REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Viorel Lis, diagnostic crunt din partea medicilor. Soția lui îi este alături

Viorel Lis, diagnostic crunt din partea medicilor. Soția lui îi este alături

Replica API 19 aprilie 2021 | 19:15 1641

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate. Soția lui, Oana Lis, îi este alături soțului ei în toate momentele dificile. Fostul edil al Capitalei a mărturisit că se confruntă cu probleme medicale destul de complicate, însă fără Oana Lis lângă el nu ar putea merge mai departe. Pentru Impact.ro, Viorel Lis a declarat că are o semipareză și că îl dor foarte tare oasele, citează wowbiz.ro.

„Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”, a declarat Viorel Lis, potrivit sursa citată.

Oana Lis a declarat că îi este soțului ei precum o „asistentă”, însă nu se plânge. Blondina își iubește soțul și îi este recunoscătoare pentru toate momentele când i-a fost alături.

„Acum sunt asistenta lui, doctorița lui.

Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a povestit Oana Lis pentru sursa citată.

Viorel Lis s-a vaccinat împotriva COVID-19

Viorel Lis s-a vaccinat împotriva coronavirusului la vârsta de 78 de ani. Oana Lis a dat vestea cea mare pe pe pagina ei de Facebook. Cei doi s-au ferit foarte mult în această perioadă deoarece o infectare cu noul coronavirus i-ar putea fi fatală fostului edil al Capitalei.

„Pentru că m-ați întrebat, da, Viorel s-a vaccinat.

Postez și dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbidități, acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare.

Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea sa fim bine!!! Vio’ i-a rugat să-i pună și niște viagra, preventiv!!!”, este mesajul transmis de Oana Lis, alături de o fotografie cu fostul edil al Bucureștiului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce plm ne-ar interesa ce face aceasta familie constituita impotriva naturii...?!?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212