REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Viktor Orban ironizează Parlamentul European: „Erau îngrijorați de corupția din Ungaria”

Viktor Orban ironizează Parlamentul European: „Erau îngrijorați de corupția din Ungaria”

A.F. 14 decembrie 2022 | 00:00 820

Premierul ungar Viktor Orban a ironizat pe Twitter Parlamentul European, după scandalul de corupție în care sunt implicați mai mulți angajați ai instituției, inclusiv o vicepreședintă a PE. Uniunea Europeană a blocat PNRR-ul Ungariei din cauza mai multor probleme pe care Budapesta nu ia suficiente măsuri să le rezolve, inclusiv cea a corupției.

Viktor Orban

Orban a postat pe Twitter o fotografie cu mai mulți oameni în ținute oficiale, care râd în hohote și beau șampanie – inclusiv fostul președinte american Ronald Reagan. Pe fotografie scrie: „Și atunci au spus: Parlamentul European are îngrijorări serioase legate de corupția din Ungaria”.

Europarlamentarul i-a răspuns tot cu o memă, în care apar două fotografii cu Viktor Orban – una cu o mină disprețuitoare, lângă care scrie: „când un europarlamentar ia mită și ajunge în închisoare” și o alta cu o atitudine de negare și delimitare, cu mesajul: „când furi miliarde timp de peste un deceniu și nu ești pedepsit”.

Schimbul de replici pe Twitter vine după ce poliția federală belgiană a făcut mai multe percheziții și a reținut cinci oameni despre care spune că au comis „presupuse infracțiuni de crimă organizată, corupție și spălare de bani”. Organizațiile de monitorizare spun că ar putea fi „cel mai serios”, „cel mai șocant”, „cel mai flagrant” scandal de corupție care a lovit Bruxelles-ul de mulți ani de zile, potrivit Politico. Perchezițiile de vineri dimineață au produs 600.000 de euro în numerar, plus telefoane și calculatoare, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uita un lucru esential. Parlamentul european si-a prins singur corruptii. Pe cand la huni corruptul e el. Mwie !!!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272