REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO. Autobuz nou al RATC, vandalizat de un puști

VIDEO. Autobuz nou al RATC, vandalizat de un puști

Replica API 16 ianuarie 2019 | 00:46 792

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța face apel la spiritul civic al cetățenilor ca urmare a actelor de vandalism înregistrate și în autobuzele noi.

Ieri, un puști grăbit a urcat în mijlocul de transport în comun, s-a așezat pe primul scaun liber, a scos un marker din buzunar și a mâzgălit pervazul. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din noile autobuze achiziționate de Primăria Municipiului Constanța.

Imaginile vor fi predate poliției, pentru identificarea persoanei și stabilirea sancțiunii.

Pe lângă pagubele rezultate din înlocuirea pieselor distruse sau deteriorate, R.A.T.C. înregistrează pierderi şi în urma imobilizării autobuzelor.

”Vă rugam să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto. De asemenea, vă încurajăm să sunați la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp), la dispeceratul R.A.T.C. sau la numărul călătorului 0241 694 960”, transmit reprezentanții RATC.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu in todeauna voi mereu de partea dreapta a belarusieniilor de la Maz si Belkomunash si nu ma urc niciodata in magariile de Isuzu City-port
1
0
Ba diariilor autobuzele vechi nu erau reparate niciodata..nu aveau frane.. nu li se facea revizia ..sau reparatiile capitale...si voi credeti ca o carioca pe scaun pune in pericol siguranta oamenilor. Diariilor lachitilor OBSEDATILOR
1
4
A vrut sa scrie puepsd dal lipsind de la ore nu a invatat tot alfabetul. De un analfabet functional. Stai sa-i vezi pe altii cu caterul dupa fagabou.
2
0
Copilul este educat de parinti,ori acei parinti faca parte din cei ce sunt printre noi. O generatie de oameni maturi ca varsta,nu ca educatie,creaza exemple de urmat pentru noile generatii. Copiilor nu li se da atentie,li se da cel mult bataie fara explicatii clare ,ei cresc la fel ca parintii lor,in mediul de incultura si lipsa de respect pentru valori. Pe bune,cei ce azi sunt maturi,vor fi batranii batuti si poate ucisi de cei ce azi sunt copii prost educati,care in loc sa asigure viitorul bun al tarii vor urma exemplul idiot al parintilor lor,si chiar mai rau.
5
0
Mare bou esti ! prostovane , pana atunci isi fac norma de casare ! oricum in Romania cel putin 10 ani mai merg auto pe motorina . Tu esti de la corporatisti , esti dresat sa mananci cacat , pofta buna !
5
1
tIGANII AU DREPTUL SA CIRCULE CU TRANSPORTUL IN COMUN , SE VOR PLIMBA PINA VOR DISTRUGE TOATE AUTOBUZELE NOI.
9
0
Ma uit la comentarii, este un copil, nu este vina lor si a societatii in care traim, politia locala ar putea da un exemplu nu sa vaneze oameni si masini in parcari fara sms, daca ar mege in scoli licee si chiar universitati sa tina un discurs cu elevi si studenti despre educatia Civica si compaortament civilizat in societate,din partea profesilor si directorilor de scoli pt care cred ca ar mai fi un respect. Nu pedepe aspre cum mai comenteaza altii, prin vorba buna si explicare situatii de comportament in viata cred ca se mai poate face ceva. Ce mai stire un copil a vandalizat Autobuzul.
5
14
Auzi adresati-va soferului ..pai nici nu te baga in seama este preocupat cu colectarea banilor de la cei fara bilete si tare multi sunt puhoi de prostime ..
9
3
Wow ce minunate sunt aceste autobuze pacat ca in cativa ani vor fi interzise autovehiculele care merg pe motorina. Multumim autoritatilor locale pentru aceasta investitie. O gandire in perspectiva excelenta!
6
10
din partea civilizat spun: sa le mazgaleasca cu carioca tigani din Constanta toate astea autobuzele astea oznuri la cat te urate sunt si in primul rand sa le sparga si usi si geamul ca oricum nu ma urc niciodata in oznuri dastea ca sunt urate si voi zice ozn pana va fi scoase din Circulatie candva si sa adauge autobuze rusesti mai spatioase de dimensiunea unui Maz 107
0
17
pun pariu ca parintii lui scriu maesaje cu muie psd pe aici!
5
10
Daca mai traia Hitler elimina tuate ciorile
15
0
ciorile sa zboare individual sau in card dar interzis in autobuze vechi sau noi
18
0
LA BUG CU EI . MOARTE TIGANILOR
19
0
excelent sistem de supraveghere de ultima generatie vedem o mana si un sfert de fatza, de fapt aceste limubashine cu interior de plastic ieftin chinezesc, scaune putzine mici si tari si un spatiu generos in mijloc pentru stat in picioare se vor face praf pana la vara! Limubashinile lui fagabashinosu!
4
13
dar ce cauta puradelul in masina fara bilet? puj pariu ca nu are inaripata vreun abonament ceva..pana nu o sa puneti pe cineva sa controleze biletul la intrare, ..nu o sa se intampke nimic bun. Pai daca trimiteti imaginile la politie,voi credeti ca de astea mai au ei timp sa faca?sa identifice un jeg si pana la urma sa i dea masii amenda..bla bla,care oricum nu o sa o plateasca.Este un cerc vicios cu disciplinarea unora mai ales la noi in cta...repet,control la intrare si cu asta basta.te pisi pe ele de camere,ce poate ele sa faca decat sa prinda pe unii ca fac cacaturi din astea.ele doar ..co
20
0
Ciutanul asa face si la ma-sa acasa, scoate carioca si coloreaza mesele?pe dracu, educatie de doi lei pe copiii astia pusi numai pe distrus..iar astia de sunt impotriva sanctionarii mamei, ca lui ce naiba sa ii faca, au luat-o razna rau de tot, se vede ca traiti in Romania si suntti obisnuiti cu tiganeala, spoiala,vandalizarea,sa plateasca ma-sa dur,ca l-a educat cum trebuie
23
0
Las sapun cu ei,si masa sa plateasca sa o usture curul...
23
0
Abia astept sa extermin tiganii,intrun raBoi numai in ei trag
23
0
ba voi sunteti nebuni? un ciutan a scos o carioca si a tras niste dungi pe un pervaz la un rahat de autobuz. vreti acu sa il lapidam cu pietre? sa il ardem in piata publica? da cand se urca un grup de cefe late fara bilet si incep sa scotoceasca pe la oameni prin genti si toti tac speriati ca altfel cand coboara isi iau omoru nu vede nimeni?
10
36
INCREDIBIL!!! Cum a putut un pustan teribilist sa fenteze securitatea si ordinea asigurata de Politia din noile autobuze RATC?? Sa nu mai vorbim de echipamentul ultra-modern care filmeaza si inregistreaza orice miscare?? Asa ceva este revoltator!!!
11
21
Astia mici infractori si obraznici sunt viitorul tarii pentru care se urca iMeSeu teodosie pe cisterna mantuirii neamului?!!! Si era sa si cada in cwr?! Faceti scoli de corectie ca teodosie nu are efect.
26
1
Astia trebuie batuti pana se caca pe ei!!! Pe urma acelasi tratament trebuie sa fie aplicat si jigodiilor de parinti care nu sunt in stare sa-si educe plozii!
41
1
Bagatiaipulanmortii matii sw cipara borata!!! Sa inceapa al 3-lea razboi Mondial in care sa omoram toti tiganii!!!!!!
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108