REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Victor Ponta: Fifor urmează să aibă o operație de sex și să plece comisar european

Victor Ponta: Fifor urmează să aibă o operație de sex și să plece comisar european

Replica API 2 octombrie 2019 | 01:12 458

Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat marți la Parlament, după ce numele lui Mihai Fifor a început să fie vehiculat în PSD ca variantă de comisar european, că România trebuie să propună un candidat femeie și că el nu contesta faptul că „Fifor e femeie”.

„Dl Fifor urmează să aibă o operație de sex și să plece în calitate de candidat femeie al PSD. Chiar nu înțeleg de ce insistă să se facă de ras pe plan european, că pe plan intern s-au făcut de râs destul. Ne-am făcut de râs cu Rovana. Dna Dancilă știa de la mine că nu are nicio șansă cu Rovana Plumb, deci ori a făcut-o din prostie, ori a vrut să-i rupă gâtul (...) Categoric, candidatul României trebuie să fie femeie. Nu contest că Fifor e femeie”, a zis Ponta.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sai sugeti pula cei de la replica.
0
0
La toti HOTII, mai ales la astia condamnati pentru hotie si coruptie, statul sa le confiste tot pana-n al saptelea neam! Ca asa si-au impartit astia hotia, mama, tata, frati, surori, cumnati...toti s-au imbogatit subit! Sa le ia tot ca ..primul banut furat conteaza...pala l-au rostogolit ca bulgarele de zapada si asa au facut avere...din HOTIE. Sa-i lase doar cu camasa de pe ei, sa-si castige existenta din munca lor, cu salariul minim pe economie! Puscaria de-acum este laxary resort pentru hotii astia. Iar legile lui tudorel toader ii spala de toate pacatele! Nu asa. Puscarie si banii inapoi.
3
0
esti un magar ordinarule asta nu este politica.
0
0
Sa nu te prinda fifor. Sa vedem atunci care e fetita. Ponta cu poantele lui de fraier politic.
1
3
...pisicutule ...de data asta ai nimerit-o...dar ii face operatie de sex...sau operatie sa ii scoata hotia din cap ...doar ca ...a doua varianta ...cea cu hotia este foarte dificila !
5
1
Se schimba iar la sex, ba si la CNP, devine Nica si e propus comisar. Pentru cat de sforar te vrei, esti cam habarnache.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272