REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

VIDEO. FURT DE CEREALE în plină zi, în zona industrială a Constanței?

VIDEO. FURT DE CEREALE în plină zi, în zona industrială a Constanței?

Replica API 9 mai 2019 | 00:26 1358

Zona industrială a Constanței, în plină zi, doi bărbați descarcă în câțiva saci cereale dintr-un camion parcat în apropierea unei fabrici de ulei. „Șoferii se servesc din camion cu semințe”, a semnalat cititorul „Replica de Constanța” care a surprins într-un video ceea ce se întâmpla.

Miercuri, 8 mai a.c., în jurul orei 11,00, în zona industrială a Constanței, mai precis pe strada Industrială nr. 1, doi bărbați descarcă, tacticos, cereale dintr-un camion parcat pe marginea șoselei, în fața unei fabrici de ulei. Acțiunea lor este surprinsă într-un video de un constănțean, cititor al „Replica de Constanța”, care a arătat că fapta celor doi tineri care pot fi observați în imagini nu este tocmai ... legală. „Sunt șoferi și se servesc din camion cu semințe. Furt în plină zi”, acuză constănțeanul.

Citește și: FOTO! FILAJE ŞI PERCHEZIŢII! Cum au fost sustrase peste 100 de tone de grâu de la producători în 15 zile

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am ajuns un popar de handicapati mintali, ne injuram unul pe altu si aruncam cu pietre reciproc cand adevaratul dusmani sunt politicienii starii care ne fura fara scrupule de la REVOLUTIE incoace
1
1
Wow ce mai furt filmati in alta parte unde se fura nuu astia 2 saci .Romania ce sa le ceri
2
1
Daca erau vreo doi patratosi cu ceafa lata si scoteau '' marfa '' din portbagajul unui SLK nu mai aveai timp de videoclipuri , si nici curaj sa postezi , ti-ai draq de sifonari , daca ati fi muncit vreo zi in viata voastra pe salariille actuale ati fi inteles cum sta treaba , jeguri umane ! La alegeri o sa-l votati pe hotul de dragnea ca va da mici si bere cu protectie sociala !
9
2
Pana la urma astia fac puscarie in schimb cei care au privatizat prin manarii jindaresti inteprinderile ceausiste papa pensii nesimtite de la ciuma rosie pentru holochess.
13
0
Ce va fute grija pe voi ce fac eu ma ? Natie de curve sifonari si turnatori. Vedeti-va de treaba voastra sclavilor ca nu am luat de la voi din curte sau din casa, am luat din marfa din camion la indicatiile patronului caruia ii apartine marfa, dar asa e romanul e corect cand e vorba de altul , cand fura el e altceva . Duceti-va dracu de jegosi bine ca plec pe Franta de saptamana viitoare sa nu mai aud de tiganii din romania.
9
4
Astia fura asa cum au invatat de la Bucur Marius Catalin Brise Group si Gutu Alexandru Ganex srl. Asa fura si fermierii. Unii cu munca, altii cu jula
4
0
DE VINA E REPLICA CA PUNE ARTICOLE DE CACAT, DC NU MERGETI PRIN PARCURI SA VEDETI CUM ARATA ? DC NU MERGETI LA SEDIUL POLITIEI LOCALE SA VEDETI CUM SE PARCHEAZA EXACT CA UN BOU, DC NU NUMARATI GRUPILE DIN ORAS, DACA NU VA MAI DA VIDEO FAGABOU CA MERGE EL CU AUTOBUZUL NU MAI AVETI CE SCRIE ?
12
3
Cate fabrici de ulei sunt in Constanta pentru ca spuneti:in apropierea unei fabrici de ulei din zona industriala a orasului.Fabrica asta o cunoaste toata lumea spuneti unde sunt altele.
8
1
Noi la vulcanizare si la popas la Mihai din Saligny, mulgem tirurile de motorina,cereale,etc,cu acordul soferilor, contra cost!
5
0
Pentru astia doi de sub mine: Nu cumva voi doi sunteti in videoclip?
6
0
Vad ca Pluto o da in prezumtii si alte alea.Pai ba, cap de pluta, daca erai sofer pe o masina de valori bancare se prezuma ca puteai sa-ti insusesti banii doar pentru ca erai sofer? Prostule care esti prost, ca mai prost nu exista
15
2
Pai bai nene...daca este soferul camionului se prezuma ca este produsul lui. E ca si cum ma acuzi ca-mi iau sacosa cu produse din portbagajul propriei masini. Capete de pluta!
9
14
Pai daca e sat fara caini: analfabetii aia de jandarmi faceau filme ca niste copii de gradinita , iar idiotii handicapati de la politia locala se plimba prin centru doar , pe banii prostilor...
10
0
pai unu din ei este chiar soferul, iar celalalt colegul lui care avea parcat camionul in fata acestuia! dupa ce au sustras cativa saci din acest camion, s-au mutat impreuna sa repete operatia la camionul din fata! am vazut cu ochii mei si in mod surprinzator, astia doi pareau ca nu se feresc de nimeni!
13
0
unul din ei chiar este soferul camionului
15
3
Cei doi sunt suta la suta intelesi cu soferul camionului !
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212