ponta- gandacul de bucatarie. Il calci, dar apare mereu. Nu poti uita, niciodata, ce s-a intamplat la Colectiv .
11
2
mai spalatule pe creier, tu nu citesti articolul doar postezi sa te afli in treaba? Sa-ti traduc ce a zis omul, ca intre oamenii lui basescu si psd tariceanu ii alege pe ultimii!! USR ca si PNL sunt clone securiste ale fostului pdl cu cativa infiltrati de ochii lumii!!
7
9
Da ma ai dreptate,tu mai bine voteaza PSD sau Alde Tariceanu.In Romania daca alti spera ca se poate face ceva ven idioti dastia ca tine care spun ca doar prosti spera inteligenti ori voteaza hoti ori mai bine sa stea acasa pentru ca aveti voi grije.
6
7
Dar are dreptate, usr-plus odata ajunsi la guvernare vor face ce a facut cdr-ul cu cei 15.000 de specialisti. Cristi Preda e omul lui Basescu si e securist de mic copil.
13
8
Asa fraiere, loveste n concurenta! Pana ieri te pupai cu dragnea. Apoi te ai fi combinat cu usr minus plus pe sablonul psd minus pnl egal usl. Mare curva esti! Si la fel de proasta.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272