REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Victor Ponta, reacţie la bătaia între cetăţenii români de pe aeroportul din Londra

Victor Ponta, reacţie la bătaia între cetăţenii români de pe aeroportul din Londra

Replica API 17 mai 2021 | 00:04 1764

Fostul premier, Victor Ponta, reacţionează la conflictul violent care a avut loc între mai mulți cetățeni români pe aeroportul din Luton, vineri dimineaţa, în jurul orei locale 8.00. Bărbaţii au fost filmaţi în timp ce îşi împărţeau pumni între scaune, în zona de aşteptare, moment în care toţi cei din jur au început să se panicheze şi să ţipe, iar unii chiar s-au implicat în bătaie.

Victor Ponta

"Îmi amintesc că era o lege care permitea autorităților române să retragă pașaportul unor asemenea cetățeni pentru câțiva ani. Când eram prim-ministru am vrut să iau această măsură împotriva unor indivizi și au sărit toată opoziția și media că «sunt împotriva Diaspora» - #Puie Monta! Acum legea nu cred că mai este în vigoare - sau nu se aplică! Oare e mai bine?", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, referindu-se la o bătaie între români care a avut loc pe Aeroportul Luton, că incidentul a fost generat de o dispută între membrii aceleiaşi familii, iar autorităţile britanice au reţinut 17 persoane implicate, din care 12 au fost prezentate instanţei. Patru persoane au fost transportate la spital, fără a fi necesară internarea acestora. Niciunul dintre cei implicaţi nu a solicitat asistenţă consulară. Reprezentanţii aeroportului s-au declarat şocaţi de incident şi au precizat că vor manifesta toleranţă zero faţă de violenţă.

Presa britanică a prezentat şi numele celor implicaţi: Iulian Calota, 55 de ani, din Henley Road, Ilford; Marcas Mihai, 25 de ani, din Church Hill, Londra; Oliver Vaduva, 20 de ani, din Kimberley Road, Londra; Stefan-Eugen-Mihai Stlica, 18 ani, din Henley Road, Ilford; Ion-Claudiu Veriga, 24 de ani, din Clacton Road, Londra; Boss Veriga, 28 de ani, din Winchester Gardens, Luton; Florin Mihai, 22 de ani, din Henley Road, Ilford; Iulian Veriga, 39, din Kenilworth Avenue, Walthamstow; Vijay Vaduva, 20 de ani, din Henley Road, Ilford; Marius Mihai, 21 de ani, din Azalea Close, Ilford; Marian Gigiu, 47, din Union Street, Dunstable.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E clar,toti unul si unul si din acelasi neam.Trebuiau incinsi de autoritatile britanice sa le mai istoveasca energiile.Uite asa fac tara de ras si intra in aceeasi oala si cei corecti, educati si cinstiti care au ales meleaguri straine din diverse motive.
4
0
PUIE MONTA
8
1
Numiti un politician gogoman mai mare decat Ponta! e greu, nu-i asa?
18
1
ca la ei au prezentat si nume si locatii, la noi daca era evenimentu"asta doar cu doua litere mari si atat. de ce oare??????
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272