REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° ConstanÈ›a Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° ConstanÈ›a Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

VIDEO. Carmen Dan, întâlnire cu structurile MAI la Prefectura Constanţa: iată despre ce s-a discutat

VIDEO. Carmen Dan, întâlnire cu structurile MAI la Prefectura Constanţa: iată despre ce s-a discutat

Replica API 11 mai 2019 | 00:28 522

Vineri după amiază, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, împreună cu secretarul de stat pentru relația cu prefecturile, Adrian Petcu a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții structurilor teritoriale ale MAI, în vederea verificării modului în care este abordat din punct de vedere operativ sezonul estival 2019. Întâlnirea a fost găzduită la Instituția Prefectului, de către prefectul județului, Dumitru Jeacă și cei doi subprefecți, cărora li s-a alăturat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Carmen Dan a afirmat, în deschiderea ședinței, că mini-vacanța de Paști a constituit o verificare preliminară a capacitații de gestionare a situației în zona litoralului. În acest sens, a evidențiat că organizarea și implementarea măsurilor trebuie revizuită, în sensul unei mai strânse cooperări între structurile MAI dar și cu societatea civilă și voluntari care să susțină măsurile de prevenire a consumului de droguri.

Prevenirea și combaterea consumului și a valorificării stupefiantelor este una din preocupările majore ale conducerii MAI, fapt pentru care Inspectoratele Județene de Poliție vor fi echipate, în perioada următoare, cu dispozitive de depistare a consumului de droguri, IPJ Constanta are deja alocate patru astfel de aparate, iar MAI a acordat poliției fondurile necesare pentru ca fiecare inspectorat județean să fie dotat cu câte 7 astfel de dispozitive.

De asemenea, pentru sezonul estival, în județul Constanta va fi repartizat un număr suplimentar de astfel de dispozitive.

Carmen Dan a solicitat fiecărui șef de structură să prezinte pe scurt aspectele semnificative ale activității specifice în aceasta zonă de acțiune și a reiterat sprijinul ministerului în derularea planului de măsuri pentru sezonul estival.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca Romania de azi sa ramana acolo unde ii este locul, adica in Uniunea Europeana, este, insa, nevoie sa scape de grupul infractional care a ajuns la conducerea ei si vrea sa o scoata in decorul Europei. Aceasta tara merita mai mult decat un Guvern incompetent si toxic, a carui unica misiune este sa il scape pe Liviu Dragnea de puscarie",
1
0
ma pis cu bolta pe tine ! ....si iti fac o uratura ca ti-am luat nevasta-n pula ! mai ofticatule , tu nu vezi ca tot noi castigam , s-a saturat lumea de orban, neamtul klaus si aplaudaci din astia care ling blide in autoserviri ca tine si isi asteapta nevestele sa vina de la produs sa le dea bani de tigari . Noi pe a ta am platit-o , ne-a facut la rotisor , ca la ...pui pe jar ....dar stii cui o pui !
0
5
Ce curva-i PSD-ul! Cum le-arata unii de-ai lor kurul, pardon, le-ntorc spatele, oamenii care mai au ceva coloana vertebrala si nu se-nchina sultanului DRACnea, Cum le toarna gasca lu DRACnea zoaie in cap mai ceva ca aia de la HAZNAUA 3, tribuna lor de propaganda! Minciuna, Dezinformare Manipulare.
5
1
Dansa e capra de la Videle a lui Dragnea,parca femeia de serviciu de la Primaria Videle spunea ceva la interviu cu Jurnalista din Alexandria.Poate acum daca citeste presa purtatorul de cuvant si cei de la IGPR o informeza mai bine din partea mea ca epe zona Constantei.Sau poate chiar sa-i transmita Dl Comisar sef Ovidiu Zanfir sau in cel mai rau caz Dl Prc General PCA C-ta sau d-na Prc Hira Madalina.Va multumesc.
8
0
Amanto de profesie, te-ai ingrasat ca o purcica, si sti si de ce! Da, ti-a luat alta locul, mult mai tanara si mai supla. Da-ti DEMISIA! Dispari!
8
0
Pai la ce scoate asta pe gura, la fel ca si norica nicolai sau rapandula de graphini, sa nu te-apuce nebunia! Slugile lui DRACnea si voiculescu care isi apara stapanii HOTI cand le auzim cum bat campii cu toate prostiile cum sa nu le iei la intrebari cand le intalnesti! Niste zedrente penale platite regeste sa minta, manipuleze , dezinformeze si HOTII sa prospere. Sheet!
8
1
Chiar nu e nimeni in PSDeu asta sa ii spuna doamnei ca poate vorbi de lupta contra consumului de droguri cand numarul consumatorilor scade de la un an la altul nu invers,doar asa ca sa nu pari ridicol.
7
1
muiepsd hoti de neam si tara ! ati supt tot sangele cinstit ! sunteti corupti pana in maduva oaselor !
12
1
Pai fara clorofila cum mai facem fotosinteza?Paziti cat vreti plec in CO in Olanda!
9
1
Nu poti avea asteptari mari de la o foasta secretara de Cooperativa , promovata partinic intr-o functie atat de importanta si intr-un minister vital pentru societate , in care SIGURANTA CETATEANULUI si linistea sociala ar trebui sa primeze !!Dar nu se intampla cest lucru si mai ales in acest context CIUDAT , cand peste 17500 de infracori au fost eliberati si nimeni ni supravegheaza si integreaza social ??Probabil mai importante sunt , alegerile ce urmeaza si modul de smenuire al acestora in favoarea psd ???!
15
2
A venit sa le transmita ce a spus daddy. Aaaa si sa pregatasca sosirea lu mazare. Atat jeaca cat si tutianu trebuie sa i furnizeze lui kim chom dragnea rezultate la scrutin. Tarfa lu dragnea in pelerinaj la cta.
21
4
Un gunoi care se vede ministru de interne
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212