REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Victor Ponta, la Tulcea: 'De ce nu l-a graţiat Iohannis pe Dragnea?!' VIDEO

Victor Ponta, la Tulcea: 'De ce nu l-a graţiat Iohannis pe Dragnea?!' VIDEO

Replica API 7 mai 2019 | 00:08 273

Președintele PRO România, Victor Ponta a fost prezent luni, 6 mai a.c., în localitatea Baia din județul Tulcea. Unul dintre subiectele abordate de fostul premier a fost cel legat de fondurile europene și modalitățile prin care acestea pot fi accesate mai ușor, mai ales pentru dezvoltarea agriculturii.

"Mi-aș dori sa discutăm azi despre cum să facem să puteți să accesați fondurile europene mai ușor, cum să facem mai multe fonduri europene pentru zona de dezvoltare a agriculturii. Știu că aici în Baia agricultura bio este o zona în care s-a investit foarte mult și vreau să vă întreb cum să facem să nu mai avem atât de multe produse venite din afara în supermarketuri și să le folosim pe ale noastre.", a spus Victor Ponta.

"Cel care are prețul mai mic cu siguranță intră înaintea celorlalți, iar noi trebuie să găsim o soluție. Aceeași problemă o aveam și în 2013. Vorbim cu agricultorii, aceștia mi-au spus că dacă TVA este 25% noi nu avem cum să intrăm, pentru că mulți fură TVA-ul, noi dacă nu furăm, nu putem să vindem. În momentul în care am redus TVA la 9% s-au mărit subvențiile.", a completat Ponta.

Un alt subiect picant, cu temă politică pe care Victor Ponta l-a atins a fost legat de faptul că acesta se întreabă de ce președintele Klaus Iohannis nu l-a grațiat pe Liviu Dragnea ca să scăpăm de poveste aceasta care ține de doi ani jumătate, cea cu dosarele penale și să îl lase pe Dragnea să plece în Brazilia.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca ai putea gasi teme adevarate de discutie. Este jenent sa tot scuipi acolo unde ai fost tinut in brate.
5
0
A fost si alexa?
1
0
Iar cu Mowgli? Ajunge.
12
2
Pontace, nu te-ai facut destul de ras? Tie chiar nu-ti ajunge niciodata? Basescu te-a umilit, Saptecase te-a alungat de la guvern, Dragnea ti-a dat un sut in cur, cat mai vrei sa fii facut de cacat?
16
4
acum i-o suge lui Iohannis,ca este obisnuit sa suga doar de la sefii de stat,pardon la Barosso a supt doar cat a primit lista cu ce trebuie sa faca!
8
8
De ce nu ii sugi pula lui dragnea ?
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212