REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Viorel Ionescu: Încă un derapaj meschin, marca Chiriță!

Viorel Ionescu: Încă un derapaj meschin, marca Chiriță!

Replica API 22 iunie 2020 | 14:15 1030

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, își exprimă regretul față de ”campania mizerabilă în care au fost implicați șefii de promoție din orașul nostru, premiați de Primăria Hârșova”. ”Știm cu toții că ținta atacurilor lansate de Chiriță Ionel este primarul orașului și știm și ce interes are, dar parcă de data aceasta a mers mult prea departe”, spune Viorel Ionescu.

”Nu este prima dată când premiem elevii cu rezultate deosebite. În realitate, copiii nu au primit un trofeu cu numele primarului ca șef de promoție, așa cum încearcă în mod grosolan să insinueze acest biet om, părăsit de bunul simț.

Copiii au primit suma de 300 de lei, diplome, trofee, pixuri și agende, toate inscripționate cu instituția și cel care a organizat o astfel de festivitate, așa cum se practică peste tot.

Culmea tupeului este că s-a găsit să comenteze tocmai cel care se ocupă cu vânzarea către primăriile din țară a unor astfel de cupe, trofee etc. inscripționate. Sigur l-a deranjat că nu au fost achiziționate de la una din firmele familiei sale, Partener APL!

Cât despre uzurparea meritelor acestor copii, cum l-a dus mintea să gândească pe acest om, primarul Viorel Ionescu nici nu ar avea un astfel de interes. Pentru mine a fost o onoare și plăcere să ofer astfel de premii, eu fiind unul dintre șefii de promoție ai Școlii Gimnaziale nr. 1 din Hârșova, în anul 1992. Chiar știu ce înseamnă să deții astfel de merite! (ăăăăă...tu nu ai de unde știi... ăăăăă)”, spune Viorel iONESCU.

Viorel Ionescu: Ești deplorabil, Chiriță!

”Și, ca să îți dezvălui caracterul meschin, spune-le cetățenilor când minți? Atunci când spui în presă, în numele AOR de unde iei salariul ăla de primar, pe care nu-l meriți pentru că nu ești primar (părerea multora), că statul trebuie să plătească bursele copiilor pentru că orașele nu au bani? Sau când, în calitate de candidat autointitulat, spui că nu vrea primarul să dea burse?

Repet: ești deplorabil Chiriță Ionel! Tu nu reprezinți viitorul! Nici măcar pe al copiilor noștri!

Apropo, acum poți să te mai odihnești, s-a terminat sondajul de opinie!

În încheiere, dragi copii, doresc să vă felicit, încă o dată, pentru rezultatele muncii voastre! Și să nu vă lăsați afectați de răutățile unora dintre semenii noștri!”, a conchis edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai dat interviul doar ca sa scoti in evidenta ca si tu ai fost sef de promotie adica ai fost speranta si esti acum un terminat jalnic
0
0
COPII aia dn pula de domn ca si al meu a terminat cu 9 si mult peste 50 si nu am vazut nimic asa ca relatiile sunt tari SICTIR JUGODII PORCILOR
0
0
Sa mi bag p,daca am inteles ceva! Fara suparare..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272