REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

VIDEO EXCLUSIV! Emil BOC: Mi-au trebuit DOUĂ MANDATE să SCHIMB CLUJUL

VIDEO EXCLUSIV! Emil BOC: Mi-au trebuit DOUĂ MANDATE să SCHIMB CLUJUL

Replica API 28 iulie 2021 | 23:47 4779

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a aflat luni, 26 iulie a.c., în Constanța, la alegerile Organizației Județene a PNL. Cu această ocazie, reporterii Replica au discutat cu faimosul primar despre cum arată, în opinia sa, orașul Constanța, dar și despre cheia succesului de la Cluj.

Ajuns la Constanța, la alegerile Organizației Județene a Partidului Național Liberal, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a discutat cu reporterii cotidianului Replica. Subiectele abordate au fost legate de modul în care arată municipiul Constanța sub administrarea primarului Vergil Chițac, dar și despre secretul succesului din orașul pe care îl administrează.

Boc: Primarul nu este cel mai important om într-o comunitate

Legat de felul în care arată orașul sub administrarea primarului Vergil Chițac, Emil Boc a declarat: ,,Nu am apucat să vizitez orașul Constanța, de la aeroport am venit direct aici, la Casa de Cultură, dar administrația nu poate schimba un oraș într-un singur an, mie mi-au trebuit două mandate pentru a schimba Clujul. Constanța are marele avantaj de a se mișca mult mai repede și de-aș fructifica avantajul, dar și potențialului pe care îl are. Avem o parte din ce aveți dumneavoastră, dar Constanța are și lucruri pe care nu le va putea avea niciodată România. Este nevoie de o filozofie politică și administrativă care să pună accentul, în primul rând, pe producere de prosperitate. Nu primarul este cel mai important om într-o comunitate, el este oratorul în jurul căruia vin universitățile, vine mediul de afaceri, vine ecosistemul de apărare și securitate națională de la Kogălniceanu, vin resursele de turism, dar tu trebuie să lucrezi cu toți împreună. Nu ești șeful lor, ești doar cel care adună în jurul tău toate lucrurile bune.”

Care este cheia succesului la Cluj-Napoca?

Municipiul administrat de Emil Boc, Cluj-Napoca, s-a dezvoltat și a devenit în ultimii anu unul dintre cele mai atractive orașe de pe teritoriul țării. Emil Boc pare să fi găsit cheia succesului. Iată ce spune despre acest lucru: ,,În primul rând, eu cred că oamenii fac diferența și de a valorifica potențialul fiecărui om din comunitate, de a face să se simtă fiecare acasă și că fiecare este valorificat în locul în care lucrează.”, a declarat edilul.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum a cerut guvernului ajutor ca orasul a ramas in urma. Pai la cum gandesti, un apv-ist nenorocit, cum vrei sa arate, libidinosule
2
0
in mandatul patru fac si eu pe dracu si ridic orasul sus pe dealul colmbiei !
3
0
cu mafiotii din Constanta trebuie 200 de mandate pentru a urni caruta. Aici este teritoriul ciubucului, peschesului, parandaratului!..
24
2
La banii care s-au dat de la buget si fagadau era geniu la cluj. In plus DNA-ul a ocolit sistematic clujul.
28
9
Cand ai pompat bani cu basculanta din buget in Cluj
23
9
Huoooooooo
20
8
Nici dupa noua mandate nu o sa schimbe Constanta!
31
4
Felicitari Emil BOC !!! Un exemplu de primar !!!
43
23
A esuat ca premier, a reusit ca primar oamenii in Cluj sunt f diferiti de moldovenii de la Ct
49
15
Avantajul lui Boc a fost marinarul Basescu... cel mai nenorocit om nascut la Constanta.
41
19

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369