REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VIDEO! A rămas BLOCAT cu mașina pe plajă, în Faleză Nord!

VIDEO! A rămas BLOCAT cu mașina pe plajă, în Faleză Nord!

Replica API 8 ianuarie 2018 | 00:03 649

Constănțenii și turiștii care s-au bucurat de căldura din weekendul acesta au profitat de acest aspect pentru a ieși cu mașinile la plimbare pe nisipul de la malul mării. Asta de dragul unul selfie. Totuși, unii nu au avut așa mult „noroc” să scape de ochii ageri ai oamenilor legii.

Un cetățean turc a rămas blocat cu autoturismul în zona Faleză Nord, după ce a intrat cu mașina până aproape de buza mării, în cursul zilei de duminică, 7 ianuarie. De altfel, la fața locului au ajuns și oamenii legii, care au dar curs legii.

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
10Mortzii tai - Dupa ce ca nu stii sa scrii corect gramatical iti dai cu parerea ca un bou nesimtit ce esti.
0
0
IN IANUARIE FACEA MATA PLAJA SI DEAIA TREBUIA AMENDAT CA NAVEA MATA LOC PE PLAJA DE MASINA LU ASTA
0
1
Natura isi face datoria daca nu este respectata.
2
0
Este interzis accesul cu animale si autoturisme PE TIMPUL ANULUI.
3
0
Sezlongurile de la reyna si zoom bech care ocupa vara ilegal plajele reabilitate din faleza nord nu le vedeti ! Pe amaratul asta l-ati vazut imediat !
7
1
Sa fut in gura voastra ca vorbiti asa urat cu turcii va fute bine de aia aveti o gura mare
0
8
Vax, esti un oligofren mare cat conturile lui mazare
5
2
nu e adevarat. e valabila tot anul cu animalele de cativa ani
4
5
Cred ca ati confundat. Aia cu animalele de companie este valabila doar in timpul sezonului. De la prima zi din mai pana la ultima zi din august....
5
4
Dorea o muie deaia a intrat cu masina pe plaja sa vii tu si sa l intrebi.
8
3
Lua-i-as in pula toti osmanlaii jegosi. Neam de cretini! Daca facea un roman asta la ei... Junghiere in burta sa i se dea, cum faceau ei populatiei noastre cand era pasalac turcesc pe aici!!! Ce crddeti ca am uitat de astea, bai spahii nenorociti!!!
20
5
ala un mare prost, nu avea ce sa caute acolo ....dar si turma de reporteri, si militia, toti tragindu-l de urechi, mare realizare! Oare cind va intra in normal ca lumea sa isi faca treaba in tot orasul asta jegos ? Ce asa mare stire senzationala? Faceti zilnic reportaje despre mizeria din oras, nu kkturi de senzatie, poate ajunge un mesaj si la edili, pe care ii doare in cur, mai putin pe unul, plecat in tarile calde. Inca putin si dati vesti despre cit de bine s-a deszapezit iarna asta, cu firma de casa a primariei !
16
7
Si voi nu ati fost ochii ageri ai legii?
4
7
De ce nu o fi luat si foc cu el in masina
10
4
Morti lui asa face si in turcia?
20
3
''ochii ageri ai legii.'' total gresit...agentii de securitate ai firmei Conpress Holding au facut sesizarea...eu insami ocupandu-ma de asta!!!
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272