REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VITEZĂ EXCESIVĂ în CURBĂ, EXPLOZIE și FUGĂ! Șoferul fără PERMIS, cu antecedente

VITEZĂ EXCESIVĂ în CURBĂ, EXPLOZIE și FUGĂ! Șoferul fără PERMIS, cu antecedente

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:00 625

Telenovelă periculoasă: 'Nu eram eu, mi-au FURAT MAȘINA!'

Telenovelă periculoasă: 'Nu eram eu, mi-au FURAT MAȘINA!'

A fost condamnat pentru că a condus fără permis, prezentând unul fals, după care s-a urcat iar la volan, de data aceasta fiind vorba de un autovehicul neînmatriculat, și a rulat cu viteză excesivă, intrând cu mașina în gard. O persoană a fost rănită. Însă, nu a recunoscut nici în ruptul capului că a fost implicat în eveniment, "croșetând" o poveste cum că autovehiculul i-a fost furat din fața porții. Numai că probele administrate în cauză au demonstrat cu totul altceva, astfel că Sebadin Memet a fost condamnat la trei ani și zece luni de închisoare. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța.

Poliţiştii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, la data de 10 noiembrie, au depistat un bărbat, Sebadin Memet, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani și zece luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă. Prin actul de sesizare a instanței s-a reținut că lucrătorii Biroului Accidente Rutiere, compartimentul C.F.L din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 3, în localitatea Deleni, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din activitățile de cercetare la fața locului și cele investigative ulterioare, s-a reținut că Memet Sebadin, fără a poseda permis de conducere, a condus autoturismul marca Ford Mondeo, a cărei autorizație de circulație provizorie era expirată din data de 3.07.2015, autoturismul fiind neînmatriculat, pe DN 3, în localitatea Deleni dinspre localitatea Pietreni către localitatea Adamclisi și, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza vitezei excesive și a lipsei de experiență, a pierdut controlul direcției de mers către dreapta, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager în autoturism, care, l-a solicitarea echipajului medical a refuzat să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului, fiind identificat ulterior la domiciliu.

Fiind audiat, Memet Sebadin a spus că nu el se afla la volan. Că el a mai fost condamnat, dar cu suspendare, pentru conducere fără permis și că știa că mașina lui are numerele expirate. Astfel, a precizat că, după ce a spălat-o, a intrat în casă, uitând cheile în contact, iar când a revenit, autovehiculul nu mai era, considerând că a fost furat, motiv pentru care nu avea cum să fie el la volan. Însă, din declarațiile martorilor și din alte probe administrate, a rezultat că el a fost șoferul. Unul dintre pasageri chiar a precizat și faptul că mergeau toți la discotecă, Sebadin Memet rula cu viteză mare, iar într-o curbă i-a explodat un pneu, atunci pierzând controlul direcției de mers și intrând cu mașina în gard. Magistrații l-au condamnat pe acesta, ținând cont și că nu este la prima abatere, decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Constanța. Bărbatul se află acum la penitenciar.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aman memet... de ce plm te-ai apucat sa-ti cumperi masina ?!? doar stii ca te-ai rasturnat si cu cotiga trasa de magarus...
3
1
Aaaa, in 6 luni e pe meserie iar.
1
1
numai prostii nu fura
3
2
Acest PSD,protectorul borfasilor, nu a vrut sa faca nimic.Nu a vrut sa mareasca pedepsele pentru infractiuni grave de genul asta.Stim ca PSD nu da doi bani pe vietile noastre.De data asa nu a murit nimeni.Am avut cu totii noroc.
9
1
La cat mai multi arestati pentru infractiuni la legislatia rutiera. Eu i-as baga la piscarie pe toti cei cu alcool la bord
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218